astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
καλα... αυτο ειναι δεδομενο. θελω και πουτσα και βουρστα νομιζα οτι εσυ ηθελες βουρστ!!
μα μου βαζει μεξικανικο ... και πειναω![]()
ρε βασιλοφρωνα γιατι γαμιεσαι ετσι..; γιατι; τι σου εκανα;![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σου χρέωσα την διακίνηση. Σου χρέωσα ότι ενω ήξερες την διακίνηση αντι να σιωπήσεις οταν τους τα εχωσα εσπευσες να με βγαλεις τρελη και οτι τα "καμαρια μας" δεν είχαν σχέση. Και μην τα βάζεις με τον μπλιζ. Ο μπλιζ παντα σε υποστηριζε και σε ειχε ψηλα. Εγω ειμαι εκείνη που αυτο σου το λαθος να χωθεις και να υποστηριξεις μαλακισμενα, λαθος που πηγάζει απο τον χαρακτήρα σου (και ξέρεις ποιος ειναι) το φερω βαρέως ακομα και σήμερα.
Eεεεφτασεεεεεκαλα... αυτο ειναι δεδομενο. θελω και πουτσα και βουρστ![]()
Τίποτα απο όλα αυτά. Απλά είμαι σε πολύ άλλη φάση που δεν συνδέεται με το νετ. Ισως κάποια στιγμή το κάνουμε και αυτό οταν ερθει η ώραΣας έχω προσκαλέσει πολλές φορές να το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν. Σας έχω αποστείλει μάλιστα και τον τηλεφωνικό μου αριθμό. Εσείς είστε που εθελοτυφλείτε και αρνείστε σθεναρά να το συζητήσουμε. φοβούμενη πιθανόν να μην γκρεμισθούν οι ιντερνετικές σας φιλίες.![]()
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις πίτσες ιταλικού τύπου με λεπτή ζύμη (και όχι καναδέζικου που φτιάχνει η πλειονότητα), αλλά δεν έχω βρεί προς το παρόν κάποιο μέρος κοντά μου που να τις παράγει. Ελλείψει σωστής πίτσας λοιπόν, προτιμώ σωστό πεϊνιρλί.![]()
Δηλαδή οταν είχατε γυναίκες στην παρέα δεν κάνατε φασαρίες με άλλες παρέες για να το παίξετε αντράκια;;;
καραπιπεριμάφεριμ ;)
Να κάτι τέτοια λες και το μουσκέυω το βρακάκι![]()
Τίποτα απο όλα αυτά. Απλά είμαι σε πολύ άλλη φάση που δεν συνδέεται με το νετ. Ισως κάποια στιγμή το κάνουμε και αυτό οταν ερθει η ώρα
λες να παει κυανη ακτήΧαλκιδική ή αλλού Έρη?
Το βλέπουμε αυτό στις κερκίδες του Παναθηναικού![]()
Γιαουρτλού.![]()
επιμενω ναι![]()
Σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές να το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν. Σας έχω αποστείλει μάλιστα και τον τηλεφωνικό μου αριθμό. Εσείς είστε που εθελοτυφλείτε και αρνείστε σθεναρά να το συζητήσουμε. φοβούμενη πιθανόν να μην γκρεμισθούν οι ιντερνετικές σας φιλίες.![]()