Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εμενα παλι πριν λιγες μερες με ακουμπησε μια μεγαλη τσουχτρα μπλε,η δικια μου τρομαξε πιο πολυ απο μενα αλλα την ειδε πρωτη εγω την ειχα πλατη,πηγαινα πισω,πισω  :grin:
σε εχει χτυπησει τσουχτρα ; το εχω παθει και αυτο  γαμω το δια μου  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ για ποια λες να τα ξυριζε τα παπαρια του για την δικια του?  :2funny:
ξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.105
Πόντοι
2.606
ξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο
το τραγικο ειναι που βρεθηκες εσυ αυτοκλητος ηθικολογος να εκφερεις γνωμη χωρις να στην ζητησει κανεις  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Κυρία, μην είσθε τόσο ακραία.
Φημολογείται ότι ο γάμος [ γενικώς ] δεν είναι και τόσο ιδανική κατάστασις...  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.311
Πόντοι
5.006
δηλαδης να την χωρισουμε επειδή δεν μας δινει κωλο????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αν είναι δυνατον....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κυρία, μην είσθε τόσο ακραία.
Φημολογείται ότι ο γάμος [ γενικώς ] δεν είναι και τόσο ιδανική κατάστασις...  :)
μα ο ραο δεν ειναι παντρεμενος  :dunno: και επιλεγει να παει να παντρευτει την "μανα του" . τραγικο απλα τραγικο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δηλαδης να την χωρισουμε επειδή δεν μας δινει κωλο????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αν είναι δυνατον....
οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου  και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο κορκοδειλο καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.311
Πόντοι
5.006
μα ο ραο δεν ειναι παντρεμενος  :dunno: και επιλεγει να παει να παντρευτει την "μανα του" . τραγικο απλα τραγικο
την μανα μου, όχι...αλλα την μανα της,ανετα.... :orchestra:

(μολις εβρεξε το βρακακι του ο γερομπλιζ) :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
Γλυκεια μου, ειτε την  διαλεξουμε για να μας δινει κωλο, ειτε για να μας φτιαχνει μουσακα, ειτε και για τα δυο μαζι, ακομα και αν ειναι τοπ μοντελ, θα ερθει καποια μερα που τα παπαρια μας θα τα ξυρισουμε για καποια αλλη :dunno:

Καλημερα- καλησπερα παιδακια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.105
Πόντοι
2.606
οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου  και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο κορκοδειλο καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016
εχε το νου σου μην ειναι ο κροκοδειλας στην δικη σου αυλη  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το τραγικο ειναι που βρεθηκες εσυ αυτοκλητος ηθικολογος να εκφερεις γνωμη χωρις να στην ζητησει κανεις  :birdman:
ποιος ηθικολογος μανα μου. αυτος θα τα φαει στην μαπα και ηδη τα τρωει . εμενα στα παπαρια μου η ηθικη  σας να ειμαστε αποκατεστημενοι κοινωνικα κ ετσ..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου  και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο [size=20pt]κορκοδειλο [/size]καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016

κροκόδειλος ο· κοκόδρουλος· κορκόδειλος· κορκόνδειλος· κορκόνειλος· σκορκόνδειλος.  :woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.311
Πόντοι
5.006
γιατι τα μεγαλοποιείς τα πραματα τοσο μωρη καμπια???μια χαρα είμαι με την δικια μου..δηλαδης δεν μπορούμε να ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα μια στο τοσο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom