raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.055
- Πόντοι
- 5.006
σαν τι κουσουρι δηλαδή?Προοδο το λες εσυ αυτο; Τυπε να το προσεξεις, θα σου μεινει κανενα κουσουρι στο τελος.
σαν τι κουσουρι δηλαδή?Προοδο το λες εσυ αυτο; Τυπε να το προσεξεις, θα σου μεινει κανενα κουσουρι στο τελος.
Θα ανοίξω εγώοχι!
υπαρχει αναλογο με δελφινι! ??/
ποσο εισαι επιτελους ρε πουστη μου????Φρονώ ότι το < εγγονή > είναι καταλληλότερος όρος!
ποσο εισαι επιτελους ρε πουστη μου????
αντε ψοφα ρε μαλακα
Κοντά στα 30 [ κατά δήλωσή του ].
Η δική σας ηλικία;
Από ηλικίες λοιπόν ταιριάζετε. Αν βάλετε και λίγο Κυπριακό εσάνς [ sic! ] στην attitude σας, νομίζω ότι θα τα πάτε καλά!
αφου δεν ξερεις και εισαι διακοπαι γιατι μιλας μανα μου; θες να γινουμε απο δυο χωρια χωριατες;χασαμε την κασι που κανει χαβαλε και τρωμε το καθε φροκαλο να το παιζει γκομενα
Παω βολτα την καλημερα μου
Ε , μα και εσυ, δεν επενδυεις. Ασε, που την εχει πεσει στο θειο καποιος κολλητος σου (ονοματα δεν λεμε- π.....τσαρας ειναι) και του στελνει συνεχεια πιτσιρικες για να τον καλοπιασει και να του φαει τη περιουσια.
Αυτός έκανε νήμα να ξεμοναχιάζει κοπέλεςΕκτός από αδιάκριτος είσθε και αισχρός!
μια χαρα σου κατσε ρε τυπε..θα μπορουσε να τις παρεις κατά τις 4 που ξυπνάςΣας πληροφορώ ότι προ ολίγων εβδομάδων κατέβηκα, αιφινιδιαστικά, Αθήνα και για λίγες ώρες. Επειδή δεν είχα καιρό να ψάχνω και επειδή εμπιστεύομαι τον κ. NICK TRIVE απόλυτα, του ζήτησα και αυτός έψαξε και κατέληξε σε 3 -4 εργαζόμενες και μου έδωσε τηλέφωνα. Πήρα τηλέφωνο στις 10 το βράδυ για συνεύρεση στις 11 και όλες αρνήθηκαν και δήλωσαν διαθέσιμες μετά τις 12:30 - 1 το πρωί...
εψες στην γιουροβιζιον σε ποια συμμετοχη ηταν μια μουναρα που επαιζε τσελο, κλαρινο κατι τετοιο τελος παντων και φορουσε ένα ολοσωμο καλσον και έναν ποροδοκοφτη στην τρομερη κωλαρα της?
θα θελα να τον παιξω για παρτη της με την ησυχια μου τωρα, γιατι εψες αν και σκιρτησε το καυλιτσακι μου , δυστυχως δεν ημουν μονος και δεν μπουρουσα να το σφουγγιξω... :'(
τοσο χαλια ειναι η γκομενα και αντι να της τον σφυριξεις βλεπατε γιουρβιζιον;εψες στην γιουροβιζιον σε ποια συμμετοχη ηταν μια μουναρα που επαιζε τσελο, κλαρινο κατι τετοιο τελος παντων και φορουσε ένα ολοσωμο καλσον και έναν ποροδοκοφτη στην τρομερη κωλαρα της?
θα θελα να τον παιξω για παρτη της με την ησυχια μου τωρα, γιατι εψες αν και σκιρτησε το καυλιτσακι μου , δυστυχως δεν ημουν μονος και δεν μπουρουσα να το σφουγγιξω... :'(
μια χαρα σου κατσε ρε τυπε..θα μπορουσε να τις παρεις κατά τις 4 που ξυπνάς
ηθελε 11 τοτε του σηκωνεται. την εχει σε προγραμμα. δεν ξες πως ειναι οι γεροντες;μια χαρα σου κατσε ρε τυπε..θα μπορουσε να τις παρεις κατά τις 4 που ξυπνάς
τοσο χαλια ειναι η γκομενα και αντι να της τον σφυριξεις βλεπατε γιουρβιζιον;
τοσο χαλια ειναι η γκομενα και αντι να της τον σφυριξεις βλεπατε γιουρβιζιον;
εβλεπα ενα σεξ σοπ θελω να παρω πρωκτικη σφηνα με στρας
εσυ τι εκανες εψες?