Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν θα του κάνει μήνυση. Μάλλον φοβήθηκε γερά.
Ο φίλος σας εντρυφεί εις την ενδοπαλαμικήν πεοπαλινδρόμησιν.
Αν του κάνει μήνυση, ο φίλος θα έχει θέματα. Αστικά [ αποζημίωση ] και ποινικά [ φυλάκιση με αναστολή ].
Σιγά μωρέ

Τσάντα ήθελε το παιδι να ζητήσει, να πάει για χόρτα

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Kαταρχας πες του φιλου σου να μη ξανακατεβει με μαχαιρι στο δρομο για ψυλου πηδημα,γιατι μπορει να πεσει στον λαθος ανθρωπο και θα εχει σοβαροτερα προβληματα απο μηνυσεις και αγωγες

Σοφά λόγια κύριε. Έχω δει περιστατικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σας.

Ξέρετε ενίοτε κυκλοφορούν και την ημέρα, άνθρωποι της νύκτας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
hqdefault.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν θα του κάνει μήνυση. Μάλλον φοβήθηκε γερά.
Ο φίλος σας εντρυφεί εις την ενδοπαλαμικήν πεοπαλινδρόμησιν.
Αν του κάνει μήνυση, ο φίλος θα έχει θέματα. Αστικά [ αποζημίωση ] και ποινικά [ φυλάκιση με αναστολή ].
Του πηρε της πινακιδες μπλιζ και τον εμασαν απο τον  δρομο τον φιλο μου και συνοδεια τον πηγαν στο τμημα, εκει λεω αμα του κανει λυνηση τι παιζει γιατι ο αλλος δεν πηγε επιδεις ειχε δουλεια και εστειλε εναν γνωστο του.

Βασιλωφρωνα ο φιλος μου παλιοτερα ειχε τραβηξει πιστολι!! ασε μιλαμε στα νιατα του (πλεον μεγαλωσε αρκετα και ξεκοψε απο πολλα) ηταν μεσα στο τζογο και στην νυχτα. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συμπληρωματικά 1. ο βασιλόφρων εχει χίλια δίκια όπως πάντα..
2. ο φίλος σου είναι παπάρας
:grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.866
Πόντοι
2.606
Να πηγαίνεις εκεί που σε αγαπάνε. Όχι εκεί που αγαπάς.
Εκεί που αγαπάς, μην πολυπάς.
Κι αν πολυπάς, μην πολυκάτσεις.
Κι αν πολυκάτσεις, μην πολυμιλείς.
Κι αν πολυμιλήσεις… κάτεχε ίντα λες
καραγατσης?  :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Του πηρε της πινακιδες μπλιζ και τον εμασαν απο τον  δρομο τον φιλο μου και συνοδεια τον πηγαν στο τμημα, εκει λεω αμα του κανει λυνηση τι παιζει γιατι ο αλλος δεν πηγε επιδεις ειχε δουλεια και εστειλε εναν γνωστο του.

Βασιλωφρωνα ο φιλος μου παλιοτερα ειχε τραβηξει πιστολι!! ασε μιλαμε στα νιατα του (πλεον μεγαλωσε αρκετα και ξεκοψε απο πολλα) ηταν μεσα στο τζογο και στην νυχτα. ;)

Πολύ άγριο αγόρι ο φίλος σου. Γιατί κουβαλάει πραμάτεια μαζί του ; Χέρια δεν έχει;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ο φίλος σας πάει στην ψειρού οσονούπω!
Και δεν τον λυπάμαι καθόλου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να παει στο μπλιζ να του δωσει λεφτα γι ανα αναλάβει την υπεφράσπιση του . αι μαγκιαι πληρωνονται .. :jerking:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σοφά λόγια κύριε. Έχω δει περιστατικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σας.

Ξέρετε ενίοτε κυκλοφορούν και την ημέρα, άνθρωποι της νύκτας
Ξερει ρε που τραβαει.Παιδι ηταν που δουλευε σε μεταφορες  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.660
Πόντοι
1.406

Καταρχας να τον χαιρεσαι.Δευτερον ας εχει τραβηξει και μπαζουκα,το θεμα ειναι αν το χρησιμοποιησε,ο αλλος μπορει να εχει τραβηξει πολυ περισσοτερες φορες και να  το εχει χρησιμοποιησει και πιθανον δεν εχει κανεναν ενδοιασμο να το ξαναχρησιμοποποιησει
Οπλο ,ειτε αυτο ειναι σουγιας ειτε Μαγκνουμ το βγαζεις εξω μονο οταν ειναι να το χρησιμοποιησεις ή κυνδινευει αμεσα η σωματικη σου ακεραιοτητα,αλλιως εισαι ηλιθιος.Για τυπους σαν τον φιλο σου θα επρεπε να ασκειτε αυτεπαγγελτη διωξη απο τον εισαγγελεα για βλακεια

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δειξε λιγο βυζακι, λιγο κώλο μπας και αναθεωρήσουμε :coffee:

Μούργο μυρίστηκες μουνί ε? Όρμα ρε μούργο.... πρρρρρρρρρρ

Καλησπέρα, δεσποινίς;;

Και άλλος μούργος  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ξερει ρε που τραβαει.Παιδι ηταν που δουλευε σε μεταφορες  :grin:

Για πες μας και την ιστορία με το όπλο. Έτσι απλά για να επιβεβαιώσουμε πόσο μεγάλος μαλάκας είναι ο φίλος σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom