brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.093
- Πόντοι
- 2.606
ελπιζω να μην τραυλιζεις στην πιπαμουλαρος εννοουσα εχω δυσλεξια![]()
ελπιζω να μην τραυλιζεις στην πιπαμουλαρος εννοουσα εχω δυσλεξια![]()
δεν ασχολουμαι με σεξ και τετοια εγω. ειμαι κλασικ γεροντοκορηελπιζω να μην τραυλιζεις στην πιπα![]()
Φτιάχνω σουφλέ, φτιάχνω πανακότα κάνω και γούστα. Ενα πράγμα είναι να κάνεις, κάντο σωστάη ρετσινα που ειναι φτιαχνει και γλυκο? αμα ηξερε θα φτιαχνε σκετο απο γιουβετσι![]()
γουστα τι εννοεις περνας διπλο λεπιδι κατω?Φτιάχνω σουφλέ, φτιάχνω πανακότα κάνω και γούστα. Ενα πράγμα είναι να κάνεις, κάντο σωστά![]()
![]()
Φτιάχνω σουφλέ, φτιάχνω πανακότα κάνω και γούστα. Ενα πράγμα είναι να κάνεις, κάντο σωστά![]()
![]()
οχι σαν και σενα που ηθελες να σε γαμησω με σπανακορυζο![]()
![]()
![]()
![]()
αυτες ειναι γυναικες
axaxaxaxaxaxaxaxaγουστα τι εννοεις περνας διπλο λεπιδι κατω?![]()
εγω δεν ειναι ραοπαπι να περιμενω να με γαμησουν τελειωμενοι να παρει χρωμα η ζωη μουοχι σαν και σενα που ηθελες να σε γαμησω με σπανακορυζο![]()
παω να κατσω παγκακι πλαι στον ρεηπαπηεγω δεν ειναι ραοπαπι να περιμενω να με γαμησουν τελειωμενοι να παρει χρωμα η ζωη μου![]()
οι 26 που αθωωθηκαν για την εισβολη στην εκκλησια απο οσο ειδα εφαγαν ποινες για την μια κατηγορια της απείθειας. για την εισβολή αθωωθηκαν γιατι δεν ειχαν σκοπο εξυβρισης του χωρου .
Θα ρθω κι εγώ να βγάλουμε γούστα στο παγκάκιπαω να κατσω παγκακι πλαι στον ρεηπαπη![]()