lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σήμερα έχω αναστατωθεί. Κάτι ο γάμος του Λίλα κάτι ένα σοκαριστικό κουτσομπολιό για μια καθαρίστρια που καθάριζε το σπίτι ενός γνωστού μου, μου ήρθαν τα πάνω κάτω :S
Μιλφαρα?Σήμερα έχω αναστατωθεί. Κάτι ο γάμος του Λίλα κάτι ένα σοκαριστικό κουτσομπολιό για μια καθαρίστρια που καθάριζε το σπίτι ενός γνωστού μου, μου ήρθαν τα πάνω κάτω :S
Σήμερα έχω αναστατωθεί. Κάτι ο γάμος του Λίλα κάτι ένα σοκαριστικό κουτσομπολιό για μια καθαρίστρια που καθάριζε το σπίτι ενός γνωστού μου, μου ήρθαν τα πάνω κάτω :S
Αλβανίδα, κοντοπούτανο, παντρεμένη με παιδιά, 50+ (gilf τα λέτε μάλλον ), μαύρο χάλι , την πήδαγε ο παντρεμένος εργοδότης μέσα στο σπίτι του και τα ακούμπαγε και στον αλβανό σύζυγο. Συνηθες θα μου πεις. Αλλά δεν έχεις δει την τύπισσα. Εκεί είναι το ασύνηθες.Μιλφαρα?
σαυρα τελειως? :-Αλβανίδα, κοντοπούτανο, παντρεμένη με παιδιά, 50+ (gilf τα λέτε μάλλον ), μαύρο χάλι , την πήδαγε ο παντρεμένος εργοδότης μέσα στο σπίτι του και τα ακούμπαγε και στον αλβανό σύζυγο. Συνηθες θα μου πεις. Αλλά δεν έχεις δει την τύπισσα. Εκεί είναι το ασύνηθες.
Δεν έχεις ιδέα. Ότι και να σου πω, σίγουρα είναι λίγο. Κλασσική αλβανίδα πρώτης γενιάς, κοντή και κακάσχημη. Νομίζω ότι ούτε ναυαγοί στο νησί του Πάσχα δε θα την έπαιρνάν. Κι όμως.,σαυρα τελειως? :-
ναι θα επαιρνα υλικο για το σπιτι και θα την εκανα αεροστατο πριν κοιμηθω :'(kseneroses?
μη το λες...επρεπε να με γνωρισεις πριν την κυπριαΔεν έχεις ιδέα. Ότι και να σου πω, σίγουρα είναι λίγο. Κλασσική αλβανίδα πρώτης γενιάς, κοντή και κακάσχημη. Νομίζω ότι ούτε ναυαγοί στο νησί του Πάσχα δε θα την έπαιρνάν. Κι όμως.,
Από το Παγκράτι δεν είναι τελικά αυτή?μη το λες...επρεπε να με γνωρισεις πριν την κυπρια
ναι αλλα εχει βυζια κυπριαςΑπό το Παγκράτι δεν είναι τελικά αυτή?
ναι αλλα εχει βυζια κυπριας
Η παγκρατιωτισα τελικα ειναι απο την Κυπρο;ναι αλλα εχει βυζια κυπριας
Ρετσίνα, αν φοβασαι τις αστραπές, πες μου που είσαι να ρθωΚαι για το Σάββατο έχουν δώσει 42 βαθμους
Τζόνυ μου, μη τα ξαναλέμε. Σ΄ έχω για έξυπνο παληκάρι. ;)Ρετσίνα, αν φοβασαι τις αστραπές, πες μου που είσαι να ρθω
βρεχει.οτιναναι
ζω ποποφ.και ξαναπαω αυριοΤομα ζείς;