Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μάλλον κατάφερε και συνουσιάσθηκε!!!
Δεν είναι μελάτος πλέον.
Και το κανει θεμα  :S γινεται τα αυτονοητα ρε πουστη μου να τα λεμε και δημοσια. :headbang: ντροπιαζει κι εμας τους υπολοιπους ετσι.Αμα ηταν να πανηγυριζαμε καθε φορα που τα καταφερναμε να μας σηκωθει τωρα θα μας ειχαν παρατησει ολες οι γυναικες και θα ειχαν και δικιο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε πες την αληθεια αυτο το  καιαδα δεν το γραψες μονος σου  :grin:
Τυπε μιλησα με τον αντισθενη ,νταξει λεει οτι αυγουστος ειναι ας παρει και το παιδι αυτο μια αδεια να ξεκουραστει, δεν μπορει 365 μερες το χρονο να γραφει εδω περα. :birdman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.107
Πόντοι
2.606
Τυπε μιλησα με τον αντισθενη ,νταξει λεει οτι αυγουστος ειναι ας παρει και το παιδι αυτο μια αδεια να ξεκουραστει, δεν μπορει 365 μερες το χρονο να γραφει εδω περα. :birdman:
ποτε τα ειπαμε τυπε και δεν το πηρα χαμπαρι?  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και το κανει θεμα  :S γινεται τα αυτονοητα ρε πουστη μου να τα λεμε και δημοσια. :headbang: ντροπιαζει κι εμας τους υπολοιπους ετσι.Αμα ηταν να πανηγυριζαμε καθε φορα [size=20pt]την μία φορά[/size] που τα καταφερναμε να μας σηκωθει τωρα θα μας ειχαν παρατησει ολες οι γυναικες και θα ειχαν και δικιο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ναι οντως,σιγα μην τα καταφερει δευτερη φορα αυτος. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και το κανει θεμα  :S γινεται τα αυτονοητα ρε πουστη μου να τα λεμε και δημοσια. :headbang: ντροπιαζει κι εμας τους υπολοιπους ετσι.Αμα ηταν να πανηγυριζαμε καθε φορα που τα καταφερναμε να μας σηκωθει τωρα θα μας ειχαν παρατησει ολες οι γυναικες και θα ειχαν και δικιο.
εσενα σου σηκωνεται δηλαδη; αν ειναι δυνατον χαλασε ο κοσμος..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης να δηλωσω οτι εχω πατησει πολλες φορες αχινο  :( συνηθως τα εβγαζα με τσιμπιδακι ενα ενα και τα αλλα τα αφηνα μοναχουλια τους και τελικα εβγαιναν αλλα πονουσα  >:(

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Ναι οντως,σιγα μην τα καταφερει δευτερη φορα αυτος. :grin:
εσυ εχεις βρει το ξεκωλακι με την κωλαρα γιαυτο και εισαι ντούρος..εμεις ψωνισαμε την νοικοκυρισα για να ανοιξουμε σπιτικο, δεν μπορούμε να γαμιομαστε σαν τα σκυλια... :'(
αμα δεν μας καθονταν και οι ξενες,θα ημασταν νοικοκύρηδες να μας κλαινε και οι ρεγγες.... :(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ εχεις βρει το ξεκωλακι με την κωλαρα γιαυτο και εισαι ντούρος..εμεις ψωνισαμε την νοικοκυρισα για να ανοιξουμε σπιτικο, δεν μπορούμε να γαμιομαστε σαν τα σκυλια... :'(
αμα δεν μας καθονταν και οι ξενες,θα ημασταν νοικοκύρηδες να μας κλαινε και οι ρεγγες.... :(
για τοσο βλαμμενο δεν σε περιμενα  :o

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επισης να δηλωσω οτι εχω πατησει πολλες φορες αχινο  :( συνηθως τα εβγαζα με τσιμπιδακι ενα ενα και τα αλλα τα αφηνα μοναχουλια τους και τελικα εβγαιναν αλλα πονουσα  >:(
Εμενα παλι πριν λιγες μερες με ακουμπησε μια μεγαλη τσουχτρα μπλε,η δικια μου τρομαξε πιο πολυ απο μενα αλλα την ειδε πρωτη εγω την ειχα πλατη,πηγαινα πισω,πισω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom