lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αμα είναι να χρειαστώ μόνο δύο είμαστε σε καλό δρόμομε κανα δυο ποτα θα με δεις με αλλο ματι
Αμα είναι να χρειαστώ μόνο δύο είμαστε σε καλό δρόμομε κανα δυο ποτα θα με δεις με αλλο ματι
με το μπουκαλι ολοκληρο σου υποσχομαι οτι το πρωι θα εισαι πεπεισμενη οτι κοιμηθηκες με το σπαλιαραΑμα είναι να χρειαστώ μόνο δύο είμαστε σε καλό δρόμο
με το μπουκαλι ολοκληρο σου υποσχομαι οτι το πρωι θα εισαι πεπεισμενη οτι κοιμηθηκες με το σπαλιαρα
Εγω που ειμουν ρε παιδια; Πως και μου ξεφυγε;Marnie Simpson parties without underwear with her friends at Buzz Bar in Kavos, 06/23/2016.Marnie Simpson is a British reality star. Age: 24 (January 17, 1992).
*Τί στο διάβολο ακρίβυναν τα βρακιά;
αχαχαχαχαχαχαχαχ μα η άλλη με τη καραμουναρα της οξω. Οποία ηθικην καταπτωσης! Που θα έλεγε κ η μονομελης επιστημονική φιλολογίκη επιτροπή του νήματος αχαχαχαχαχαχαγαμω τη καταδικη μου δε πληρωσα το νοικι μου.(ασχετο)
δε την ειδα,σορρυ δε τα βλεπω αυτααχαχαχαχαχαχαχαχ μα η άλλη με τη καραμουναρα της οξω. Οποία ηθικην καταπτωσης! Που θα έλεγε κ η μονομελης επιστημονική φιλολογίκη επιτροπή του νήματος αχαχαχαχαχαχα
ούτε εγώ. Τα άκουσαδε την ειδα,σορρυ δε τα βλεπω αυτα
ποια μουνια ?Tα μουνια πρεπει να αεριζονται
τα αλλα το δικο σου ειναι πλεον μουσειακο εκθεμαποια μουνια ?
αρχαιλογικον ευρηματα αλλα το δικο σου ειναι πλεον μουσειακο εκθεμα
Ωρα καλη στο πουτσο μας και αερα στο μουνι μαςTα μουνια πρεπει να αεριζονται