Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σε λεω για να καταλαβεις ακριβος τι εγινε.. γιατι μ αυτα που εγραψες εσυ το εκανες λες και εγινε κανας φονος.Τεσπα αμα υσχιουν αυτα που λες και για τα παραπανω που εγραψα ε τοτε θα χρειαστει ο γνωστος μου ενα καλο δικηγορο αν τελικα προχωρισει σε μυνηση.Κατι τελευταιο αν δεν κανει ο αλλος τελικα υπαρχει περιπτωση να του κανει η αστυνομια μυνηση επιδης ειχε το μαχαιρι

Σας απάντησε μερικές σελίδες πιο πριν... ΝΑΙ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Γυναικεία διαίσθηση;  :)

Όσο καιρό γνωρίζω την κα. Έριναλ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει πέσει έξω στην εκτίμηση ενός χαρακτήρα ή νικ τόσο στην πραγματική ζωή όσο και στην ηλεκτρονική.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Όσο καιρό γνωρίζω την κα. Έριναλ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει πέσει έξω στην εκτίμηση ενός χαρακτήρα ή νικ τόσο στην πραγματική ζωή όσο και στην ηλεκτρονική.  ;)

Αφού η ίδια έχει δηλώσει πως νόμιζε ότι την αντιπαθώ.  :birdman:

Φαντάζομαι ότι θα είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.  :)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
[move]Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο περσινό δημοψήφισμα[/move]

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μεγάλο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015.

Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας. Είπε ΌΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα.

Με το ΟΧΙ του ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πυροδότησε και πυροδοτεί προοδευτικές εξελίξεις και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Με το ΟΧΙ ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ότι η εμμονική προσήλωση στους αριθμούς, την ώρα που οι λαοί υποφέρουν, συνιστά κίνδυνο για την Ευρώπη. Μια προειδοποίηση που, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται σήμερα με το brexit, αλλά και την άνοδο των εθνικισμών.

Κάποιοι μίσησαν το ΟΧΙ. Επιθυμούσαν να έρθει μια καταστροφή που ποτέ δεν ήρθε για να δικαιώσουν το δικό τους «ναι σε όλα». Μένουν στην Ιστορία με το δικό τους "γκρίζο" τρόπο. Ως φορείς των πιο ακραίων πολιτικών στην οικονομία και την κοινωνία, ως εκείνοι που είχαν δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, πλήρη απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πλήρη άρση προστασίας στην πρώτη κατοικία και εξωφρενικά πλεονάσματα τα οποία και ο ίδιος ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε ότι γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν.

Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή. Με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ακολούθησαν άνοιξε ο δρόμος για μια διαφορετική πολιτική, με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό πρόσημο, δέσμευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς αγγλικό δίκαιο, χωρίς τα δυσθεώρητα πλεονάσματα στα οποία είχαν δεσμευτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας και άλλες μεγάλες μάχες και αγώνες, που μόνο με αποφασιστικότητα μπορούμε να δώσουμε και θα νικήσουμε.

[move] :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:[/move]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ποτε τα εγραψε ολα αυτα και δεν τα ειδα...α καλα εχω χασει πολλα μνμ  :2funny:

Καλά...

Εσείς είστε τόσο "ξυπνιος" και "πονηρός", που κοιμάστε όρθιος και πληρώνετε ξεοδοχείο...  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αφού η ίδια έχει δηλώσει πως νόμιζε ότι την αντιπαθώ.  :birdman:

Φαντάζομαι ότι θα είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.  :)

Πάντως εκείνη την εποχή δεν την λατρεύατε κιόλας...  :grin:
Όχι. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση στον κανόνα έως σήμερα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[move]Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο περσινό δημοψήφισμα[/move]

Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή. Με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ακολούθησαν άνοιξε ο δρόμος για μια διαφορετική πολιτική, με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό πρόσημο, δέσμευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς αγγλικό δίκαιο, χωρίς τα δυσθεώρητα πλεονάσματα στα οποία είχαν δεσμευτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας και άλλες μεγάλες μάχες και αγώνες, που μόνο με αποφασιστικότητα μπορούμε να δώσουμε και θα νικήσουμε.

[move] :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:[/move]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ΑΝΟΙΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΒΙΝΥΛΙΑ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μια νέα δανειστική βιβλιοθήκη βινυλίων άνοιξε προχτές στο Λονδίνο. :- :- :headbang: :headbang:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η βιβλιοθήκη (The Vinyl Library), δημιουργήθηκε από δύο λονδρέζες DJs, την Sophie Austin και την Elly Rendall, και λειτουργεί από εθελοντές ενώ είναι  μη κερδοσκοπική.

Η συλλογή βινυλίων που θα είναι διαθέσιμη στο κοινό περιλαμβάνει δίσκους που δόθηκαν από δωρεές από όλο τον κόσμο. Η Sophie Austin εκ των ιδρυτών δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα πως «κάναμε DJ sets και θέλαμε να μεγαλώσουμε τη συλλογή βινυλίων μας. Δεν είχαμε όμως τα χρήματα να αγοράσουμε καινούργιες συλλογές, δεν υπάρχουν πια βιβλιοθήκες βινυλίων κι εμείς έχουμε κι εκλεκτικά γούστα, οπότε σκεφτήκαμε πως θα ήταν τέλειο να υπήρχε μια βιβλιοθήκη με βινύλια».

Όπως λέει η Sophie οι άνθρωποι θα μπορούν να μοιραστούν τη γνώση τους με άλλους που είναι καινούργιοι στο βινύλιο. Οι δύο DJ θα κάνουν σεμινάρια DJing στη βιβλιοθήκη (με ιδιαίτερη προτίμηση στη προσέλευση γυναικών του χώρου) ενώ σκοπεύουν να προβάλλουν στο μέλλον και μουσικά ντοκιμαντέρ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κι' εγώ έτσι νομίζω...

'Παιδιά', μην προβληματίζεσθε. Είναι δεδομένο ότι είναι κλώνος.
Στην διάθεσή μου έχουν τεθεί δύο εκδοχές από μητρικά θηλυκά νικς έως σήμερα. Το ένα από αυτά είναι η κα. Wilde Rose. Το δεύτερο επιτρέψτε μου να το κρατήσω δι΄ εμέ προσώρας.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
χτες είχες στάνταρ οτι είμαι η wild rose που την ξέρεις και προσωπικά... Σήμερα είμαι σκέτο κλωνος...
Μάλιστα

για την ακρίβεια είπε ότι την γνωρίζει χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σας απάντησε μερικές σελίδες πιο πριν... ΝΑΙ!
Ασε μπλιζ εχω χασει πολλα μνμ σημερα.Ειναι οτι κολλαει λιγο το σαη.πιναω λιγο και εγω μην σου πω οτι νυσταζω κι ολας αλλα δεν κοιμαμαι γιατι θα παω παραλια να κοιμηθω  :P αστα να πανε.Καλο μεσημερι φευγω τωρα...  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ασε μπλιζ εχω χασει πολλα μνμ σημερα.Ειναι οτι κολλαει λιγο το σαη.πιναω λιγο και εγω μην σου πω οτι νυσταζω κι ολας αλλα δεν κοιμαμαι γιατι θα παω παραλια να κοιμηθω  :P αστα να πανε.Καλο μεσημερι φευγω τωρα...  :grin:

Στο καλό και καλή ξεκούραση!  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στο καλο πουλι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom