Δεν με νοιαζει η γνωμη του "ουδετερου παρατηρητή" με νοιαζει η γνωμη του ΦΙΛΟΥ μου του Αγιου...
Υπεκφεύγεις
Δεν με νοιαζει η γνωμη του "ουδετερου παρατηρητή" με νοιαζει η γνωμη του ΦΙΛΟΥ μου του Αγιου...
σα δεν ντρεπεσαι γερος ανθρωπος.... :SΤωρα, αν σου πω, οτι λογω δουλειας και περιβαλλοντος χωρου, φοραω και εγω παρομοια "στολη";![]()
Να ποσταρω ενα μακρινο να ηρεμησουμε;![]()
Να ποσταρω ενα μακρινο να ηρεμησουμε;![]()
Aυριο, αν ξαναπερασει θα τη στησω για πιο κοντινοκωλάααααααρα
ρε μάστορα όμως μην κάνεις μισές δουλειές, πόσταρε λίγο μεγαλύτερη την φωτό να απολαύσουμε![]()
τυπε θα την στησουμε και μεις να ξερειςAυριο, αν ξαναπερασει θα τη στησω για πιο κοντινο![]()
τυπε με απογοήτευσες με τον ιταλο κλαρινογαμπρο.... :Sτυπε θα την στησουμε και μεις να ξερεις![]()
γιατι τυπε?σ αρεσει καλυτερα ο σκουλαριωτης?τυπε με απογοήτευσες με τον ιταλο κλαρινογαμπρο.... :S
ηταν του ματσ οι επιλογες του τυπε..ακομα και εγω που είμαι παιδαρος και νιατο, δεν τα φοραω αυτά...γιατι τυπε?σ αρεσει καλυτερα ο σκουλαριωτης?![]()
θα ρθω και γω..θα φοραω εσπαντριγιαΛοιπόν Κυριακή σκάω μύτη με Βασιλόφρωνα στα μπαράκια να βρούμε Βίκινγκ
καλή φάση. Φέρε κ τη γκόμενα θα είμαστε σεξτετο αχαχαχαχαχαχαθα ρθω και γω..θα φοραω εσπαντριγια
καλή φάση. Φέρε κ τη γκόμενα θα είμαστε σεξτετο αχαχαχαχαχαχα
τυπε ο ανθρωπος ειναι το σημειο αναφορας στην ιταλια τα τελευταια τουλαχιστον χρονια φοβερα ντυσιματα ετσι θα ντυθω να βγω να ψησω ρετσινα να την εγαμησω αν δεν μου κατσει να ξερεις θα εχεις δικιο εφταιγαν τα ρουχαηταν του ματσ οι επιλογες του τυπε..ακομα και εγω που είμαι παιδαρος και νιατο, δεν τα φοραω αυτά...![]()
γιατι δεν μπορείς να πεις ότι ειμεθα συνάδελφοι κ ο Βίκινγκ πελατακι σου ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν μαθει ότι σας ξερω από τα μπουρδελα, θα με χωρισει... :'(
εσύ πρέπει να ντύνεσαι πολύ σουργελο τελικάτυπε ο ανθρωπος ειναι το σημειο αναφορας στην ιταλια τα τελευταια τουλαχιστον χρονια φοβερα ντυσιματα ετσι θα ντυθω να βγω να ψησω ρετσινα την εγαμησω αν δεν μου κατσει να ξερεις θα εχεις δικιο εφταιγαν τα ρουχα![]()