blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Θα ρώταγα αν γαμάτε καμια στάλα αλλα ξέρω οτι θα ξεραθείτε στα γέλια. Αλλα ούτε να δουλεύετε μια στάλα;;;
Είμεθα εισοδηματίες!
Θα ρώταγα αν γαμάτε καμια στάλα αλλα ξέρω οτι θα ξεραθείτε στα γέλια. Αλλα ούτε να δουλεύετε μια στάλα;;;
χμ.. λες γιαυτο τον νικ τον λενε τριβη; γιατι εχει εντρυφήσει;
χμ.. λες γιαυτο τον νικ τον λενε τριβη; γιατι εχει εντρυφήσει;Από την εντριβή δε βγαίνει;;
Λοιπον, σταματιστε για πεντε λεπτα να στελνετε μλκ για να ρωτησω κατι σοβαρο στους δικηγορους του θρεντ,μετα συνεχιζετε ευχαριστω.
Λοιπον, σταματιστε για πεντε λεπτα να στελνετε μλκ για να ρωτησω κατι σοβαρο στους δικηγορους του θρεντ,μετα συνεχιζετε ευχαριστω.
Για πες τι μαλάκια είχα πει; Λέω τόσες που ξεχνάω
χμ.. λες γιαυτο τον νικ τον λενε τριβη; γιατι εχει εντρυφήσει;
Για πες τι μαλάκια είχα πει; Λέω τόσες που ξεχνάω
το έχει εξηγήσει στο παρελθόν το τρίβη!
Προσφατα ενας φιλος μου ενω πηγαινε με το αυτοκινητο στο δρομο ειχε λογομαχια με εναν αλλο που πηγαινε σιγα μπροστα του επεσαν αρκετα βρισιδια και οταν ο μπροστα σταματισε και το εκανε νοημα να περασει την στιγμη που περασε απο διπλα του τον εριξε πολλα καντηλια.Τοτε ο φιλος μου του εκλεισε τον δρομο πηρε ενα μαχαιρι που ειχε για την δουλεια του και κατεβηκε κατω και πηγε προς το μερος του ο αλλος χεστηκε και κληδωθηκε, πριν ομως τον φτασει σταματισαν περιαστικοι και ηρεμησαν καπως τον φιλο μου που πηρε το αμαξι και εφυγε.Θελω να μαθω σε περιπτωση που του κανει ο αλλος μυνησει τι γινεται
Kαταρχας πες του φιλου σου να μη ξανακατεβει με μαχαιρι στο δρομο για ψυλου πηδημα,γιατι μπορει να πεσει στον λαθος ανθρωπο και θα εχει σοβαροτερα προβληματα απο μηνυσεις και αγωγεςΠροσφατα ενας φιλος μου ενω πηγαινε με το αυτοκινητο στο δρομο ειχε λογομαχια με εναν αλλο που πηγαινε σιγα μπροστα του επεσαν αρκετα βρισιδια και οταν ο μπροστα σταματισε και το εκανε νοημα να περασει την στιγμη που περασε απο διπλα του τον εριξε πολλα καντηλια.Τοτε ο φιλος μου του εκλεισε τον δρομο πηρε ενα μαχαιρι που ειχε για την δουλεια του και κατεβηκε κατω και πηγε προς το μερος του ο αλλος χεστηκε και κληδωθηκε, πριν ομως τον φτασει σταματισαν περιαστικοι και ηρεμησαν καπως τον φιλο μου που πηρε το αμαξι και εφυγε.Θελω να μαθω σε περιπτωση που του κανει ο αλλος μυνησει τι γινεται
Θα ρωτήξεις; Μας εγκάστρωσες.
Που πήγε ο/η/το double vision;;;
Προσφατα ενας φιλος μου ενω πηγαινε με το αυτοκινητο στο δρομο ειχε λογομαχια με εναν αλλο που πηγαινε σιγα μπροστα του επεσαν αρκετα βρισιδια και οταν ο μπροστα σταματισε και το εκανε νοημα να περασει την στιγμη που περασε απο διπλα του τον εριξε πολλα καντηλια.Τοτε ο φιλος μου του εκλεισε τον δρομο πηρε ενα μαχαιρι που ειχε για την δουλεια του και κατεβηκε κατω και πηγε προς το μερος του ο αλλος χεστηκε και κληδωθηκε, πριν ομως τον φτασει σταματισαν περιαστικοι και ηρεμησαν καπως τον φιλο μου που πηρε το αμαξι και εφυγε.Θελω να μαθω σε περιπτωση που του κανει ο αλλος μυνησει τι γινεται
Kαταρχας πες του φιλου σου να μη ξανακατεβει με μαχαιρι στο δρομο για ψυλου πηδημα,γιατι μπορει να πεσει στον λαθος ανθρωπο και θα εχει σοβαροτερα προβληματα απο μηνυσεις και αγωγες
Στέλνει πμ στον Άλεξ και τρώει ισόβια
Kαταρχας πες του φιλου σου να μη ξανακατεβει με μαχαιρι στο δρομο για ψυλου πηδημα,γιατι μπορει να πεσει στον λαθος ανθρωπο και θα εχει σοβαροτερα προβληματα απο μηνυσεις και αγωγες
Αυτό. Στις μέρες μας ένα μαχαιράκι μπορεί να είναι νεροπίστολο για τον απέναντι.