blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ηθελε 11 τοτε του σηκωνεται. την εχει σε προγραμμα. δεν ξες πως ειναι οι γεροντες;
Άπαξ του μηνός!
ηθελε 11 τοτε του σηκωνεται. την εχει σε προγραμμα. δεν ξες πως ειναι οι γεροντες;
αυτα τα λες εσυ. εγω θα πω την αληθεια καθε μερα κατα τις 7 μετα στις 11 μετα κατα τις 5-6 και τελος στις 11 βραδυΆπαξ του μηνός!
αν ηταν εδώ ο βικινγκ, θα σου λεγε ότι δεν προκειται να στεριωσεις νοικοκυρεϊκο σπιτικο ποτεεβλεπα ενα σεξ σοπ θελω να παρω πρωκτικη σφηνα με στρας
αυτα τα λες εσυ. εγω θα πω την αληθεια καθε μερα κατα τις 7 μετα στις 11 μετα κατα τις 5-6 και τελος στις 11 βραδυ
αν ηταν εδώ ο βικινγκ, θα σου λεγε ότι δεν προκειται να στεριωσεις νοικοκυρεϊκο σπιτικο ποτε
Αγιε να βγάλεις κ φώτο σου να δούμε πόσο μουναρα είσαι κ εσυ
ποιος ηλίθιος θελει να γινει νοικοκυραίος;αν ηταν εδώ ο βικινγκ, θα σου λεγε ότι δεν προκειται να στεριωσεις νοικοκυρεϊκο σπιτικο ποτε
ποιος ηλίθιος θελει να γινει νοικοκυραίος;
Η λέξη sic είναι λατινική, είναι τροπικό επίρρημα και σημαίνει έτσι (ούτως). Χρησιμοποιείται συχνά μέσα σε παρένθεση, όταν μεταφέρεται κείμενο ή λόγος τρίτου για να τονίσει ότι η μεταφορά είναι πιστή. Χρησιμοποιείται για ιδιαιτερότητες ή λάθη, γλωσσικά ή νοηματικά, του πρωτοτύπου, προκειμένου να τονιστεί ότι τα λάθη ή οι ιδιαιτερότητες προέρχονται από τον αρχικό συγγραφέα και όχι από αυτόν που τα αναπαράγει. Συχνά χρησιμοποιείται ειρωνικά, όταν πρόκειται για ιδιαιτερότητα που ο αναμεταδίδων θεωρεί λάθος.
o βικινγκποιος ηλίθιος θελει να γινει νοικοκυραίος;
bye
[size=30pt]φιλουθκιαααα [/size]:-*
o βικινγκ
Ειρωνευόμενος το κυπριακό εσάνς, που τόσο αρέσει στον κ. ντόπα.
τα βυζια σου είναι στην φωτο?χαχαχα και οταν λεω με , σε, σημαινει οτι ειμαι σαλονικια??
βρε ειμαι multilingual ποτε θα το καταλαβετε??!