brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
λεω να αρνηθω την αρνηση σου αρα καταφασηΛέω να αρνηθώ
σ΄ ευχαριστώ
σ ευχαριστω
λεω να αρνηθω την αρνηση σου αρα καταφασηΛέω να αρνηθώ
σ΄ ευχαριστώ
περιεργον. τετοια προσφορα. σε ευχαριστωΛέω να αρνηθώ
σ΄ ευχαριστώ
Enjoy coffee or a gin and tonic? You could be a psychopath: People with dark personalities prefer bitter foods and drinks
Researchers studied the preferred food and drink choices of 1,000 people
Participants then completed a series of personality questionnaires
Study found a preference for bitter foods was linked to dark personalities
People who liked coffee, radishes and tonic water were more likely to exhibit signs of Machiavellianism, psychopathy and narcissism
Read more:
η σου η μου ετσι φτιαξαμε την ελλαδαρα μας . σε ευχαριστω
περιεργον. τετοια προσφορα. σε ευχαριστω
Λέω να αρνηθώ
σ΄ ευχαριστώ
και εγω . σε ευχαριστωΤους καφέδες μου μόνο σκέτους τους πίνω και το καλοκαίρι σχεδόν αποκλειστικά τζιν τόνικ, μεγάλη αδυναμία.
είμαι μια κυρία.Μπράβο που δεν παγιδεύσαι στις ανήθικες προτάσεις/ορέξεις του καθενός εδώ μέσα.
Σευχαριστώ!
ρε παιδια ετσι οπως τα βλεπω μηπως ολοι πινουμε τζην τονικ και καφε σκετο; να κανουμε ενα γκαλοπακι μπας και εχουμε ομαδικη ψυχοπάθεια; σας ευχαριστω
Εγώ μπορεί να μην πίνω καφέ σκέτο ή τζιν τόνικ, αλλά σίγουρα έχω ψυχοπάθεια. σ΄ ευχαριστώ.ρε παιδια ετσι οπως τα βλεπω μηπως ολοι πινουμε τζην τονικ και καφε σκετο; να κανουμε ενα γκαλοπακι μπας και εχουμε ομαδικη ψυχοπάθεια; σας ευχαριστω
Ετρεξε ξοπίσω μου η τρέλα,αλλά εγώ παραλήρησα πιο γρήγορα από δαύτη, την επήδηξα, την εγάμησα στο φινάλε.Εγώ μπορεί να μην πίνω καφέ σκέτο ή τζιν τόνικ, αλλά σίγουρα έχω ψυχοπάθεια. σ΄ ευχαριστώ.
Ετρεξε ξοπίσω μου η τρέλα,αλλά εγώ παραλήρησα πιο γρήγορα από δαύτη, την επήδηξα, την εγάμησα στο φινάλε.
παρακαλω
ο ντοπα τα έχει πει αυτά απο παλιά, δυστυχώς όχι μονο έχει δίκιο αλλα ξυπναει μέσα μας την αλήθεια , σε΄ευχαριστώείμαι μια κυρία.
σ΄ ευχαριστώ
Είναι ο καθρέπτης της ψυχής του νήματος ο ντόπα. Τον ευχαριστούμεο ντοπα τα έχει πει αυτά απο παλιά, δυστυχώς όχι μονο έχει δίκιο αλλα ξυπναει μέσα μας την αλήθεια , σε΄ευχαριστώ
είμαι μια κυρία.
σ΄ ευχαριστώ
τυπε την ειπες ευγενικα χοντρη?Δύο σε συσκευασία μίας. Για τις ανάγκες του νήματος.
Μερσι.
αχχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα καλον !Είναι ο καθρέπτης της ψυχής του νήματος ο ντόπα. Τον ευχαριστούμε