lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εμένα που είμαι πιο λαίκό κορίτσι, μου θύμησε το grey 's anatomyτο μπου ειναι κατι σαν το ινστιτουτο παστερ
εμένα που είμαι πιο λαίκό κορίτσι, μου θύμησε το grey 's anatomyτο μπου ειναι κατι σαν το ινστιτουτο παστερ
τσα ;)xaxaxaaxaxxaxaxaxa κουκουυυυυυυυυυυυ
τι ειναι αυτοεμένα που είμαι πιο λαίκό κορίτσι, μου θύμησε το grey 's anatomy
αν εχουν και ελιες επανω θα ειναι σαν τομπλερον κουκιςερι εμενα τα παπαρια μου δεν μυριζουν αρχιδιλα αλλα τομπλερον γαλακτος
Ιατρική αμερικάνικη σαπουνόπερα. Πγιότητα.τι ειναι αυτο
αχαχαχαχαχαχααχαχαχααν εχεις και ελιες επανω θα ειναι σαν τομπλερον κουκις
Υπονοείς κάτι τύπε?Πρέπει να ανοιχτεί νήμα με θέμα τις "επιθετικές κολώνες εναντίων οδηγών στους Ελληνικούς δρόμους".
αυτός βλέπει γυναικεία νικς και τα συγχωνεύει σου λέει μια ειναι ολες γιαυτόν. ο τυπος μιλάει σε ενα νικ που στο μυαλο του αντιπροσωπεύει το "παγκόσμιο μουνι"Εκτός βέβαια από το βλάκα, χθες το βράδυ χτύπησε κι ο άλλος βλάκας, που νόμιζε ότι η φώτο με τη χοντρή είναι δική μου και καμάρωνε ότι την έχουν δει όλοι Πρέπει να είναι κολλητικό
Υπονοείς κάτι τύπε?
ΧοντρόΌχι δα, απλά ελοχεύουν κίνδυνοι από αυτή τη μάστιγα στις μέρες μας, χειρότεροι και από αυτό μουνομυκοκατιτιςπλασμα.
αχαχαχαχαχαχαχ.αυτός βλέπει γυναικεία νικς και τα συγχωνεύει σου λέει μια ειναι ολες γιαυτόν. ο τυπος μιλάει σε ενα νικ που στο μυαλο του αντιπροσωπεύει το "παγκόσμιο μουνι"
αυτός βλέπει γυναικεία νικς και τα συγχωνεύει σου λέει μια ειναι ολες γιαυτόν. ο τυπος μιλάει σε ενα νικ που στο μυαλο του αντιπροσωπεύει το "παγκόσμιο αριστερό αναρχοάπλυτο μουνι"
Θα είχε περισσότερη λογική αν κουτούλαγα εκείβρηκαμε που κουτουλησε η ρετσινα
Ωραίοι τρόποι, όπως θα έλεγε και ο ράο, αλλά χεστήκαμε επιεικώςΓια να ακριβολογούμε. Γιατί θα μπεί ο Λάκης και θα μας κάνει σαν το μπαρμαν από την Πάρο.
ο ραο παο επιασε τον συζυγο μου στο στομα του θα τον λιωσω..Ωραίοι τρόποι, όπως θα έλεγε και ο ράο, αλλά χεστήκαμε επιεικώς
Δώσε πόνοο ραο παο επιασε τον συζυγο μου στο στομα του θα τον λιωσω..