Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Κρίνω από αυτά που διαβάζω κύριε. Προφανώς αγνοώ πολλά, κάτω από το τραπέζι, αλλά υπάρχει και κάτι που αγνοείτε εσείς. Δεν στηρίχτηκα σε αυθαίρετες υποθέσεις.
Ο Άλεξ μου είναι αδιάφορος. Αλλά επιχειρήθηκε ή υπονοήθηκε η διαπόμπευσή του. Και αυτομάτως αυτός εξαφανίστηκε. Γιατί? Αυτό η Έριναλ το θεωρεί ηθικά σωστό? Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι χειρότερος μαλάκας, ο πιο λίγδας, ο πιο αηδιαστικός εμετός. Είναι ηθικά αποδεκτή η διαπόμπευση σύμφωνα με το αξιακό σύστημα της Έριναλ? Ή μήπως έχει επιλεκτικότητα το σύστημα αξιών της?
Υπάρχουν μια σειρά γεγονότων που κρύβουν ερωτηματικά. Ας με διαψεύσει ο Άγιος.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μακλαουντ να σου πω κι εγω 2 λογάκια κι αν θες ακουσε τα.

Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά όλους όσους αναφέρεις. Και το νηματοθετη και τον Άγιο και τον Κθουλου με οσα νικ εχει κανει.

Γνωρίζω εκτος από προσωπα και καταστασεις.

Η Νταμπλ βιζιον ξεγέλασε και μενα και το πηρα για πλακα. Αλλά αυτό δεν είναι το ουσιώδες.

Ο νηματοθετης καλώς ή κακώς έχει ένα κόλλημα με τον Άλεξ και τη Ρόζυ. Πάντα όμως παρέμενε σε επίπεδο τρολαρίσματος και ποτέ δεν ήθελε το κακό τους. Απλά δεν τους γούσταρε.

Έχει πολύ καιρό και αυτά για όποιον θέλει να τα ψαξει υπάρχουν, που τρολάρει ότι έχει φωτό του Άλεξ, πμ του Άλεξ κλπ.
Επίσης εχει πολύ καιρό που λέει ότι η Ρόζυ τον χώρισε. Πολύ καιρό πριν μπει η Νταμπλ Βίζιον.

Ψαχτήρι είσαι από ότι είδα, μπες ψαξε τα μυνήματα του και θα το δεις.

Άρα όποιος εθελοτυφλεί και πιστεύει ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, μάλλον βλέπει φαντάσματα και καλό θα είναι να συνέλθει.
Φαντάσματα δεν υπάρχουν.

Αρα τα περι κωλοτουμπας, περί πιμιων, και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Φυσικό είναι να τα υποθέτει κάποιος που δεν γνωρίζει, δεν σε αδικώ. Αυτοί που γνωρίζουν όμως.........ξέρουν.

Σέβομαι τα λεγόμενά σου. Σταματώ εδώ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
Κρίνω από αυτά που διαβάζω κύριε. Προφανώς αγνοώ πολλά, κάτω από το τραπέζι, αλλά υπάρχει και κάτι που αγνοείτε εσείς. Δεν στηρίχτηκα σε αυθαίρετες υποθέσεις.
Ο Άλεξ μου είναι αδιάφορος. Αλλά επιχειρήθηκε ή υπονοήθηκε η διαπόμπευσή του. Και αυτομάτως αυτός εξαφανίστηκε. Γιατί? Αυτό η Έριναλ το θεωρεί ηθικά σωστό? Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι χειρότερος μαλάκας, ο πιο λίγδας, ο πιο αηδιαστικός εμετός. Είναι ηθικά αποδεκτή η διαπόμπευση σύμφωνα με το αξιακό σύστημα της Έριναλ? Ή μήπως έχει επιλεκτικότητα το σύστημα αξιών της?
Υπάρχουν μια σειρά γεγονότων που κρύβουν ερωτηματικά. Ας με διαψεύσει ο Άγιος.
ρε ανθρωπα τα λες σοβαρα τωρα αυτα ? ποιος δινει σημασια τι λεει η γεροντοκορη στο δικο σου αξιακο συστημα δηλαδη αυτη εχει περιοπτη θεση και δινεις βαση στις μαλακιες που αραδιαζει κατα καιρους?συνελθε  :idiot:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
Screen-Shot-2015-03-05-at-6.05.08-PM.png

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Σέβομαι τα λεγόμενά σου. Σταματώ εδώ.

Εξάλλου κι από τα 2-3 πμ που έχουμε ανταλλάξει, για άλλου ενδιαφέροντος θέματα στο παρελθόν,  θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν εκθέτω πρόσωπα και καταστάσεις και προσπαθώ να είμαι δίκαιος.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Παιδάκια, με ή χωρίς αυτάκια, να περάσετε τέλεια!!! Σας φιλώ και αν έχω σήμα μπορεί και να τα λέμε.  :-* :-* :-* :-*

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Εξάλλου κι από τα 2-3 πμ που έχουμε ανταλλάξει, για άλλου ενδιαφέροντος θέματα στο παρελθόν,  θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν εκθέτω πρόσωπα και καταστάσεις και προσπαθώ να είμαι δίκαιος.

Το γνωρίζω και το εκτιμώ αυτό. Για αυτό και θα αποδεχτώ τον όρο του φαντασιόπληκτου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467
Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν.

Το συμπέρασμα που βγάλαμε από όλα αυτά, είναι:

α) Ότι εγώ βλέπω φαντάσματα.

β) Ότι ο κ. Μακλαύδιος είναι φαντασιόπληκτος.

γ) Ότι είναι απολύτως φυσιολογικό, να γνωρίζει το οιοδήποτε μέλος, πότε βρίσκεται σε διακοπές ο Νταμπλ Βιζιον, με ποιούς είναι μαζί, σε ποιό μέρος βρίσκεται και πότε θα γυρίσει, και όλα αυτά χωρίς καν να γνωρίζονται μεταξύ τους, και να έχουν ανταλλάξει ένα  και μοναδικό π.μ.

Λαμπρά.

Και εις ανώτερα εύχομαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπας και νομιζεις οτι μιλας με κανεναν που εχει σχεση με τα κυριζα που κυκλοφορας? αει συρε γαμησου τωρα
Τα μπινελίκια είναι εύκολα πίσω από το πληκτρολόγιο.
Καμία απάντηση επι της ουσίας.
Αηδία θα έπρεπε να σας προκαλούν οι λασπολόγοι, οι διαστρεβλωτές. Εγώ απλά καταγράφω τα γεγονότα. Εάν διαστρέβλωσα κάτι, καταγράψτε το για να επιβεβαιώσετε τους ισχυρισμούς σας. Αν πάλι θέλετε να λειτουργήσετε με το θυμικό, ΟΚ, αλλά δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω. Σας το ξαναλέω. Εφόσον μου το ζητήσετε με την συγκατάθεση του Αγίου, έχω εξαφανιστεί μονομιάς.
Σε λάθος κατεύθυνση έχετε στρέψει το βλέμμα σας. θέλετε να παίξω το ρόλο του κυματοθραύστη στο ακατάσχετο θυμικό σας? Σεβαστό. 
βρε αι στα διαλα κ οι δύο σας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
βρε αι στα διαλα κ οι δύο σας
πες μας με ποσους θα βγεις ακομα απο το μπου μωρη απελπισμενη ωσπου να βρεθει καποιος να καταδεχθει να σε γαμησει? τραβα και ανοιξε το παραθυρο τωρα να δεις το κορδελιο  να σε φυσυξει βαρδαρης αυτοπεποιθησης βλημα  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Tελικά το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο μην πω και στον γαλαξία ολάκερο είναι τα πμ στο bou.
* Tα σέβη μου Αγιε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467
Αυτό είναι μια πληροφορια που την ηξεραν 3-4 νικ συμπεριλαμβανομενου και του δικου σου...
Γιατι να μην υποθεσω λοιπον ότι το ειπες εσυ στον μπλιζ;

Έξοχα.

Δηλαδή όταν πρόκειται για κάτι που άπτεται των δικών σου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων βρίσκεις θεμιτή την υπόθεση ότι υπάρχουν "καλοθελητές"  που σπεύδουν να ενημερώσουν τον οιοδήποτε αδιάκριτο ακόμα και για το πότε έκοψες τα νύχια των ποδιών σου, ενώ όταν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα άλλων, η υπόθεση ότι υφίστανται αδιάκριτοι και  "καλοθελητές" που τους παρέχουν πληροφορίες, είναι αθέμιτη.

Είδες που είσαι μαλάκας;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/sites/default/files/styles/950x650/public/koutras-galaktompoureko-650.jpg?itok=NFXKXdp-[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-07/koutras-galaktompoureko-500.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-07/koutras-galaktompoureko-1-500.jpg[/img[/URL]]
[b]Το καλύτερο γαλακτομπούρεκο της Αθήνας θα το βρεις στη Νέα Σμύρνη![/b]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/citylife/kalytero-galaktompoyreko-tis-athinas-tha-vreis-sti-nea-smyrni]http://www.koolnews.gr/citylife/kalytero-galaktompoyreko-tis-athinas-tha-vreis-sti-nea-smyrni[/url[/URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πες μας με ποσους θα βγεις ακομα απο το μπου μωρη απελπισμενη ωσπου να βρεθει καποιος να καταδεχθει να σε γαμησει? τραβα και ανοιξε το παραθυρο τωρα να δεις το κορδελιο  να σε φυσυξει βαρδαρης αυτοπεποιθησης βλημα  :2funny:
θα βγω και με τον αγιο. Να σκάσεις αχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom