Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (1 μέλη και 114 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Προοδο το λες εσυ αυτο; Τυπε να το προσεξεις, θα σου μεινει κανενα κουσουρι στο τελος. :grin:
σαν τι κουσουρι δηλαδή? :think: :grin:
masturbation_c_201361.jpg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χασαμε την κασι που κανει χαβαλε και τρωμε το καθε φροκαλο να το παιζει γκομενα :headbang:

Παω βολτα την καλημερα μου
αφου δεν ξερεις και εισαι διακοπαι γιατι μιλας μανα μου; θες να γινουμε απο δυο χωρια χωριατες;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ε , μα και εσυ, δεν επενδυεις. Ασε, που την εχει πεσει στο θειο καποιος κολλητος σου (ονοματα δεν λεμε- π.....τσαρας ειναι) και του στελνει συνεχεια πιτσιρικες για να τον καλοπιασει και να του φαει τη περιουσια. :grin:

Σας πληροφορώ ότι προ ολίγων εβδομάδων κατέβηκα, αιφινιδιαστικά, Αθήνα και για λίγες ώρες. Επειδή δεν είχα καιρό να ψάχνω και επειδή εμπιστεύομαι τον κ. NICK TRIVE απόλυτα, του ζήτησα και αυτός έψαξε και κατέληξε σε 3 -4 εργαζόμενες και μου έδωσε τηλέφωνα. Πήρα τηλέφωνο στις 10 το βράδυ για συνεύρεση στις 11 και όλες αρνήθηκαν και δήλωσαν διαθέσιμες μετά τις 12:30 - 1 το πρωί...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
εψες στην γιουροβιζιον σε ποια συμμετοχη ηταν μια μουναρα που επαιζε τσελο, κλαρινο κατι τετοιο τελος παντων και φορουσε ένα ολοσωμο καλσον και έναν ποροδοκοφτη στην τρομερη κωλαρα της?  :think:
θα θελα να τον παιξω για παρτη της με την ησυχια μου τωρα, γιατι εψες αν και σκιρτησε το καυλιτσακι μου , δυστυχως δεν ημουν μονος και δεν μπουρουσα να το σφουγγιξω... :'(

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το προκεχωρημένον της ηλικίας μου και ο κάματος της ημέρας δεν επέτρεψαν την συνεύρεση κατά τις πρωινές ώρες και όπως δήλωσα και παλαιότερα, αφέθηκα στην αδάπανη αγκάλη του Μορφέως!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Σας πληροφορώ ότι προ ολίγων εβδομάδων κατέβηκα, αιφινιδιαστικά, Αθήνα και για λίγες ώρες. Επειδή δεν είχα καιρό να ψάχνω και επειδή εμπιστεύομαι τον κ. NICK TRIVE απόλυτα, του ζήτησα και αυτός έψαξε και κατέληξε σε 3 -4 εργαζόμενες και μου έδωσε τηλέφωνα. Πήρα τηλέφωνο στις 10 το βράδυ για συνεύρεση στις 11 και όλες αρνήθηκαν και δήλωσαν διαθέσιμες μετά τις 12:30 - 1 το πρωί...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μια χαρα σου κατσε ρε τυπε..θα μπορουσε να τις παρεις κατά τις 4 που ξυπνάς  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εψες στην γιουροβιζιον σε ποια συμμετοχη ηταν μια μουναρα που επαιζε τσελο, κλαρινο κατι τετοιο τελος παντων και φορουσε ένα ολοσωμο καλσον και έναν ποροδοκοφτη στην τρομερη κωλαρα της?  :think:
θα θελα να τον παιξω για παρτη της με την ησυχια μου τωρα, γιατι εψες αν και σκιρτησε το καυλιτσακι μου , δυστυχως δεν ημουν μονος και δεν μπουρουσα να το σφουγγιξω... :'(

Παρέα με την πεθερά σας και τις κατίνες τις φίλες της βλέπατε την Γιουροβίζιον, κ. συνάδελφε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τοσο χαλια ειναι η γκομενα και αντι να της τον σφυριξεις βλεπατε γιουρβιζιον;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526