brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.242
- Πόντοι
- 2.606
δεν τον ειχα τον γερο για τοσο κακογουστοθα βγω και με τον αγιο. Να σκάσεις αχαχαχαχαχαχα
δεν τον ειχα τον γερο για τοσο κακογουστοθα βγω και με τον αγιο. Να σκάσεις αχαχαχαχαχαχα
στο δικό μου αξιακο σύστημά εσύ είσαι γτπ. Απλά κ ξεκάθαραΚρίνω από αυτά που διαβάζω κύριε. Προφανώς αγνοώ πολλά, κάτω από το τραπέζι, αλλά υπάρχει και κάτι που αγνοείτε εσείς. Δεν στηρίχτηκα σε αυθαίρετες υποθέσεις.
Ο Άλεξ μου είναι αδιάφορος. Αλλά επιχειρήθηκε ή υπονοήθηκε η διαπόμπευσή του. Και αυτομάτως αυτός εξαφανίστηκε. Γιατί? Αυτό η Έριναλ το θεωρεί ηθικά σωστό? Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι χειρότερος μαλάκας, ο πιο λίγδας, ο πιο αηδιαστικός εμετός. Είναι ηθικά αποδεκτή η διαπόμπευση σύμφωνα με το αξιακό σύστημα της Έριναλ? Ή μήπως έχει επιλεκτικότητα το σύστημα αξιών της?
Υπάρχουν μια σειρά γεγονότων που κρύβουν ερωτηματικά. Ας με διαψεύσει ο Άγιος.
Στ'αρχίδια σας για τα γλυκά έ;
το τι αποκτησα απ το γουστο μου να ρωταςΣτο περίπτερο το απεκτησες το γούστο ?αχαχαχαχ
Πάντα και όλα.Τα εχεις δοκιμασει;
Στ'αρχίδια σας για τα γλυκά έ;
μια τρύπα στο νερό. Εμφανεστατοτο τι αποκτησα απ το γουστο μου να ρωτας
καλυτερα απο μια βρωμερη μερεντιασμενη τρυπα σαν την δικη σουμια τρύπα στο νερό. Εμφανεστατο
Εγω δεν εκανα κουβεντα περι θεμιτου και αθεμιτου καλοθελητή, απλα ξεκαθαρισα ότι εγω δεν είμαι ενας από αυτους και εσυ επρεπε να το ξερεις και όχι να φανταζεσαι ότι εστησα εγω καποιο νικ.
Στο φιναλε ας βγει οποιος θελει να πει ότι τον προκαλεσα να μου στειλει πμ, η του εδωσα περιθωρια να εκτεθεί ακομα και σε μενα μονο.
Ειχαν μονο στοχο να περασω σαν γυναικα και να κανουμε πλακα εδώ μεσα.
Δεν ξερω τι σου ειπαν ότι κυκλοφορησε και ποιος το ειδε αλλα εγω μπεσα ουτε εστειλα ουτε και εχω/ειχα στην κατοχή μου καποιο ενδιαφερον πμ από μελος.-
Σαφως και δεν το βρισκω θεμιτο ουτε για μενα, αλλα εγω δεν φοβάμαι κατι... Ουτε κριβω κατι, αν δεν ηθελα να το μαθουν δεν θα το ελεγα σε κανεναν... Από τη στιγμη που κατι εδώ μεσα το ξερουν παραπανω από 2-3 εχει τελειωσει το θεμα.
Λες και δεν το ξερεις κ εσυ κανεις.
θα βγω και με τον αγιο. Να σκάσεις αχαχαχαχαχαχα
πετυχημένο. Ούτε ο δημητρακις τέτοιο επίπεδο αχαχαχαχαχαχαχαχκαλυτερα απο μια βρωμερη μερεντιασμενη τρυπα σαν την δικη σου
αχαχαχαχαχαχαχαχ το ότι βρίσκεις το χιούμορ σου μου αρέσειΘα κλείσω τεσσάρι τραπέζι στο Tudor Hall, με προσκεκλημένους τον Άλεξ και την Ροζυ, για να φάμε μαζί όλοι οι παράφορα ερωτευμένοι.
Πάντα και όλα.