Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο άλλος για μερίκα μπινελίκια έβγαλε μαχαίρι;;; Καλό θα ήταν να τον γαμήσουν για να βάλει μυαλό
Εμ οι παλιοι ετσι κανανε και του εμεινε το κουσουρι.Το μαχαιρι δεν ειναι τιποτα, εγω οταν το εμαθα λεω παει τον καρφωσε τον αλλον..εδω λεμε οτι παλιοτερα τραβουσαν και οπλα! αλλα που να ξερετε απο αυτα εσεις οι γενια του ιντερνετ και του φεις. :) φλωροπουστες του κερατα ειναι οι νεοι τωρα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καταρχας να τον χαιρεσαι.Δευτερον ας εχει τραβηξει και μπαζουκα,το θεμα ειναι αν το χρησιμοποιησε,ο αλλος μπορει να εχει τραβηξει πολυ περισσοτερες φορες και να  το εχει χρησιμοποιησει και πιθανον δεν εχει κανεναν ενδοιασμο να το ξαναχρησιμοποποιησει
Οπλο ,ειτε αυτο ειναι σουγιας ειτε Μαγκνουμ το βγαζεις εξω μονο οταν ειναι να το χρησιμοποιησεις ή κυνδινευει αμεσα η σωματικη σου ακεραιοτητα,αλλιως εισαι ηλιθιος.Για τυπους σαν τον φιλο σου θα επρεπε να ασκειτε αυτεπαγγελτη διωξη απο τον εισαγγελεα για βλακεια

Θα ασκηθεί για παράνομη κατοχή και χρήση όπλου.  ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Προσφατα ενας φιλος μου ενω πηγαινε με το αυτοκινητο στο δρομο ειχε λογομαχια με εναν αλλο που πηγαινε σιγα μπροστα του επεσαν αρκετα βρισιδια και οταν ο μπροστα σταματισε και το εκανε νοημα να περασει την στιγμη που περασε απο διπλα του τον εριξε πολλα καντηλια.Τοτε ο φιλος μου του εκλεισε τον δρομο πηρε ενα μαχαιρι που ειχε για την δουλεια του και κατεβηκε κατω και πηγε προς το μερος του ο αλλος χεστηκε και κληδωθηκε, πριν ομως τον φτασει σταματισαν περιαστικοι και ηρεμησαν καπως τον φιλο μου που πηρε το αμαξι και εφυγε.Θελω να μαθω σε περιπτωση που του κανει ο αλλος μυνησει τι γινεται

Τύπος που κουβαλάει μαχαίρι για τσαμπουκάδες, είναι για πολύ γαμήσι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εμ οι παλιοι ετσι κανανε και του εμεινε το κουσουρι.Το μαχαιρι δεν ειναι τιποτα, εγω οταν το εμαθα λεω παει τον καρφωσε τον αλλον..εδω λεμε οτι παλιοτερα τραβουσαν και οπλα! αλλα που να ξερετε απο αυτα εσεις οι γενια του ιντερνετ και του φεις. :) φλωροπουστες του κερατα ειναι οι νεοι τωρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπημένο μου μειράκιο!!!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βικινγκ φανταζομαι ο φιλος σου που δεν ειναι φλωρουμπα αν του κατσει κανενα δικαστηριο δεν θα μυξοκλαιει και θα παει να πει στους δικαστες οτι δεν ειναι φλωρουμπα και βγαζει μαχαιρια σε αναλογες περιπτωσεις  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506

Καλά, το έχεις γαμήσει τελείως. Ο φίλος σου που κυκλοφορεί με σιδερικό δεν είναι φλωρόπουστας;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
πως πηγε το πρωινο?

Ήταν συγκλονιστικό!
Κατ΄ αρχήν δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την αγωνία.
Σηκώθηκα τα χαράματα. Έκανα ντουζ, ξυρίστηκα και αρωματίστηκα. Φόρεσα τα καλά ρούχα μου και περίμενα δίπλα στο τηλέφωνο μέχρι να έρθει η ώρα.
Όταν το τηλέφωνο χτύπησε, μου κόπηκαν τα πόδια αλλά κατάφερα να το σηκώσω [ με τα χέρια ].
Μετά ήταν απόλαυση. Πλούτος συναισθημάτων!!! Δεν περιγράφεται εύκολα.
Σας εύχομαι ολόθερμα να συμβεί και σ΄ εσάς!  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
βικινγκ φανταζομαι ο φιλος σου που δεν ειναι φλωρουμπα αν του κατσει κανενα δικαστηριο δεν θα μυξοκλαιει και θα παει να πει στους δικαστες οτι δεν ειναι φλωρουμπα και βγαζει μαχαιρια σε αναλογες περιπτωσεις  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θα έπρεπε;
Αν είναι αυτόφωρο, θα πάει και θα καλοπεράσει!  :)
Μπα εχει πολλους γνωστους, μπορει και το διοικιτη να ξερει οποτε αν δεν κανει ο αλλος μυνηση ουτε που θα ασχοληθουν οι μπατσοι μαζι του.Το θεμα μαγκες ειναι γιατι πηρατε φορα ολοι και λετε και λετε χωρις να ξερετε ο αλλος ο φλωροπουστας εβριζε εναν μεγαλυτερο τουλαχιστον κατα 20 χρονια και λεγοντας του οτι θα σε καν και θα σε σκοτωσω αμα καταιβω και οταν ειδε τον αλλο που ηταν και μισος απο αυτον με την μαχαιρα χεστηκε πανω του..τωρα επιδης τον ξερω πανω κατω και τον αλλον ολοι τον κοροιδευουν γιατι μαγκιες δεν κανεις και μετα την κοτα.Ξερετε αυτος εχει ενα θειο καρατεκα και μολις το εμαθε λεει θα βρω αυτο ναπου σε εβγαλε μαχαιρι και θα τον πλακωσω..τελικα τσιπουρα πηνανε γιατι ηταν γνωστοι απο παλια. ;) οποτε τωρα μενει απ τον αλλο τον χεστει να μην κανει μυνηση και νομιζω εχει περιθωριο κανα τριμηνο μετα δεν μπορει..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.866
Πόντοι
2.606
14 χρονων με απειλησε με μαχαιρι με κατεβασε στην υπογεια στοα στην πανεπιστημιου διπλα στο παλιο μετροπολις και μ εκλεψε  τον πετυχα στα 25 μου στο σταθμο στο μοναστηρακι και πρεπει να τον αφησα παραλυτο γνωμη σας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
14 χρονων με απειλησε με μαχαιρι με κατεβασε στην υπογεια στοα στην πανεπιστημιου διπλα στο παλιο μετροπολις και μ εκλεψε  τον πετυχα στα 25 μου στο σταθμο στο μοναστηρακι και πρεπει να τον αφησα παραλυτο γνωμη σας

Τι σας έκανε στην υπόγεια στοά;  :think:
:grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο δρόμο τσαμπουκάς και στο δικαστήριο λαπάς  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom