Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πολυ ειναι οχι λιγο :Sγια τοσο βλαμμενο δεν σε περιμενα :o
Πολυ ειναι οχι λιγο :Sγια τοσο βλαμμενο δεν σε περιμενα :o
σε εχει χτυπησει τσουχτρα ; το εχω παθει και αυτο γαμω το δια μουΕμενα παλι πριν λιγες μερες με ακουμπησε μια μεγαλη τσουχτρα μπλε,η δικια μου τρομαξε πιο πολυ απο μενα αλλα την ειδε πρωτη εγω την ειχα πλατη,πηγαινα πισω,πισω![]()
:Sα δεν ξερω ως προς το παιξιμο![]()
εσυ για ποια λες να τα ξυριζε τα παπαρια του για την δικια του?για τοσο βλαμμενο δεν σε περιμενα :o
Εχει και διαφανει τσουχτρεςσε εχει χτυπησει τσουχτρα ; το εχω παθει και αυτο γαμω το δια μου![]()
ξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικοεσυ για ποια λες να τα ξυριζε τα παπαρια του για την δικια του?![]()
το τραγικο ειναι που βρεθηκες εσυ αυτοκλητος ηθικολογος να εκφερεις γνωμη χωρις να στην ζητησει κανειςξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο
ξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο
δηλαδης να την χωρισουμε επειδή δεν μας δινει κωλο?????ξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο
μα ο ραο δεν ειναι παντρεμενοςΚυρία, μην είσθε τόσο ακραία.
Φημολογείται ότι ο γάμος [ γενικώς ] δεν είναι και τόσο ιδανική κατάστασις...![]()
οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο κορκοδειλο καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016δηλαδης να την χωρισουμε επειδή δεν μας δινει κωλο?????![]()
![]()
![]()
αν είναι δυνατον....
την μανα μου, όχι...αλλα την μανα της,ανετα....μα ο ραο δεν ειναι παντρεμενοςκαι επιλεγει να παει να παντρευτει την "μανα του" . τραγικο απλα τραγικο
Γλυκεια μου, ειτε την διαλεξουμε για να μας δινει κωλο, ειτε για να μας φτιαχνει μουσακα, ειτε και για τα δυο μαζι, ακομα και αν ειναι τοπ μοντελ, θα ερθει καποια μερα που τα παπαρια μας θα τα ξυρισουμε για καποια αλληξερω τι εκανε αλλα οτι δηλωνει οτι εν γνωση του επελεξε την τυπισσα που δεν βγαζει γουστα επειδη φτιαχνει σουφλε οποτε ειναι για γαμο ειναι τραγικο
εχε το νου σου μην ειναι ο κροκοδειλας στην δικη σου αυληοχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο κορκοδειλο καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016
ποιος ηθικολογος μανα μου. αυτος θα τα φαει στην μαπα και ηδη τα τρωει . εμενα στα παπαρια μου η ηθικη σας να ειμαστε αποκατεστημενοι κοινωνικα κ ετσ..το τραγικο ειναι που βρεθηκες εσυ αυτοκλητος ηθικολογος να εκφερεις γνωμη χωρις να στην ζητησει κανεις![]()
οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο [size=20pt]κορκοδειλο [/size]καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016
την μανα μου, όχι...αλλα την μανα της,ανετα....
(μολις εβρεξε το βρακακι του ο γερομπλιζ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτοςκροκόδειλος ο· κοκόδρουλος· κορκόδειλος· κορκόνδειλος· κορκόνειλος· σκορκόνδειλος.![]()
την μανα μου, όχι...αλλα την μανα της,ανετα....
(μολις εβρεξε το βρακακι του ο γερομπλιζ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι τα μεγαλοποιείς τα πραματα τοσο μωρη καμπια???μια χαρα είμαι με την δικια μου..δηλαδης δεν μπορούμε να ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα μια στο τοσο....οχι τυπε να πηδας αλλες, να την βαριεσαι και να ερθουν μετα να προστεθούν και τα καθημερινα προβληματα τα παιδια τα αγχη οι γκρινιες και εκεινη που καταλαβαίνει οτι εσυ εισαι αλλου και στο τελος να ευχεσαι να ειχες βρεθει στον αμαζονιο απεναντι απο κορκοδειλο καλυτερα... και μετα αρχιζετε τις μαλκιες ο γαμος ειναι ετσι και γιουβετσι . τον οποιο α επιλεξατε και β επιλεξατε με ηλιθια κριτηρια . ερι 2016