erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το μουνι κ το χταπόδι δέκα μέρες κοσκινιζειΤης κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. (Για τον Μπραμπ, που πρωι πρωι ξυριστηκε)
το μουνι κ το χταπόδι δέκα μέρες κοσκινιζειΤης κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. (Για τον Μπραμπ, που πρωι πρωι ξυριστηκε)
τυπε τον ηθελε γουλιΤης κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. (Για τον Μπραμπ, που πρωι πρωι ξυριστηκε)
έχω ήδη τέσσερα φαγητά έτοιμα. Το σπίτι είναι κομπλέ διαβάζω κάνω κ λίγο διάλειμμα.
φαρφαλες με τόνο κ καπαρη τυροπιτακια μπιφτεκια κ τουρλουέχουμε κατάλογο για να διαλέξουμε και τηλέφωνο να παραγγείλουμε?
για νοικοκυρα κανεις για γκομενα δεν κανειςφαρφαλες με τόνο κ καπαρη τυροπιτακια μπιφτεκια κ τουρλου
κάλιο γαιδουροδερνε και ριζικο περπατάτυπε τον ηθελε γουλι
εσυ την πιστεψες τωρα..έχουμε κατάλογο για να διαλέξουμε και τηλέφωνο να παραγγείλουμε?
φαρφαλες με τόνο κ καπαρη τυροπιτακια μπιφτεκια κ τουρλου
φαρφαλες με τόνο κ καπαρη τυροπιτακια μπιφτεκια κ τουρλου
βαραω τρομπα απ το πρωι να μεγαλωσει ισαμε το βραδυ γνωμη σουκάλιο γαιδουροδερνε και ριζικο περπατά
αν βάλω κάποτε βυζα ομωθ ?για νοικοκυρα κανεις για γκομενα δεν κανεις
αν στερηθω την οραση μου ισωςαν βάλω κάποτε βυζα ομωθ ?
εσυ την πιστεψες τωρα..
Δειξε Ερη το βυζι σου, να αγαλιασουν οι πιστοι σουαν βάλω κάποτε βυζα ομωθ ?
θετικος ανθρωπος να εισαι κοροιδο μην εισαι...αυτη δεν ξερει να κανει ουτε αυγα!είμαι θετικός άνθρωπος!
Ναι αλλα ξέρω να κάνω γκωλικονθ ερωταθετικος ανθρωπος να εισαι κοροιδο μην εισαι...αυτη δεν ξερει να κανει ουτε αυγα!
Το μουνί δεν είναι αρνί να το βάλεις στο παχνίΤων φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν δεν πεινουσαν