Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κρίνω από αυτά που διαβάζω κύριε. Προφανώς αγνοώ πολλά, κάτω από το τραπέζι, αλλά υπάρχει και κάτι που αγνοείτε εσείς. Δεν στηρίχτηκα σε αυθαίρετες υποθέσεις.
Ο Άλεξ μου είναι αδιάφορος. Αλλά επιχειρήθηκε ή υπονοήθηκε η διαπόμπευσή του. Και αυτομάτως αυτός εξαφανίστηκε. Γιατί? Αυτό η Έριναλ το θεωρεί ηθικά σωστό? Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι χειρότερος μαλάκας, ο πιο λίγδας, ο πιο αηδιαστικός εμετός. Είναι ηθικά αποδεκτή η διαπόμπευση σύμφωνα με το αξιακό σύστημα της Έριναλ? Ή μήπως έχει επιλεκτικότητα το σύστημα αξιών της?
Υπάρχουν μια σειρά γεγονότων που κρύβουν ερωτηματικά. Ας με διαψεύσει ο Άγιος.
στο δικό μου αξιακο σύστημά εσύ είσαι γτπ. Απλά κ ξεκάθαρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στο περίπτερο το απεκτησες το γούστο ?αχαχαχαχ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εμενα μονο ο Παρακμιακος που στελνει πμ. :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467
Εγω δεν εκανα κουβεντα περι θεμιτου και αθεμιτου καλοθελητή, απλα ξεκαθαρισα ότι εγω δεν είμαι ενας από αυτους και εσυ επρεπε να το ξερεις και όχι να φανταζεσαι ότι εστησα εγω καποιο νικ.
Στο φιναλε ας βγει οποιος θελει να πει ότι τον προκαλεσα να μου στειλει πμ, η του εδωσα περιθωρια να εκτεθεί ακομα και σε μενα μονο.
Ειχαν μονο στοχο να περασω σαν γυναικα και να κανουμε πλακα εδώ μεσα.
Δεν ξερω τι σου ειπαν ότι κυκλοφορησε και ποιος το ειδε αλλα εγω μπεσα ουτε εστειλα ουτε και εχω/ειχα στην κατοχή μου καποιο ενδιαφερον πμ από μελος.-

Σαφως και δεν το βρισκω θεμιτο ουτε για μενα, αλλα εγω δεν φοβάμαι κατι... Ουτε κριβω κατι, αν δεν ηθελα να το μαθουν δεν θα το ελεγα σε κανεναν... Από τη στιγμη που κατι εδώ μεσα το ξερουν παραπανω από 2-3 εχει τελειωσει το θεμα.
Λες και δεν το ξερεις κ εσυ κανεις. :headbang: :headbang: :headbang:

Δες,

Επειδή το βαριέμαι πολύ αυτό το παιχνιδάκι, και για να τελειώνουμε κάποια στιγμή, θα σου γράψω ένα και μόνον πράγμα.

Το ότι υπάρχει χοντρό θεματάκι με παρασκήνιο είναι κάτι που έστω και αν δεν το γνωρίζουμε όλοι, τουλάχιστον το έχουμε φανταστεί. (Άλλωστε και εσύ το ίδιο πράγμα γράφεις απόξω-απόξω στην παραπάνω ανάρτηση σου).  Συνεπώς το να καμωνόμαστε τους "πεφτοσυνεφάκηδες"  όποτε υπάρχει πρόβλημα, είναι το λιγότερο γελοίο.

Εφόσον λοιπόν μυξοκλαίγεσαι και οδύρεσαι σαν την κόρη που της πήραν την παρθενία και την παράτησαν, και ορκιζεσαι ότι δεν έχεις σχέση, βρές ποιός έχει και βγάλε τον στον τάκο με αποδείξεις, γιατί με την χρονική σειρά που έτρεξαν τα γεγονότα, όλα στοχοποιούν  εσένα.-

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2016/07/22/441573/main/katsavou.jpg[/img[/URL]]
[b]Γέννησε η Αλίκη Κατσαβού! Δες τον Κώστα Βουτσά με τον γιο του [/b] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/news/9/Gennise-i-Aliki-Katsavoy-Des-ton-Kosta-Voytsa-me-ton-gio-toy/0-106030?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box]http://www.tlife.gr/news/9/Gennise-i-Aliki-Katsavoy-Des-ton-Kosta-Voytsa-me-ton-gio-toy/0-106030?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box[/url[/URL]]
*ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας, που θα πάει θα παντρευτούμε και εμεις θα κάνουμε και παιδιά άλλωστε κοντά στα 100 είμαστε  [color=red]να σας ζήσει να σας ζήσει  ;D[/color]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
περιμενετε μαλακες ματακηδες  να βρει το βλημα κατι εξυπνο να πει? με νεροπιστολο εχει μπει σε τραπεζα να κανει ληστεια  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467
θα βγω και με τον αγιο. Να σκάσεις αχαχαχαχαχαχα

Θα κλείσω τεσσάρι τραπέζι στο Tudor Hall,  με προσκεκλημένους τον Άλεξ και την Ροζυ, για να φάμε μαζί όλοι οι παράφορα ερωτευμένοι.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα κλείσω τεσσάρι τραπέζι στο Tudor Hall,  με προσκεκλημένους τον Άλεξ και την Ροζυ, για να φάμε μαζί όλοι οι παράφορα ερωτευμένοι.  :)
αχαχαχαχαχαχαχαχ το ότι βρίσκεις το χιούμορ σου μου αρέσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom