Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν σου χρέωσα την διακίνηση. Σου χρέωσα ότι ενω ήξερες την διακίνηση αντι να σιωπήσεις οταν τους τα εχωσα εσπευσες να με βγαλεις τρελη και οτι τα "καμαρια μας" δεν είχαν σχέση. Και μην τα βάζεις με τον μπλιζ. Ο μπλιζ παντα σε υποστηριζε και σε ειχε ψηλα. Εγω ειμαι εκείνη που αυτο σου το λαθος να χωθεις και να υποστηριξεις μαλακισμενα, λαθος που πηγάζει απο τον χαρακτήρα σου (και ξέρεις ποιος ειναι) το φερω βαρέως ακομα και σήμερα.

Σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές να το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν. Σας έχω αποστείλει μάλιστα και τον τηλεφωνικό μου αριθμό. Εσείς είστε που εθελοτυφλείτε και αρνείστε σθεναρά να το συζητήσουμε. φοβούμενη πιθανόν να μην γκρεμισθούν οι ιντερνετικές σας φιλίες.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
σε καμπινγκ στον αρμενιστη  :tits2:

laughing.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές να το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν. Σας έχω αποστείλει μάλιστα και τον τηλεφωνικό μου αριθμό. Εσείς είστε που εθελοτυφλείτε και αρνείστε σθεναρά να το συζητήσουμε. φοβούμενη πιθανόν να μην γκρεμισθούν οι ιντερνετικές σας φιλίες.  :)
Τίποτα απο όλα αυτά. Απλά είμαι σε πολύ άλλη φάση που δεν συνδέεται με το νετ. Ισως κάποια στιγμή το κάνουμε και αυτό οταν ερθει η ώρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις πίτσες ιταλικού τύπου με λεπτή ζύμη (και όχι καναδέζικου που φτιάχνει η πλειονότητα), αλλά δεν έχω βρεί προς το παρόν κάποιο μέρος κοντά μου που να τις παράγει. Ελλείψει σωστής πίτσας λοιπόν, προτιμώ σωστό πεϊνιρλί.  :)

άφεριμ  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δηλαδή οταν είχατε γυναίκες στην παρέα δεν κάνατε φασαρίες με άλλες παρέες για να το παίξετε αντράκια;;;

Αμπελοκηπιώτης είμαι. Δεν είμαι από την Αγιά Βερβάρα, δεσποινις (λέμε τώρα) μου. Τις τζαμπα μαγκιες τις κόβουμε στους αμπλεοκήπους απο την 5η δημοτικού.   :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τίποτα απο όλα αυτά. Απλά είμαι σε πολύ άλλη φάση που δεν συνδέεται με το νετ. Ισως κάποια στιγμή το κάνουμε και αυτό οταν ερθει η ώρα

Ας μείνουμε συνεπώς, στο ότι μερικά πράγματα είναι θέμα τάιμινγκ (που θα έλεγε και κάποια Αγγλίς τροφός).  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Κύριε Saint υποστηρίξατε τον Φοφίκο, Μεγαλειότατο και την double vision wildrose? Είστε απρόβλεπτος τύπος τελικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom