eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η δική μου περίπτωση μοιάζει πιο πολύ με
τόσο καλά...
Η δική μου περίπτωση μοιάζει πιο πολύ με
Δε δίνω ποτέ το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Δε δίνω ποτέ το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Αμα το χα δώσει θα χε γίνει viral σαν τη φώτο της Ερης. Οϋτε ο ΕΟΠΠΥ δε θα είχε τόσες κλήσειςΜονο στο μπου
Γιατι?Δε δίνω ποτέ το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
κυκλοφορουν ανώμαλοι τυπε εγω τωρα που μιλάμε τον παίζω ποστάρονταςΓιατι?
Δε βρίσκω λόγο να το δώσω. Και πολύ ανοιχτά, φοβάμαι. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας.Γιατι?
Oκ,αλλα μην εισαι σιγουρη οτι ξερεις και τι καπνο φουμαρει ο γειτονας της Αννας ,ο συναδελφος του Κωστα,ο ξαδερφος της ΜαριαςΔε βρίσκω λόγο να το δώσω. Και πολύ ανοιχτά, φοβάμαι. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
Δε βρίσκω λόγο να το δώσω. Και πολύ ανοιχτά, φοβάμαι. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
Όταν μπεις στο τριπάκι της νέας γνωριμίας, πας και με τις πιθανότητες. Στάνταρ δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο οποιοσδήποτε ξαδελφος, φίλος κλπ.Oκ,αλλα μην εισαι σιγουρη οτι ξερεις και τι καπνο φουμαρει ο γειτονας της Αννας ,ο συναδελφος του Κωστα,ο ξαδερφος της Μαριας
Αν ήθελα κάτι τέτοιο, ίσως.ara μονο απο κοινη παρεα θα δεχοσουν αγορι?
Αν ήθελα κάτι τέτοιο, ίσως.
Oκ,αλλα μην εισαι σιγουρη οτι ξερεις και τι καπνο φουμαρει ο γειτονας της Αννας ,ο συναδελφος του Κωστα,ο ξαδερφος της Μαριας
Ντόπα μου είμαι αλλού. Και δε θα με πλησίαζε κανείς να μου μιλήσει, γιατί φαίνεται ότι είμαι αλλού ;)eisai δυσκολη κοπελα
σκεψου να σου εκανα καμακι στο γκαζι στο σοσιαλιστα τι θα μου ελεγες :S
Ο Ντοπα δε μασαει θα σου την πεσει,περνα απο Γκαζι αν σου βασταειΝτόπα μου είμαι αλλού. Και δε θα με πλησίαζε κανείς να μου μιλήσει, γιατί φαίνεται ότι είμαι αλλού ;)
Λες να τον δω με τα ντυσίματα του και να πάθω κοκομπλόκο?Ο Ντοπα δε μασαει θα σου την πεσει,περνα απο Γκαζι αν σου βασταει
σκεψου να σου εκανα καμακι στο γκαζι στο σοσιαλιστα τι θα μου ελεγες