Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Κοιτάχτε γκόμενες που ΔΙΑΛΕΞΑΝ για να ανεβάσουν στο nightstories
από βραδιά στο Γκάζι !!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ;

Τα μπάζα πως ήταν δηλαδή ;;;

Δεν είχαν δόντια, ήταν λεπρές και είχαν και σύφιλη ;;;;;;

Συνημμένα

• gkaz.jpg
    gkaz.jpg
    121,6 KB · Εμφανίσεις: 11

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα παιδιά τι λεει όλα καλά

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
lakh τη χοντρη την δεξια με το σεμεδακι την καρφωνες?  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στο Λάκη για την ατακαρα τη θεϊκη σε συνομιλία με τον τραμουντανα κ το κορακι φώτο.. Νταξ θεϊκό

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι κάνεις Ρετσινα μου όλα γουδ ?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πω :think:

Καλή ημέρα, σε εσάς και τους υπολοιπους κυρίους.

Εν πρώτοις δεν χαρακτήρισα τον κ. Ποποφουλίνο "πούστη". Έγραψα ότι θα τεκμηριώσω μέσω των γεγραμμένων του (οποια κι αν είναι αυτά), ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση, και ότι συνεπώς ψεύδεται ασύστολα, όταν δηλώνει με στομφώδη τρόπο ότι είναι αμιγώς ετεροφυλοφιλός.

Εν δευτέροις τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκετε αμοραλιστική  την πρόθεση μου, του να τεκμηριώσω δηλαδή ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση μέσω των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), και δεν βρίσκετε αμοραλιστικο το να  προσάπτει ιδιότητες μέσω των γεγρμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά).

Αν λοιπόν είστε δίκαιος και αμερόληπτος κριτής, θα πρέπει να με αφήσετε να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να κάνω δηλαδή χρήση των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), προκειμένου να τεκμηριώσω ότι ψεύδεται ασύστολα για το ότι έιναι αμιγώς ετεροφυλοφιλος, και μας πουλά συνεχώς τζάμπα μαγκιά.

θα σας απαντήσω δια της τεθλασμένης οδού σε επόμενο post. Ύστερα η απόφαση είναι δική σας

Ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσετε την παραίνεση της κα Έριναλ, αν και δεν κατανοώ με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε τις διανοητικές σας ικανότητες με την συμμετοχή σας στον παρόντα ιστότοπο. Ας είναι όμως. Η ουσία της παραίνεσης μετράει

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Φίλε, μην αφαιρείτε τον πόντο από τον κύριο Άγιο, λόγω φιλοσοφικού αμοραλισμού και άλλων δυσωδών στρατηγικών και εκφράσεων.
Mην του στερείτε τη χαρά ότι έχει το "προβάδισμα" σε κάτι...
Όπως, σωστά ελεγε ο μακαρίτης ο Παναγιώτης Κονδύλης: "Οι θεωρητικές αναμετρήσεις μεταξύ φιλοσόφων γίνονται ειλικρινείς μόνο όταν καταλήγουν σε προσωπικές ύβρεις". Οι ιστορικοί και οι ψυχολόγοι του μέλλοντος που θα μελετούν το νήμα μας, πρέπει να έχουν όλα τα δεδομένα μπροστά τους  :grin:

Φαντάζομαι ότι στις προσωπικές ύβρεις που αναφέρετε διαμέσου του Κονδύλη, συμπεριλαμβάνονται και οι γλαφυρές σας περιγραφές για τον λάκκο που αντικρύζουμε στον πρωκτό του Αγίου όταν σκύβει και οι υπαινιγμοί ότι ο Άγιος είναι τρε τρε σικ πουστικ.

Φαντάζομαι και εσείς θα δώσετε μια ώριμη απάντηση, προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Καλησπερα στο παρεακι το τρελο! Η επιστροφη της ασωτου ειναι γεγονοςς! Ελπιζω να σας ελειψα  :tooth:

υ.γ μολις βγηκα απτο ντους  :tits2:

Συνημμένα

• hallo.jpg
    hallo.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 7

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Καλησπερα στο παρεακι το τρελο! Η επιστροφη της ασωτου ειναι γεγονοςς! Ελπιζω να σας ελειψα  :tooth:

υ.γ μολις βγηκα απτο ντους   :tits2:

ωραίο δερματάκι. αδυνάτισες λιγάκι μου φαίνεται...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα σας πονεμένη μου ψυχή.  :)

Αντιπαρέρχομαι τους γοερούς σας κλαυθμούς και οδυρμούς που συνοδεύονται από φαντασιώσεις λεονταρισμών, γιατί αντιλαμβάνομαι το άλγος της ψυχής σας από το βαρύτατο πλήγμα που δεχθήκατε.  :)

Επειδή λοιπόν σας λυπάμαι ειλικρινά δια τον μαρασμό στον οποίο έχετε περιέλθει μετά την σφοδρή ήττα που δεχθήκατε, επειδή η αργολογία σας σε αυτή την "ερωτική" αλληλογραφία που έχετε ανοίξει μαζί μου έχει καταντήσει κουραστική, και επειδή ως Άγιος τυγχάνω μακρόθυμος και πολυέλεος, θα ήθελα να σας δώσω μια τελευταία ευκαιρία με την οποία πιστεύω ότι θα λυθεί άπαξ και διαπαντός η μεταξύ μας διαμάχη.

Και εξηγούμαι:

Έχουμε δύο κρατούμενα:

1ον- Τεκμηριώσατε μέσω κάποιων γεγραμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά), ότι τυγχάνω ομοφυλόφιλος &

2ον- Εσείς από την άλλη δηλώνετε αμιγώς ετεροφυλόφιλος (με εξαίρεση βέβαια την κολομπαράδικη εμμονή δι εμέ) και με λοιδορείτε για την ομοφυλοφιλία μου.

Ως εκ τούτου λοιπόν σας προσκαλώ-προκαλώ σε ένα στοίχημα το οποίο είναι το εξής:

Στην περίπτωση που τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά), σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξετε μια επιστολή συγγνώμης προς εμέ, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Στην περίπτωση που δεν θα τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά) σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξω εγώ μια επιστολή συγγνώμης προς εσάς, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψω τον λογαρισμό μου.

Σκεφτείτε το με την ησυχία σας, και ενημερώστε με αν δέχεσθαι ή όχι.

Εγώ πάντως ως γνήσιος τζέντλεμαν, και όχι ως γιαλαντζί (τουρκολάγνος γαρ) όπως εσείς, σας πετώ το γάντι, δίνοντάς σας όμως και μια τελευταία ευκαιρία να υποστηρίξετε σαν άνδρας την τιμή σας.

Αναμένω την απάντησή σας.

Αγαπητέ μου κύριε Άγιε.

Δεχτήκατε το γεγονός ότι «απέδειξα» με παντοειδή δικά σας παραθέματα πως είστε ένας «πούστης». Θιγμένος, λοιπόν, με προκαλείτε-προσκαλείτε να συμμετέχω σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαζί σας (γιατί όχι και σε ραντεβού θανάτου), προτείνοντας, με τον ίδιο τρόπο (ή το ίδιο "νόμισμα") να «αποδείξετε» κι εσείς, μέσα από δικά μου παντοειδή παραθέματα, ότι είμαι ένας «κολομπαράς» ή τέλος πάντων, ότι είχα και άλλη ομοφυλοφιλική σχέση (εκτός από την όμορφη, δική μας). Δεν θα σχολιάσω εδώ, τις απαιτήσεις και τους όρους σας, καθώς ο αγαπητός συνάδελφος και διαιτητής μας, κ. Μακλαύδιος, τα έθεσε όλα πολύ εύστοχα, όταν σας αφαιρούσε, αστειευόμενος, έναν πόντο (σημειώνοντας συνάμα, και κάποια καθόλου αστεία πράγματα που προφανώς επίτηδες αγνοήσατε για δικούς σας λόγους - αλλά και την αγαπητή μας Καραλιέβα, επίσης) και έτσι δεν σκοπεύω να επαναλάβω, όσα είναι αυτονόητα ακόμα και για μικρά παιδιά.
    Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με όλο αυτό το «καραγκιοζιλίκι» (επειδή, αν θυμάστε, από ένα δικό μου τρολλάρισμα-απάντηση στην Πενταγιώ, με αφορμή την φιγούρα του Καραγκιόζη, και την δική σας εμπάθεια και επίθεση, όπου με αποκαλούσατε «αυλικό του νηματοθέτη, κλπ.», ξεκίνησαν όλα)  θα ήθελα να σας κάνω εδώ μια συνταρακτική αποκάλυψη:

Μα φυσικά και μπορείτε πολύ εύκολα να «αποδείξετε» οτιδήποτε επιθυμείτε (ακόμα και κάτι ανύπαρκτο, καθότι θαυματουργός Άγιος) μιας και έχετε θέσει έναν προαποφασισμένο στόχο ή συμπέρασμα, τα οποία σκοπεύετε να υπηρετήσετε πιστά, παρερμηνεύοντας δεδομένα, θολώνοντας το τοπίο, αποπροσανατολίζοντας, υπερτονίζοντας ή αποσιωπώντας, τα πάντα σε σχέση με ό,τι σας εξυπηρετεί και συμφέρει προκειμένου να "εκπληρωθεί" η "προφητεία", και γενικώς να μεταχειριστείτε όλα εκείνα τα διαθέσιμα τεχνάσματα και τρικλοποδιές που κατέχουν όλοι οι επιτήδειοι, καθώς ο σκοπός, ως γνωστόν, πάντα αγιάζει τα μέσα. Το ίδιο έπραξα, ασφαλώς, κι εγώ μαζί σας (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; παλιά μου τέχνη, ήδη από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο) με τη διαφορά όμως ότι τρόλλαρα, παίζοντας εξ αρχής «στη δική σας σκακιέρα», ακολουθώντας τον δρόμο που παλαιόθεν εχαράξατε δηλ. της πικρόχολης ειρωνείας, της υποδόριας κακεντρέχιας, της υφέρπουσας χαιρεκακίας, και τέλος -φεύ- της ωμής χυδαιότητας, πασπαλισμένα, ίσως, με μια (αντάξια της δικής σας, θέλω να ελπίζω) εμπνευσμένη και ευρηματική γλωσσική προσέγγιση.
       Εξυπακούεται ότι θα μπορούσα να «αποδείξω» αν ήθελα, ότι είστε, όχι μόνο «πούστης», αλλά ακόμα, ίσως, και «νεκρόφιλος» ή «κοπρολάγνος», κλπ. Εννοείται, ότι δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία, πως κι εσείς με τη σειρά σας, θα μπορούσατε να επιστρατεύσετε επιτυχημένα κάθε μέσο, προκειμένου να «αποδείξετε» ότι είμαι ένας «κτηνοβάτης» ή «βιαστής», κλπ. κλπ.
        Το βαθύτερο όμως που δεν καταλάβατε, από την ερωτική μας αλληλογραφία, είναι ότι όλο αυτό το διάστημα, εκείνο που προσπάθησα, τελικά, να «αποδείξω» (μάλλον, περισσότερο στον εαυτό μου), είναι όχι το κατά πόσο είστε «πούστης» (σιγά το διακύβευμα) αλλά το κατά πόσο μπορώ να λειτουργήσω απέναντί σας, ως ένα κάτοπτρο ή έστω ως ένα κούφιο «κύμβαλον αλαλάζον» αποδίδοντας απλώς «τα σά εκ των σών» (για να μιλήσω και λίγο με θρησκευτικούς όρους, που σαφώς γνωρίζετε καλύτερα από μένα). Ελπίζω, να καταλαβαίνετε τώρα, και το υπόβαθρο του οβιδιακού "fas est et ab hoste doceri" που σας είχα γράψει παλαιότερα...
        Και εδώ, θα ήθελα με πάσα φιλική διάθεση να σας θέσω το ακόλουθω ερώτημα (που αποτελεί νομίζω μια ουσιαστική και "ενήλικη" πρόσκληση-πρόκληση, η οποία δεν αφορά στην τελική, ούτε εμένα, ούτε και όσους μας διαβάζουν, παρά μόνο εσάς τον ίδιο): μπορείτε να αποδείξετε, στον εαυτό σας, ειλικρινά, ότι δεν τα κατάφερα έστω και στο ελάχιστο;

Σκεφτείτε το με την ησυχία σας. Προσωπικά, ποσώς με ενδιαφέρει οποιαδήποτε απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom