Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εγώ, την θέλω.

Να προχωρήσουμε λοιπόν σε ψηφοφορία.  :)

εσυ εχεις αλτσχαιμερ! σε 3 λεπτα δεν θα θυμασαι αν ψηφιζουμε για τον Βασιλια η για τον αν η Μενεγακη πρεπει να γινει Καστανη!!

:jerking: :jerking: :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εσυ εχεις αλτσχαιμερ! σε 3 λεπτα δεν θα θυμασαι αν ψηφιζουμε για τον Βασιλια η για τον αν η Μενεγακη πρεπει να γινει Καστανη!!

:jerking: :jerking: :birdman:

URL]]

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ρε σεις ο Κωλογερας ζει?! η την εκανε?! ...............

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ρε μπαροκ σταματα να λες μλκ λεω παλια οταν ηταν στην νυχτα εβγαλε πανω στην σουρα του γιατι εχασε κατι μυρια στα χαρτια αλλα δεν πυροβολισε κανενα.Τωρα το μαχαιρι το ειχε αποκλειστεικα για την δουλεια του αλλα πανω στα νευρα του την εκανε την μλκ και το εβγαλε σε ενα χεστη που αντι να σηκωθει να φυγει πηρε αμεσεως της πινακιδες να τον μαντωρωσουν οι μπατσοι λες και ο αλλος ειναι δολοφονος και ουτε καν τον εφτασε απλα το ειχε στο χερι.

Και τι δουλειά κάνει με το μαχαίρι; Εκδοροσφαγέας;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Συμβουλή με όλη μου την πατρική αγάπη [ 50 χρόνια διαφορά έχουμε ... ]:
Αυτή η λογική είναι αδιέξοδη.
Να θυμάστε πάντα ότι ο Θεός έπλασε τους ανθρώπους και ο Colt τους έκανε ίσους...  ;)
Ο πραγματικός άντρας ξέρει να δίνει τόπο στην οργή. Αν μέσα από το αυτοκίνητο έβγαινε κάποιος από τα Ο.Υ.Κ. ο φίλος σας θα είχε στήσει τώρα κώλο στη Γιαννιτσών.
Και θα δουλευε σε μεταφορες λιγο δυσκολο  :grin: τεσπα, και ο φιλος μου σαν νεος εκανε λαμπογιαλο τοτε που ηταν και της μοδας (δεκαετιες 80 και 90) ενα μαγαζι ολοκληρο.Μιλαμε για τρελα και νευρα πολλα.Αλλα πιθανων και αυτος να βρει τον μαστορα του μια μερα  ;) αλλου ειναι το θεμα μας απ την αρχη μιλαω για την μυνηση και αν γινει τελικα την θα του κανουν.. ας αφησουμε τ'αλλα γιατι θα το ξημερωσουμε παλι.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ερη γαμιεσαι σημερα  :birdman: λεω αν θα κανει την μυνηση τελικα ο αλλος τι επιπτωσης θα εχει ο φιλος μου.Σ' αυτη την περιπτωση του ειπε ο διοικητης οτι δεν μπορει να κανει κατι..καταλαβες τωρα  :uglystupid: οχι οτι θα εκανε τιποτα φοβερο απλα ηρεμησε λιγο και τον αλλον που ειχε στειλει ο χεστεις στην θεση του μαλλον για να κανει εκεινος μυνηση.
 εγω γαμιεμαι; η εσυ μας εχεις φλομωσει στις κοτσανες;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τοσα χρονια ρε πουστη μου που τσακωνομαι στο δρομο σε ενα ουκα δεν εχω καταφερει να πεσω  :tooth:
εσυ ρισκαρεις την ζωουλα σου . την εχεις στο αιμα στου την αυτοκαταστροφη..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα ενταξει οταν φτασεις κι εσυ 50+ με ενα παρελθον μεσα στην νυχτα σε χρονια πολυ διαφορετικα με αυτα που ζουμε τωρα και με αλλες συμπεριφορες και σου τυχει ενας 25 αρις να σε βριζει στο δρομο χωρις λογο, εσυ πεστου αν να μου χαθεις αλητη και φυγε  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και τι δουλειά κάνει με το μαχαίρι; Εκδοροσφαγέας;
Χασαπης ειναι τωρα με το αμαξι της δουλειας ηταν, μαλλον ειχε σφαξει τιποτα ζωντανα νωριτερα και τα πηγαινε στο μαγαζι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Το να βγείς με μαχαίρι από το άμαξι είναι ζαριά. Έχεις μόνο μια στις τρεις πιθανότητες να μην πάθεις κάτι κακό...
Και τώρα θα λέει οτι θα του γαμούσα αλλα είχε μαχαίρι  ;)

Πολύ "αντρουά" σκεπτικό.

Μήπως είστε κλώνος της τρανσφόρμερ μνηστής του Ντορίτα Σανσούσι;  :)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Καλα ενταξει οταν φτασεις κι εσυ 50+ με ενα παρελθον μεσα στην νυχτα σε χρονια πολυ διαφορετικα με αυτα που ζουμε τωρα και με αλλες συμπεριφορες και σου τυχει ενας 25 αρις να σε βριζει στο δρομο χωρις λογο, εσυ πεστου αν να μου χαθεις αλητη και φυγε  :grin:

επειδη εχει την εμπειρια της νυχτας οπως λες θα επρεπε να ειναι πολυ πιο ηρεμος!!!!

δεν βγαζουν μαχαιρι η κανουν τσαμπουκαδες για ψυλλου πηδημα οι νυχτοβιοι!!! .................. παλι φιδακι βλεπω στην ιστορια!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και θα δουλευε σε μεταφορες λιγο δυσκολο  :grin: τεσπα, και ο φιλος μου σαν νεος εκανε λαμπογιαλο τοτε που ηταν και της μοδας (δεκαετιες 80 και 90) ενα μαγαζι ολοκληρο.Μιλαμε για τρελα και νευρα πολλα.Αλλα πιθανων και αυτος να βρει τον μαστορα του μια μερα  ;) αλλου ειναι το θεμα μας απ την αρχη μιλαω για την μυνηση και αν γινει τελικα την θα του κανουν.. ας αφησουμε τ'αλλα γιατι θα το ξημερωσουμε παλι.  :grin:
Μας τα επριξες το αλανι ο φιλος σου ο μαγκας ο εχω νευρα κι ετσ... που δεν μασσαει τον ενδιαφερει τωρα αν θα του κανουν μηνυση; τι ειναι κανενας φλωρουμπα; εκει σαν αντρας να φαει τις ποινες και να φαει και μια αγωγη και να πλερω ομορφα ομορφα γιατι ειναι αλητης σαν τον σταν. τι τον νοιαζει αφου ειναι της νυχτας και εχει και τον διοικητη κολλητο;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μας τα επριξες το αλανι ο φιλος σου ο μαγκας ο εχω νευρα κι ετσ... που δεν μασσαει τον ενδιαφερει τωρα αν θα του κανουν μηνυση; τι ειναι κανενας φλωρουμπα; εκει σαν αντρας να φαει τις ποινες και να φαει και μια αγωγη και να πλερω ομορφα ομορφα γιατι ειναι αλητης σαν τον σταν. τι τον νοιαζει αφου ειναι της νυχτας και εχει και τον διοικητη κολλητο;

Σοφόν το σαφές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom