Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχει ο καθένας από κάποιον που δεν συμπαθεί και όταν μπει καινούριος τον βαφτίζει;

Δηλαδή εσείς θέλετε με το ζόρι να σας συμπαθήσουμε;
Είσθε κλώνος και αυτό είναι δεδομένο και για όσο καιρό αντέξετε εδώ μέσα, δεν θα βλέπετε καλύτερη συμπεριφορά.
Γι΄ αυτό πάρτε δρόμο από εδώ και αναζητήστε τον Αλέκο για να σαλιαρίσετε.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επειδη εχει την εμπειρια της νυχτας οπως λες θα επρεπε να ειναι πολυ πιο ηρεμος!!!!

δεν βγαζουν μαχαιρι η κανουν τσαμπουκαδες για ψυλλου πηδημα οι νυχτοβιοι!!! .................. παλι φιδακι βλεπω στην ιστορια!!!
Ρε αστατε αν εχεις κανα γνωστο στην κατερινη ρωτα να μαθεις που θα με πεις εμενα οτι λεω φιδια  :uglystupid: εδω μαθευτηκε σε ολη την πολη λεμε  :grin: δεκα ζηταδες τον πηγαν συνοδεια στο τμημα! ξερεις πως ειναι αυτα σε επαρχιακες πολης. ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εσυ εχεις αλτσχαιμερ! σε 3 λεπτα δεν θα θυμασαι αν ψηφιζουμε για τον Βασιλια η για τον αν η Μενεγακη πρεπει να γινει Καστανη!!

:jerking: :jerking: :birdman:

Μπούλη...

Ρουφήχτε τον πατσά σας... τώρα μιλάνε οι μεγάλοι.  :)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δηλαδή εσείς θέλετε με το ζόρι να σας συμπαθήσουμε;
Είσθε κλώνος και αυτό είναι δεδομένο και για όσο καιρό αντέξετε εδώ μέσα, δεν θα βλέπετε καλύτερη συμπεριφορά.
Γι΄ αυτό πάρτε δρόμο από εδώ και αναζητήστε τον Αλέκο για να σαλιαρίσετε.

:think: :think: :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και ειλικρινά σας λέγω, κα. DOUBLE VISION, ότι ακόμη βλέπετε την καλή πλευρά του νηματοθέτου.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε αι χεσου  :-* εγω ηθελα να μαθω για την μυνηση τι γινεται..οχι να αναλυσω το θεμα
εσυ τι θες να γινεται; δικαστηριο αναλογο με το κατηγορητηριο που θα σχηματιστει και το κατηγορητηριο ειναι αναλογο με οσα πει ο αλλος . οποτε εξυβριση εργω λογω παραπνομη οπλοχρησια οπλοφορια απειλη κατα της ζωής αποπειρα σωματικής βλαβης αν του εριξε και καμια ψιλη πιθανόν και σωματική βλάβη και απο ολα εχει ο μπαχτσες . και αν ο φιλος σου εχει ποινικο μητρωο που μαλλον θα εχει γιατι ειναι της νυχτος θα αρχισει τα μυξο κλαμματα. μηπως θες να σου βγαλουμε και ποσα θα φαει;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μπούλη...

Ρουφήχτε τον πατσά σας... τώρα μιλάνε οι μεγάλοι.  :)

οι μεγαλοι νεοι! αυτους που ξεχασε ο χαρουλης?!  :think:

πλακα πλακα ενα πατσαδακι ψιλοκομμενο το ρουφαγα τωρα!!!!  :erection:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Έχει ο καθένας από κάποιον που δεν συμπαθεί και όταν μπει καινούριος τον βαφτίζει;

Ελάτε!!!  :)

Αφήστε τα αυτά τώρα!!!  :)

Είναι προφανές ότι δεν έιστε καινούργιο "φρόύτο".  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μας τα επριξες το αλανι ο φιλος σου ο μαγκας ο εχω νευρα κι ετσ... που δεν μασσαει τον ενδιαφερει τωρα αν θα του κανουν μηνυση; τι ειναι κανενας φλωρουμπα; εκει σαν αντρας να φαει τις ποινες και να φαει και μια αγωγη και να πλερω ομορφα ομορφα γιατι ειναι αλητης σαν τον σταν. τι τον νοιαζει αφου ειναι της νυχτας και εχει και τον διοικητη κολλητο;
Καλα οταν λεω εγω οτι εισαι εντελως βλαμενη δεν εχω αδικο.Εγω ρωταω εσας να μαθω..λες να με ειπε ο γνωστος μου να μαθω απ το μπου τι παιζει με της μυνησης χαχα το εχεις καψει εντελως με φαινεται.Αυτος τωρα ειναι στην δουλεια του κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτα.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
"Το φρούριο Βαρδαρίου, γνωστό στους Θεσσαλονικείς με τις επωνυμίες “Τοπ-χανέ” (πύργος Οπλοστασίου) και “Ταμπά-χανέ” (πύργος Βυρσοδεψείων), αποτελείται από έναν πεταλόμορφο ελλειπτικό περίβολο και μια μικρή προεξοχή προς το βορρά, όπου ενσωματώθηκε ένα μικρό τμήμα του δυτικού περιβόλου.
Κτίστηκε τον χειμώνα του 1546 από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή (1520-1566), κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, για την προστασία της δυτικής πλευράς του λιμανιού. Είναι ένα πολύ παλιό σύστημα οχυρώσεων (ένας πύργος του, ο πρόβολος Δουργούτη χρονολογείται στον 9ο μ.Χ. αιώνα) που διαρρυθμίστηκε οριστικά ως οπλοθήκη και κανονιοστάσιο τον 16ο αιώνα. Σήμερα το βυζαντινό κτίσμα είναι εντελώς παραμελημένο. Μέσα στον χώρο βρίσκεται το κτίριο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού, ενώ το Δικαστικό Μέγαρο είναι κτισμένο πάνω στα ερείπια των τειχών."

ενδιαφερον!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ρε θειο ειναι πιτα στο κολλαγονο! εσενα που η μουρη σου ειναι "πλισες" μια χαρα θα σε βοηθουσε!!!

Έχω από χρόνια αποδεχτεί την οικτρή εξωτερική εμφάνισή μου, ανεψιέ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα οταν λεω εγω οτι εισαι εντελως βλαμενη δεν εχω αδικο.Εγω ρωταω εσας να μαθω..λες να με ειπε ο γνωστος μου να μαθω απ το μπου τι παιζει με της μυνησης χαχα το εχεις καψει εντελως με φαινεται.Αυτος τωρα ειναι στην δουλεια του κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτα.  :grin:
Ευχαριστω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
"Το φρούριο Βαρδαρίου, γνωστό στους Θεσσαλονικείς με τις επωνυμίες “Τοπ-χανέ” (πύργος Οπλοστασίου) και “Ταμπά-χανέ” (πύργος Βυρσοδεψείων), αποτελείται από έναν πεταλόμορφο ελλειπτικό περίβολο και μια μικρή προεξοχή προς το βορρά, όπου ενσωματώθηκε ένα μικρό τμήμα του δυτικού περιβόλου.
Κτίστηκε τον χειμώνα του 1546 από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή (1520-1566), κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, για την προστασία της δυτικής πλευράς του λιμανιού. Είναι ένα πολύ παλιό σύστημα οχυρώσεων (ένας πύργος του, ο πρόβολος Δουργούτη χρονολογείται στον 9ο μ.Χ. αιώνα) που διαρρυθμίστηκε οριστικά ως οπλοθήκη και κανονιοστάσιο τον 16ο αιώνα. Σήμερα το βυζαντινό κτίσμα είναι εντελώς παραμελημένο. Μέσα στον χώρο βρίσκεται το κτίριο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού, ενώ το Δικαστικό Μέγαρο είναι κτισμένο πάνω στα ερείπια των τειχών."
ενδιαφερον!

Όντως ενδιαφέρον!
Κατά τα λοιπά προστατεύουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας και τρίχες κατσαρές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom