Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εχουν μεγαλα βυζια?1. Ανάλογα τη ματιά ντόπα μου.
2. Μόνο Ελληνίδες που κατοικούν στην Αθήνα
Εχουν μεγαλα βυζια?1. Ανάλογα τη ματιά ντόπα μου.
2. Μόνο Ελληνίδες που κατοικούν στην Αθήνα
Μου λείψατε ;)ειχε τα ρούχα του
Κάποιες ναι. Κάποιες τσου.Εχουν μεγαλα βυζια?
Λίλα?Και πουστης και Cuckold
φερτες στο νημα. θα τις περιποιηθουμεΚάποιες ναι. Κάποιες τσου.
Δεν έχω καμία αμφιβολία :S. Αστες γιατί είναι και πιτσιρίκες, και θα πάθουν κοκομπλόκοφερτες στο νημα. θα τις περιποιηθουμε
τι πιτσιρικες? τα μιλφακια που ειναι? τις κρατας και αυτες για τους αλλους?Δεν έχω καμία αμφιβολία :S. Αστες γιατί είναι και πιτσιρίκες, και θα πάθουν κοκομπλόκο
Εισαι απο αυτες που οι φιλοι τους ειναι 20 χρονια μικροτεροι;Δεν έχω καμία αμφιβολία :S. Αστες γιατί είναι και πιτσιρίκες, και θα πάθουν κοκομπλόκο
Θα τα δώσω στο πουλί, γιατί δε μου μιλάει και πρέπει να επανορθώσω.τι πιτσιρικες? τα μιλφακια που ειναι? τις κρατας και αυτες για τους αλλους?
Σάλτα γαμήσουΕισαι απο αυτες που οι φιλοι τους ειναι 20 χρονια μικροτεροι;
Δυσκολη η αντιμετωπιση της πραγματικοτητας, δεν λεω.
ρετσίνα οταν χωρίσεις με τον δικό σου να μπεις εδω θα είμαστε το αποκούμπι σουΜου λείψατε ;)
αν η λυση για να γαμησουμε ειναι να μη σου μιλαμε μεχρι να σπασεις τοτε ειναι μονοδρομοςΘα τα δώσω στο πουλί, γιατί δε μου μιλάει και πρέπει να επανορθώσω.
Με συγκίνησες βρε μπαγάσα. :'( :'( . Με παρηγορεί που θα έχωρετσίνα οταν χωρίσεις με τον δικό σου να μπεις εδω θα είμαστε το αποκούμπι σου
την κάνω αφου δεν σκύβει καμια να μου τον παρει πίπα θα σκύψω μόνος μουΜε συγκίνησες βρε μπαγάσα. :'( :'( . Με παρηγορεί που θα έχωέναν ώμονα γείρω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή
Φώναξε τη γυναίκα του Λίλα. Του αρέσει να βλέπειτην κάνω αφου δεν σκύβει καμια να μου τον παρει πίπα θα σκύψω μόνος μου
Και ξανά σάλτα γαμήσουΚαι μην ξανακουσω ψεματα. Αθλιο γυναιο.
Εγώ που σήμερα αποφάσισα να γίνω κακό κορίτσιChloe Ferry
Kαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά