Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
ζω ποποφ.και ξαναπαω αυριο
Ρε με τους κολομπαράδες που έμπλεξες...
Να φυλάγεσαι...
ζω ποποφ.και ξαναπαω αυριο
Εγώ πάντως σου ζητώ να ξανασκεφτείς αυτό που σου ζήτησα. ;)Τζόνυ μου, μη τα ξαναλέμε. Σ΄ έχω για έξυπνο παληκάρι. ;)
Ενα citroen που έχω ξεχάσει τι χρώμα έχει γιατί είναι κατίμαυρο από τη σκόνηti amaksi exeis
Εγώ λεω να το κόψειςΕγώ πάντως σου ζητώ να ξανασκεφτείς αυτό που σου ζήτησα. ;)
Εγώ λεω να το κόψεις
Ρε Μάριε, δε πα να βαρέσεις μια πηχτή να ξεμπλοκάρει ο άδειος σου εγκέφαλος που θα κάνει και κριτική ο γαμιάς του δεκάρικου? Αντε γιατί πολύ μου τα πρηξες τα παπάρια που δεν έχω.
A ρε μαλακα, να γελαμε και να κλαιμε με το θεαμα.
Το καθε γυναικακι μπαινει σε ενα φορουμ αρχιδοκαμπο για να βρει την επιβεβαιωση που τοσο λαχταρει. Αυτην την επιβεβαιωση που πλεον δεν την βρισκει στην προσωπικη της ζωη, και προσπαθει να παρει ψηγματα απο το νετ.
Αλλα ταυτοχρονα ειναι σκληρη, πρεπει να βαλει και τα ορια της. Η φτηνια στο μεγαλειο της.
Χτυπησα φλεβα χρυσου, οταν αποφασισα να σε τρολαρω.
Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε μαλάκα? Εμείς κάνουμε πλάκα με την κοπέλα. Τι τρόπος είναι αυτός? Τρόμπα.
A ρε μαλακα, να γελαμε και να κλαιμε με το θεαμα.
Το καθε γυναικακι μπαινει σε ενα φορουμ αρχιδοκαμπο για να βρει την επιβεβαιωση που τοσο λαχταρει. Αυτην την επιβεβαιωση που πλεον δεν την βρισκει στην προσωπικη της ζωη, και προσπαθει να παρει ψηγματα απο το νετ.
Αλλα ταυτοχρονα ειναι σκληρη, πρεπει να βαλει και τα ορια της. Η φτηνια στο μεγαλειο της.
Χτυπησα φλεβα χρυσου, οταν αποφασισα να σε τρολαρω.
Ρε Μάριε, δε πα να βαρέσεις μια πηχτή να ξεμπλοκάρει ο άδειος σου εγκέφαλος που θα κάνει και κριτική ο γαμιάς του δεκάρικου? Αντε γιατί πολύ μου τα πρηξες τα παπάρια που δεν έχω.
Ενα citroen που έχω ξεχάσει τι χρώμα έχει γιατί είναι κατίμαυρο από τη σκόνη
Α να γειά σου. Σπέρες
Α να γειά σου. Σπέρες
Κουκου
Και εδω κοριτσακι μου γαμαμε, δεν παιζουμε!Ρε Μάριε, δε πα να βαρέσεις μια πηχτή να ξεμπλοκάρει ο άδειος σου εγκέφαλος που θα κάνει και κριτική ο γαμιάς του δεκάρικου? Αντε γιατί πολύ μου τα πρηξες τα παπάρια που δεν έχω.
Τι κάνεις γλυκουλιglykouli moy
Ποιος σαλιάρισε μαζί σου ρε ναυάγιο? Και πότε σαλιάρισα εγώ με τον καθένα γελοίε? Ολη μέρα στο νετ έχεις μπερδέψει τη μαλακία με το γαμήσιΚαι εδω κοριτσακι μου γαμαμε, δεν παιζουμε!
Ιντερνικα σαλιαρισματα και αηδιες. Δεν ειμαστε 10 χρονων.