Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στους ερωτευμένους γέροντες!
Εγώ θέλω να αποδείξω (έστω μόνο στον εαυτό μου) ότι είμαι ένας όμορφος, πλούσιος, αριστοκράτης και βαρβάτος νέος ... Γνώμη σας.
Εγώ θέλω να αποδείξω (έστω μόνο στον εαυτό μου) ότι είμαι ένας όμορφος, πλούσιος, αριστοκράτης και βαρβάτος νέος ... Γνώμη σας.
Καλημέρα Νικ! Λες αυτό να φταίει; Ταυτίζομαι, ιδέα μου είναι; Μ´ έκανες κι αναθάρρησα τώρα ...Αν σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το ΄νημα είναι αυταπόδεικτο
καλημέρα
Καλημέρα στο γέροντα Άτλαντα που πρόσθεσε άλλο ένα βράχο στους ώμους του ...Καλημέρα στους νέους, που αρνούνται να αναζητήσουν την ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς τους!
Κάποιες όμορφες ψυχές άλλη γνώμη έχουνΚαι ο νηματοθέτης έτσι ξεκίνησε αλλά τελικά απεδείχθη ότι είναι πτωχός, κοντός, χοντρός, φαλακρός και άσχημος...
Και ο νηματοθέτης έτσι ξεκίνησε αλλά τελικά απεδείχθη ότι είναι πτωχός, κοντός, χοντρός, φαλακρός και άσχημος...
Καλημέρα Νικ! Λες αυτό να φταίει; Ταυτίζομαι, ιδέα μου είναι; Μ´ έκανες κι αναθάρρησα τώρα ...
Παλικάρια, το ταπεινής καταγωγής ξεχάσαμε ...αν γίνετε και καμπούρης θα μοιάζουμε σα δίδυμα
αν γίνετε και καμπούρης θα μοιάζουμε σα δίδυμα
Κάποιες όμορφες ψυχές άλλη γνώμη έχουν
Παλικάρια, το ταπεινής καταγωγής ξεχάσαμε ...
Πληθυντικό χρησιμοποίησα ...ΗεριναλΕσμεράλδα έτσι έπλεπε τον κουασιμόδο
Κάποιες όμορφες ψυχές άλλη γνώμη έχουν
:SΚαλησπερα στο παρεακι το τρελο! Η επιστροφη της ασωτου ειναι γεγονοςς! Ελπιζω να σας ελειψα
υ.γ μολις βγηκα απτο ντους
Πληθυντικό χρησιμοποίησα ...
Εκεί θα οφείλεται λοιπόν το sex appeal του!Μπλιζ είναι σνομπ αριστοκράτης ,................. με όλα τα παραπάνω