Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εψαξα λιγο στον γουγλη για τις μεδουσες(τουχτρες) λεει οτι ζουνε μερικες 2 με δυομιση μηνες καποια αλλα μεχρι 30 χρονια και οι Turritopsis nutricula. ειναι αθανατες!  :o

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
γιατι τα μεγαλοποιείς τα πραματα τοσο μωρη καμπια???μια χαρα είμαι με την δικια μου..δηλαδης δεν μπορούμε να ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα μια στο τοσο....

Αφού άντρηδες είμεθα ...  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.093
Πόντοι
2.606
ποιος ηθικολογος μανα μου. αυτος θα τα φαει στην μαπα και ηδη τα τρωει . εμενα στα παπαρια μου η ηθικη  σας να ειμαστε αποκατεστημενοι κοινωνικα κ ετσ..
κοιτα τι τρως εσυ το τι τρωνε οι αλλοι να αρχισει να σε απασχολει οταν εχεις γεματο το δικο σου το τραπεζι και προς το παρον το κουβερ ειναι 1  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εψαξα λιγο στον γουγλη για τις μεδουσες(τουχτρες) λεει οτι ζουνε μερικες 2 με δυομιση μηνες καποια αλλα μεχρι 30 χρονια και οι Turritopsis nutricula. ειναι αθανατες!  :o

Θα στείλουμε μία Turritopsis nutricula να τσιμπήσει τον κ. raopau για να μάθει να κερατώνει την <επίσημη>!  :booty:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.304
Πόντοι
5.006
Αφού άντρηδες είμεθα ...  :grin:
ετσι...ακου εκει να δεις...έναν πουτσο ριξαμε και μου αρχισε το κηρυγμα η παλιοπετουγια..και μη το ένα και μη το άλλο...εμπλεξε και το σουφλε και τον κορκοδειλο μεσα....αεισιχτιρι.... :s&m_2:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Φευγω παω για ενα γκαιφε και σιγα,σιγα να ανηφορισουμε προς τον ναο!  :rockon: καλο σας μεσημερι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.214
Πόντοι
19.795
Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουμε. (οχι ομως το ιδιο πεος :grin:)

URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.304
Πόντοι
5.006
Θα στείλουμε μία Turritopsis nutricula να τσιμπήσει τον κ. raopau για να μάθει να κερατώνει την <επίσημη>!  :booty:
και να πεις ότι δεν την εχω κουρια την επισημη,να πεσει φωτια να μας καψει....με τα λουσα της, τα γουναρικα της, τις εξοδους της, τα παντα όλα ναουμε.... :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
και να πεις ότι δεν την εχω κουρια την επισημη,να πεσει φωτια να μας καψει....με τα λουσα της, τα γουναρικα της, τις εξοδους της, τα παντα όλα ναουμε.... :sunglasses:

Έτσι! Έχουμε κούτελο στην αγορά! Δεν είμεθα όποιοι όποιοι!  :booty:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μία φορά του σηκώθηκε του ανθρώπου και του την βγάλαμε ξινή...  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.214
Πόντοι
19.795
Η καλη νοικοκυρα, ειναι δουλα και κυρα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γλυκεια μου, ειτε την  διαλεξουμε για να μας δινει κωλο, ειτε για να μας φτιαχνει μουσακα, ειτε και για τα δυο μαζι, ακομα και αν ειναι τοπ μοντελ, θα ερθει καποια μερα που τα παπαρια μας θα τα ξυρισουμε για καποια αλλη :dunno:

Καλημερα- καλησπερα παιδακια.
Ναι αγαπητε λογικο. Και η αλλη μπορει να ξυρίσει τ μουνι της για αλλον. Το θέμα ειναι οτι ο ραο παπι τα ξυρίζει ήδη για αλλες πριν το γαμο . Φρίκη. Και στο κατω κατω γιατι να παντρευτει;  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.304
Πόντοι
5.006
Μόνο σ΄ εμάς να τα λέτε, κ. συνάδελφε!
Μία οικογένεια είμεθα.  :grouphug:
ποιος θα το περιμενει ότι αν και μας χωριζουν καμια 50αρια χρονια, θα υπηρχε τετοια αλληλοκατανοηση  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γιατι τα μεγαλοποιείς τα πραματα τοσο μωρη καμπια???μια χαρα είμαι με την δικια μου..δηλαδης δεν μπορούμε να ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα μια στο τοσο....
δεν ξερω τυπε εσυ ειπες οτι σε κλαιν οι ρεγγες και οτι εισαι μελατος.  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπε ετσι εχουμε εμεις δουλιτσα. ερχεστε σα δαρμενες γατες χωνετε χρηματα μετα τα παιδια σας ουτε θελουν να σας φτυσουν και βγαζουμε και εμεις το μεροκαματο . συζητηση να γινεται. εμενα.. στα @@ του βασιλοφρωνα.. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom