erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ενω εσυ σουπια.... δεν; εσυ εισαι κλασσικος αντρας "να βρω μια που μπορω να παρουσιασω σε κοινωνικο περίγυρο πανω απο ολα"o βικινγκ
ενω εσυ σουπια.... δεν; εσυ εισαι κλασσικος αντρας "να βρω μια που μπορω να παρουσιασω σε κοινωνικο περίγυρο πανω απο ολα"o βικινγκ
χαχαχα και οταν λεω με , σε, σημαινει οτι ειμαι σαλονικια??
βρε ειμαι multilingual ποτε θα το καταλαβετε??!
καλη καριολα και του λογου σουτυπε δε μπορω να επεξηγω καθε τρεις κ λιγο..
...οτι καταλαβαινει ο καθενας!
μηπως να παρω αυτα τα δεσιματα στο κρεβατι και τετοια και ουρες και πουπουλα ;καλημερα!! ξερω ποια λες, τη μεταλλικη αλλα θα σου προτεινα να μη την παρεις απο sex shop γιατι τις εχουν πανακριβες ενω στο amazon παιρνεις ολο το σετ με 12 ευρω. Απλα ειναι το θεμα των capital controls, αν βρεις τροπο ειναι πολυ πιο οικονομικα...
κι εγω ηθελα να την παρω αλλα φοβηθηκα επειδη ειναι βαρια κ μεταλλικη οτι θα γλιστραει προς τα εξω ευκολα..
μετραει και αυτό οσο να πειςενω εσυ σουπια.... δεν; εσυ εισαι κλασσικος αντρας "να βρω μια που μπορω να παρουσιασω σε κοινωνικο περίγυρο πανω απο ολα"
ετων ο ντοπα?
μηπως να παρω αυτα τα δεσιματα στο κρεβατι και τετοια και ουρες και πουπουλα ;
φευγω αν ξυπνησει ο αγιος και πει κατι εξυπνο απο τα συνηθισμένα για το ποσες εχει γαμησει απο εδω και οτι τις ξερει ολες και τις συγκρινει ολες πειτε του εκ μερους μου να παει να γαμηθει να γραψει μια κριτική γιατι εκει δειχνει περισσοτερη ευαισθησια . Ευχαριστω
Ο καθενας θα ζήσει την ζωη που επιλεγει μανα μουμετραει και αυτό οσο να πεις
βλιαξ.
ωραιο αυτό...θες να παμε στα παγκακια?Ο καθενας θα ζήσει την ζωη που επιλεγει μανα μου
σε λιγες μερες 25
ωραιο αυτό...θες να παμε στα παγκακια?
συγνωμη μονο οι Κυπριοι ειναι σικ ?
Αυτός έκανε νήμα να ξεμοναχιάζει κοπέλες
οχι . ουτε αυτο δεν μπορεις να κανεις. εδω αφησες την αλλη την κοπελα την ατυχη αγαμητη επειδη εβλεπες γιουροβιζιονωραιο αυτό...θες να παμε στα παγκακια?