lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καληνύχτα κλώνε :-*Πάω νανι φιλιά
Καληνύχτα κλώνε :-*Πάω νανι φιλιά
η ρετσινα ειναι κλωνος της ερις η η ερι της ρετσινας;Καληνύχτα κλώνε :-*
Ετη εξάσκησηςχμμμ... πότε προλαβαίνετε και αλλάζετε τόσο γρήγορα???
Εγώ είμαι κλώνος. Η Ερη είναι παλιά καραβάνα.η ρετσινα ειναι κλωνος της ερις η η ερι της ρετσινας;
"Ναυαγιο ειπε η 40αρα απογοητευμενη απο την ζωη καθως εστειλε το τελευταιο σαχλο-ερωτικο πμ για σημερα και πηγε και εκλαψε στο μπανιο σε εμβρυακη σταση."Ποιος σαλιάρισε μαζί σου ρε ναυάγιο? Και πότε σαλιάρισα εγώ με τον καθένα γελοίε? Ολη μέρα στο νετ έχεις μπερδέψει τη μαλακία με το γαμήσι
Αν σου χαλάω την αισθητική εραστή του δεκάρικού και της χούφτας, να μην ασχολείσαι μαζί μου. Αλλωστε σε ένα σαιτ για τον αγοραίο έρωτα γιατί γράφεις σε σπαμοθρέντ. Τράβα να συνομιλησεις με αυτούς που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και μη μας ζαλίσεις με τις παπαρολογίες σου."Ναυαγιο ειπε η 40αρα απογοητευμενη απο την ζωη καθως εστειλε το τελευταιο σαχλο-ερωτικο πμ για σημερα και πηγε και εκλαψε στο μπανιο σε εμβρυακη σταση."
Μου χαλας την αισθητικη. Περα απο αυτο δεν εχω αλλο θεμα. Κανουμε και λιγο πλακιτσα διοτι εισαι και ευκολος στοχος.
Αγαπη, γαμαμε. Και με 10 και με 20 και με 100 και τσαμπα.Αν σου χαλάω την αισθητική εραστή του δεκάρικού και της χούφτας, να μην ασχολείσαι μαζί μου. Αλλωστε σε ένα σαιτ για τον αγοραίο έρωτα γιατί γράφεις σε σπαμοθρέντ. Τράβα να συνομιλησεις με αυτούς που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και μη μας ζαλίσεις με τις παπαρολογίες σου.
μου αρεσει που εχετε διαφορετικες ψυχοσυνθεσειςΕγώ είμαι κλώνος. Η Ερη είναι παλιά καραβάνα.
Εισαι πολύ περήφανος που για να γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις? Μπράβο μεγάλε γαμιά. Τράβα τώρα στο παιδικό σου δωμάτιο και πρόσεχε μη λερώσεις τα σεντόνια και σε μαλώσει η μάμα σου.Αγαπη, γαμαμε. Και με 10 και με 20 και με 100 και τσαμπα.
Αυτα ειχα να πω, δεν ασχολουμαι περαιτερω.
Την πηγες στην φτηνια την συζητηση. Δεν μπορω να σε νικησω εντος εδρας.
Θα σου απαντήσει ο κλώνος μου γιατί εγώ είμαι πιο συγκαταβατική κι ευγενικήμου αρεσει που εχετε διαφορετικες ψυχοσυνθεσεις
η ερι ειναι πιο νευρικη και αντιδραστικη
εσυ εισαι πιο συγκαταβατικη και ευγενικη
θελω καποια μερα των ημερων να κανω παρτουζα και με τις δυο σας
Εισαι πολύ περήφανος που για να γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις? Μπράβο μεγάλε γαμιά. Τράβα τώρα στο παιδικό σου δωμάτιο και πρόσεχε μη λερώσεις τα σεντόνια και σε μαλώσει η μάμα σου.
Όταν είσαι "μικρός" κάτι πρέπει να κάνεις για να νιώθεις μεγάλοςκανει κικμποξινγκ
ρετσινα τον εχω 10 εκατοστα σε πληρη στυσηΌταν είσαι "μικρός" κάτι πρέπει να κάνεις για να νιώθεις μεγάλος
Κηδείαρετσινα τον εχω 10 εκατοστα σε πληρη στυση
τι προτεινεις;
Δεν σου προτεινω παντως να δεις γυμνη την Ρετσινα.ρετσινα τον εχω 10 εκατοστα σε πληρη στυση
τι προτεινεις;
και θα μεγαλωσει;Κηδεία
Προσδοκώ ανάσταση νεκρών.... Αμήνκαι θα μεγαλωσει;