erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΧωρις κωλο δεν στεριωνει γαμος ,ολα κ ολα
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΧωρις κωλο δεν στεριωνει γαμος ,ολα κ ολα
Εγώ δεν έχω δώσει για αυτό με έχει στο περίμενε
Μετά το γάμοθα δώσεις όμως...
Ναι αλλα δεν ξερω αν συμφωνεις στο οτι αν η αλλη δινει ευκολα κωλο, ειναι πιο επιρρεπεις για κερατο ;)Χωρις κωλο δεν στεριωνει γαμος ,ολα κ ολα
αχαχαχαχαχαχαχαχ
Μετά το γάμο
τυπε διευκρινισε τα σωστα τα πραγματα μην καταλαβε να μου βαλει εκεινη δαχτυλοθα δώσεις όμως...
Αν δεν βρεξεις κώλο, ψάρι δεν τρώς.
κ γενικά αν σου κάτσει εύκολα. Αν δεν σου δίνει είναι ηθική κ σωστή.Ναι αλλα δεν ξερω αν συμφωνεις στο οτι αν η αλλη δινει ευκολα κωλο, ειναι πιο επιρρεπεις για κερατο ;)
τυπε διευκρινισε τα σωστα τα πραγματα μην καταλαβε να μου βαλει εκεινη δαχτυλο
Λιγοτερο αν σου κατσει ευκολα,περισσοτερο αν σου δωσει ευκολα κωλο..διαφωνεις σε αυτοκ γενικά αν σου κάτσει εύκολα. Αν δεν σου δίνει είναι ηθική κ σωστή.
Αν δεν στο δινει ευκολα σε σενα ειναι γιατι το εχει για αλλουΝαι αλλα δεν ξερω αν συμφωνεις στο οτι αν η αλλη δινει ευκολα κωλο, ειναι πιο επιρρεπεις για κερατο ;)
Ε οχι τοτε θα ηταν αλλου απ την αρχη και οχι μαζι σου.Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας..αν δινει ευκολα κωλο ειναι η δεν ειναι πιο επιρρεπεις στο να σε κερατωσειΑν δεν στο δινει ευκολα σε σενα ειναι γιατι το εχει για αλλου
Δηλαδή αν αργήσει να σου δώσει κώλο, θα κοιμάσαι ήσυχος?Ε οχι τοτε θα ηταν αλλου απ την αρχη και οχι μαζι σου.Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας..αν δινει ευκολα κωλο ειναι η δεν ειναι πιο επιρρεπεις στο να σε κερατωσει
πρώτον δεν θέλουν όλοι κωλο. Κάποιοι είναι φαν κάποιοι καθόλου κάποιοι κ ναι κ όχι. Δεύτερον αν πάρεις μια γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει στο σεξ είτε που θα στο παίξει κάπως για να μην την περάσεις εύκολη Περαστικά σου. Χαρακτήρας γτπ. Αν πάλι πάρεις κάποια που έχει αναστολες αν της φύγουν πάλι θα στην κάνει. Η ουσία είναι να σε γουστάρει ν θέλει να είναι μαζί σου κ να σέβεται τον εαυτό της πρωτα. Το αν θέλει κωλο δονητη η ντουγκεον αχαχαχαχαχαχα αδιάφορο..Λιγοτερο αν σου κατσει ευκολα,περισσοτερο αν σου δωσει ευκολα κωλο..διαφωνεις σε αυτο
Αν δενβρεξειςγλυψεις κώλο,ψάρικουλουρι δεν τρώς.