Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
τυπε ο ανθρωπος ειναι το σημειο αναφορας  στην ιταλια τα τελευταια τουλαχιστον χρονια  φοβερα ντυσιματα ετσι θα ντυθω να βγω να ψησω ρετσινα να  την εγαμησω αν δεν μου κατσει να ξερεις θα εχεις δικιο εφταιγαν τα ρουχα  :grin:
σε 20 χρονια από τωρα, θα είναι όπως τα ρουχα της δεκαετιας του 80.... :woldman:

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Μακ λαουντ εσύ μάνα μου ποιο Κλωνακι είσαι που μας το παίζεις κ τιμητης των πάντων. Όποιος σπέρνει διχονια μεταξύ Αγίου κ λοιπών θα έχει να κάνει μαζί μου. Ο άγιος εξάλλου μπορεί να πιστεύει κ να λέει ότι γούσταρει για ανθρώπους με τους οποίους είχε κάποια σχέση. Οι υπόλοιποι μλκες να πάνε να γαμηθουν. Το έπιασες Μακ λαουντ ?

Θέλω τον άγιο πίσω. Αντε γαγηθειτε επομένως κ βρείτε τα. Όλες αυτές οι παπαριες που ακούω δεν ισχύουν κ για μια ακόμη φορά το αρχιδακι ο αλεξ σπέρνει ψέμα. Κανονίστε να του κάνετε τη χάρη.

1. Θα σας φανεί περίεργο, γιατί δεν είναι το σύνηθες, αλλά αυτό είναι το μοναδικό νικ που διαθέτω στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Όχι τιμητής, δεν έχω αυτό το δικαίωμα, απλός σχολιασμός ενός ουδέτερου παρατηρητή. Αλλά αν μου το ζητήσετε να σας αδειάσω τη γωνιά με την συγκατάθεση του Αγίου, θα το σεβαστώ.

2. Ο ψευτοτσαμπουκάς σας με αφήνει παγερά αδιάφορο

3. Ποια είναι τα ψέματα τα οποία σπέρνει ο Άλεξ? Θα μπορούσατε να τα κατονομάσετε? Θα απευθύνω και σε εσάς το ίδιο ερώτημα. Ποια η θέση σας για τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του νηματοθέτη? Διότι προς το παρόν εγώ διάβασα αλλεπάλληλες αντιφάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτές ως ψέμα. Επίσης που οφείλεται η εξαφάνιση του Άλεξ και της Ρόζυ?

Τέλος θα σας έλεγα να προσέχετε ποιοι είναι οι φίλοι σας, γιατί υπάρχει κάτι που σας διαφεύγει....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1. Θα σας φανεί περίεργο, γιατί δεν είναι το σύνηθες, αλλά αυτό είναι το μοναδικό νικ που διαθέτω στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Όχι τιμητής, δεν έχω αυτό το δικαίωμα, απλός σχολιασμός ενός ουδέτερου παρατηρητή. Αλλά αν μου το ζητήσετε να σας αδειάσω τη γωνιά με την συγκατάθεση του Αγίου, θα το σεβαστώ.

2. Ο ψευτοτσαμπουκάς σας με αφήνει παγερά αδιάφορο

3. Ποια είναι τα ψέματα τα οποία σπέρνει ο Άλεξ? Θα μπορούσατε να τα κατονομάσετε? Θα απευθύνω και σε εσάς το ίδιο ερώτημα. Ποια η θέση σας για τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του νηματοθέτη? Διότι προς το παρόν εγώ διάβασα αλλεπάλληλες αντιφάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτές ως ψέμα. Επίσης που οφείλεται η εξαφάνιση του Άλεξ και της Ρόζυ?

Τέλος θα σας έλεγα να προσέχετε ποιοι είναι οι φίλοι σας, γιατί υπάρχει κάτι που σας διαφεύγει....
στα παπαρια του θείου μου του Μάκη γιατί εξαφανίστηκε ο αλεξ κ η πουτανα του. Δεν με ενδιαφέρει αν πάρεις πουλο από εδώ αλλά το στυλακι του ανακατωσουρα μου προξενει αηδία κ θα το διαπιστώσεις. Το ποιοι είναι οι φίλοι μου με υπονοούμενα να το βάλεις στο ποπο σου. Που ήρθες από το πουθενά να μας πεις εσύ ποιους έχουμε φίλους κ να το παίξεις υπεράσπιση του ξεφτίλα.
Κ ακόμα κι αυτό το ανεχομαι αλλά τη φάση που ανακατεύεσαι σε φίλους με σκοπό να πεις μλκια δεν την παλεύω. Κ αν την συνεχίσεις θα αρχίσω μπινελίκια

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
στα παπαρια του θείου μου του Μάκη γιατί εξαφανίστηκε ο αλεξ κ η πουτανα του. Δεν με ενδιαφέρει αν πάρεις πουλο από εδώ αλλά το στυλακι του ανακατωσουρα μου προξενει αηδία κ θα το διαπιστώσεις. Το ποιοι είναι οι φίλοι μου με υπονοούμενα να το βάλεις στο ποπο σου. Που ήρθες από το πουθενά να μας πεις εσύ ποιους έχουμε φίλους κ να το παίξεις υπεράσπιση του ξεφτίλα.
Κ ακόμα κι αυτό το ανεχομαι αλλά τη φάση που ανακατεύεσαι σε φίλους με σκοπό να πεις μλκια δεν την παλεύω. Κ αν την συνεχίσεις θα αρχίσω μπινελίκια

Τα μπινελίκια είναι εύκολα πίσω από το πληκτρολόγιο.
Καμία απάντηση επι της ουσίας.
Αηδία θα έπρεπε να σας προκαλούν οι λασπολόγοι, οι διαστρεβλωτές. Εγώ απλά καταγράφω τα γεγονότα. Εάν διαστρέβλωσα κάτι, καταγράψτε το για να επιβεβαιώσετε τους ισχυρισμούς σας. Αν πάλι θέλετε να λειτουργήσετε με το θυμικό, ΟΚ, αλλά δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω. Σας το ξαναλέω. Εφόσον μου το ζητήσετε με την συγκατάθεση του Αγίου, έχω εξαφανιστεί μονομιάς.
Σε λάθος κατεύθυνση έχετε στρέψει το βλέμμα σας. θέλετε να παίξω το ρόλο του κυματοθραύστη στο ακατάσχετο θυμικό σας? Σεβαστό.  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μακλαουντ να σου πω κι εγω 2 λογάκια κι αν θες ακουσε τα.

Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά όλους όσους αναφέρεις. Και το νηματοθετη και τον Άγιο και τον Κθουλου με οσα νικ εχει κανει.

Γνωρίζω εκτος από προσωπα και καταστασεις.

Η Νταμπλ βιζιον ξεγέλασε και μενα και το πηρα για πλακα. Αλλά αυτό δεν είναι το ουσιώδες.

Ο νηματοθετης καλώς ή κακώς έχει ένα κόλλημα με τον Άλεξ και τη Ρόζυ. Πάντα όμως παρέμενε σε επίπεδο τρολαρίσματος και ποτέ δεν ήθελε το κακό τους. Απλά δεν τους γούσταρε.

Έχει πολύ καιρό και αυτά για όποιον θέλει να τα ψαξει υπάρχουν, που τρολάρει ότι έχει φωτό του Άλεξ, πμ του Άλεξ κλπ.
Επίσης εχει πολύ καιρό που λέει ότι η Ρόζυ τον χώρισε. Πολύ καιρό πριν μπει η Νταμπλ Βίζιον.

Ψαχτήρι είσαι από ότι είδα, μπες ψαξε τα μυνήματα του και θα το δεις.

Άρα όποιος εθελοτυφλεί και πιστεύει ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, μάλλον βλέπει φαντάσματα και καλό θα είναι να συνέλθει.
Φαντάσματα δεν υπάρχουν.

Αρα τα περι κωλοτουμπας, περί πιμιων, και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Φυσικό είναι να τα υποθέτει κάποιος που δεν γνωρίζει, δεν σε αδικώ. Αυτοί που γνωρίζουν όμως.........ξέρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom