brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
συλημενος ταφοςαρχαιλογικον ευρημα
συλημενος ταφοςαρχαιλογικον ευρημα
οπως είπε κ ο Λεωνίδας σε άπταιστα τρωιτικα στον ξερξη μουνε λαβε!Ωρα καλη στο πουτσο μας και αερα στο μουνι μας
θα γίνουν τα ελευσινια μυστήριασυλημενος ταφος
Καλά, αν είναι έτσι αγαθέ μου κύριε Άγιε, τότε να αλλάξω και το nickname μου από Ποπώφ σε Ποπάυ δε σέιλορμαν, σύμφωνα με το "εύρωστο" πορτρέτο του ναύτη που μου φιλοτεχνήσατε.
ΥΓ. Μετά την ανοιχτή παραδοχή σας για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, βλέπω κάνατε σήμερα και άλλες παραδοχές. Είστε σε καλό δρόμο: η παραδοχή απελευθερώνει τον άνθρωπο. Όπως σωστά έχει πεί και ο Οβίδιος: Fas est et ab hoste doceri
Ααααασ!
Γι αυτο λοιπον ο κ. The Saint μνημονευει τοσο συχνα το πεος του κ. NICK TRIVE;
καλημέρα, βρήκατε κάτι στα μέτρα μου εκεί που βρίσκεστε να μου το τυλίξετε?
βαριεσαι? δε πα να βαλεις καμια κατσαρολα φαι να φαει ο χριστιανος?Λέμε παροιμίες ?το καλό υο παλικάρι στη φουρτουνα φαίνεται
έχω ήδη τέσσερα φαγητά έτοιμα. Το σπίτι είναι κομπλέ διαβάζω κάνω κ λίγο διάλειμμα.βαριεσαι? δε πα να βαλεις καμια κατσαρολα φαι να φαει ο χριστιανος?
Τα μουνιά καταγόνται από τους Ελ και είναι τυφωνες γιατί τα συνερπαιρνουν όλα γιαυτό κ λέγονται Ελ μουνιο αχαχαχαχαχαχα
λυσσαξες άσε τους άνθρωποι να πιουνΉρθε η ώρα για ραντεβού θανάτου Αγίου - Ποπώφ
θα πάω για διαιτητής μην πιούν μια νταμιτζάνα τσίπουρο μόνοι τους
4 ? διμοιρια για παρτουζα περιμενεις?έχω ήδη τέσσερα φαγητά έτοιμα. Το σπίτι είναι κομπλέ διαβάζω κάνω κ λίγο διάλειμμα.
λυσσαξες άσε τους άνθρωποι να πιουν
έχω ήδη τέσσερα φαγητά έτοιμα. Το σπίτι είναι κομπλέ διαβάζω κάνω κ λίγο διάλειμμα.