Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
"Το φρούριο Βαρδαρίου, γνωστό στους Θεσσαλονικείς με τις επωνυμίες “Τοπ-χανέ” (πύργος Οπλοστασίου) και “Ταμπά-χανέ” (πύργος Βυρσοδεψείων), αποτελείται από έναν πεταλόμορφο ελλειπτικό περίβολο και μια μικρή προεξοχή προς το βορρά, όπου ενσωματώθηκε ένα μικρό τμήμα του δυτικού περιβόλου.
Κτίστηκε τον χειμώνα του 1546 από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή (1520-1566), κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, για την προστασία της δυτικής πλευράς του λιμανιού. Είναι ένα πολύ παλιό σύστημα οχυρώσεων (ένας πύργος του, ο πρόβολος Δουργούτη χρονολογείται στον 9ο μ.Χ. αιώνα) που διαρρυθμίστηκε οριστικά ως οπλοθήκη και κανονιοστάσιο τον 16ο αιώνα. Σήμερα το βυζαντινό κτίσμα είναι εντελώς παραμελημένο. Μέσα στον χώρο βρίσκεται το κτίριο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού, ενώ το Δικαστικό Μέγαρο είναι κτισμένο πάνω στα ερείπια των τειχών."

ενδιαφερον!

ενδιαφερον θα ητο να μας λεγαται καποια πικαντικη ιστορια με τον Βασιλικο! οχι το φρουριο βαρδαριου!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εσυ τι θες να γινεται; δικαστηριο αναλογο με το κατηγορητηριο που θα σχηματιστει και το κατηγορητηριο ειναι αναλογο με οσα πει ο αλλος . οποτε εξυβριση εργω λογω παραπνομη οπλοχρησια οπλοφορια απειλη κατα της ζωής αποπειρα σωματικής βλαβης αν του εριξε και καμια ψιλη πιθανόν και σωματική βλάβη και απο ολα εχει ο μπαχτσες . και αν ο φιλος σου εχει ποινικο μητρωο που μαλλον θα εχει γιατι ειναι της νυχτος θα αρχισει τα μυξο κλαμματα. μηπως θες να σου βγαλουμε και ποσα θα φαει;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι λεμε ουτε μπουνιδη επεσε ουτε τιποτα του κλεινει το δρομο και βγαινει με την μαχαιρα πηγε να κινηθει προς τον αλλον που ειχε κλειδαμπαρωσει μπορει να εβαλε και αλεξισφαιρο εκεινη την στιγμη  :grin: και τοτε περαστικοι που ηταν εκει τον ηρεμησαν και μπηκε παλι στο αμαξι και εφυγε..δλδ ουτε στα δυο μετρα δεν εφτασε απο το αυτοκινητο του αλλου που ηταν και κλειδωμενος μεσα.Απλα ο ομαγκας ο αλλο οταν εφυγε τοτε βγηκε πηρε πινακιδες και καλεσε την αστυνομια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ενδιαφερον θα ητο να μας λεγαται καποια πικαντικη ιστορια με τον Βασιλικο! οχι το φρουριο βαρδαριου!
Να σας πω αυτη οπου βρεθήκαμε κατάσκοποι στην ίδια επαρχια της βαγδάτης ή την αλλ στο γαμηλιο παρτυ του τεως στις Σπέτσες  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οχι λεμε ουτε μπουνιδη επεσε ουτε τιποτα του κλεινει το δρομο και βγαινει με την μαχαιρα πηγε να κινηθει προς τον αλλον που ειχε κλειδαμπαρωσει μπορει να εβαλε και αλεξισφαιρο εκεινη την στιγμη  :grin: και τοτε περαστικοι που ηταν εκει τον ηρεμησαν και μπηκε παλι στο αμαξι και εφυγε..δλδ ουτε στα δυο μετρα δεν εφτασε απο το αυτοκινητο του αλλου που ηταν και κλειδωμενος μεσα.Απλα ο ομαγκας ο αλλο οταν εφυγε τοτε βγηκε πηρε πινακιδες και καλεσε την αστυνομια.
δεν καταλαβαινω γιατι μου τα λες εμενα αυτα; ας τα πειτε στο δικαστηριο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εσύ ποιά [size=15pt]ποιός[/size] θέλεις να είμαι;
Δεν χαλάω χατίρια εγω

Κανένας της νύχτας δεν τραβάει μαχαίρια για πλάκα... Κανένας πρεζάκιας θα είναι ο φίλος σου

Σε εφηβική ηλικεία έβγαινα κ εγώ με μαλακιστίρια και τους έμαθα... Μόλις φάνε μια φάπα χάνουν και μαχαίρια και τα πάντα.

Δεν είμαι αυτό που νομίζεις ρε φίλε. Χαλάρωσε να κάνουμε πλακίτσα ;)

με τα λόγια άρες μάρες με τα χέρια κουλαμάρες... όποιος κατεβαίνει απο αμάξι είναι έτσι κ αλλιώς μαλάκας. Πόσο μάλλον όταν βγεί με όπλο.
Πότε δεν ξέρεις πως τελείωνουν αυτά

Το να βγείς με μαχαίρι από το άμαξι είναι ζαριά. Έχεις μόνο μια στις τρεις πιθανότητες να μην πάθεις κάτι κακό...
Και τώρα θα λέει οτι θα του γαμούσα αλλα είχε μαχαίρι  ;)

Επιμένετε ότι είστε γένους θηλυκού;  :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
τυπε ειμαστε εχεμυθοι,να σε κερασουμε κανα μεξικανικο που ειναι και πικαντικο? :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και εγω πιστευω οτι δεν ειναι γκερλ το νταμπλ βιζιον :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δεν καταλαβαινω γιατι μου τα λες εμενα αυτα; ας τα πειτε στο δικαστηριο
Σε λεω για να καταλαβεις ακριβος τι εγινε.. γιατι μ αυτα που εγραψες εσυ το εκανες λες και εγινε κανας φονος.Τεσπα αμα υσχιουν αυτα που λες και για τα παραπανω που εγραψα ε τοτε θα χρειαστει ο γνωστος μου ενα καλο δικηγορο αν τελικα προχωρισει σε μυνηση.Κατι τελευταιο αν δεν κανει ο αλλος τελικα υπαρχει περιπτωση να του κανει η αστυνομια μυνηση επιδης ειχε το μαχαιρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom