astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Μαρτυριάρη, δεν πιστεύω να θες πίσω το σώβρακο που μου δάνεισες για να έχω δεύτερο
τι δευτερο ρε!!! 2 βερμουδες και ενα αμανικο εραψες!!!
Μαρτυριάρη, δεν πιστεύω να θες πίσω το σώβρακο που μου δάνεισες για να έχω δεύτερο
Αυτο βλεπω και αρχιζω να ανησυχω. Πρεπει να παει να το κοιταξει. Αλλα τι περιμενεις απο τη πεθερα που εχει. Αυτη μεχρι και το μουστακι (μαλακια) θα τον βαλει να κοψει.Μπα, τίποτε το ιδιαίτερο!
Πάντως και αν τα πράγματα σκουρήνουν, ο κ. raopau διαθέτει την τεχνογνωσία να καθαρίσει το νήμα στο άψε σβήσε.
Έχετε επίσης παρατηρήσει ότι έχει σταματήσει να εδώ μέσα και δεν μας λερώνει πλέον το πάτωμα.
........Μα ειπα τόσες άλλες αλήθειες , ότι είμαι πλούσιος βρωμόγερος
Αυτο βλεπω και αρχιζω να ανησυχω. Πρεπει να παει να το κοιταξει. Αλλα τι περιμενεις απο τη πεθερα που εχει. Αυτη μεχρι και το μουστακι (μαλακια) θα τον βαλει να κοψει.
Καλημερα παιδακια.
Μία τόσα δα υπερβολή σας πείραξε;
Εσάς. Όχι όμως εμάς που νιώθουμε έτσι!
Προσεχε μη σου ζητησει και δανεικα στο τελος.(Προσεχε τι θα απαντησεις γιατι απο τοτε που εβαλε καινουρια μπαταρια στα ακουστικα βαρυκοιας τα ακουει ολα )[move]καλημερα νιατα! λεμε τωρα !! [/move]
δ. Μπαρμπα γαμιεσαι!
ε. θειο!! ασε τις μαλακιες οτι τρως στο συσσιτιο της ενοριας !!! δεν πιανει σε μενα !!!
........................... α και μουλικο !!
Προσεχε μη σου ζητησει και δανεικα στο τελος.(Προσεχε τι θα απαντησεις γιατι απο τοτε που εβαλε καινουρια μπαταρια στα ακουστικα βαρυκοιας τα ακουει ολα )
Tυπε την ενημερωσες οτι 8 ποντοι ειναι αυτο που περισσευει αμα στον πιασει με τα 2 χερια? επεσε θυμα παραπληροφορησης η κοπελακαλημέρα ζιγκ
να σου πω επίσης ότι την έπεσα σε πενταγιώτισσα και με απέρριψε λόγω 8άποντου
Μπορείτε να μου δανείσετε [ άτοκα ] 100.000 €; Θα σας τα επιστρέψω σε ένα μήνα. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο!!!
Αφήστε τα αναιδή σχόλια.
Να στείλω ΙΒΑΝ με π.μ.;
Ε , μα και εσυ, δεν επενδυεις. Ασε, που την εχει πεσει στο θειο καποιος κολλητος σου (ονοματα δεν λεμε- π.....τσαρας ειναι) και του στελνει συνεχεια πιτσιρικες για να τον καλοπιασει και να του φαει τη περιουσια.
ρε θειο ! εσυ δεν θυμασαι τι ειπες πριν πεντε λεπτα! εχεις και λογο!!!
ειπαμε !!
Προοδο το λες εσυ αυτο; Τυπε να το προσεξεις, θα σου μεινει κανενα κουσουρι στο τελος.πραγματι τυπε
εχω κανει μεγαλη προοδο στο να συγκρατω την αχαλινωτη σεξουαλικη ορμη μου...
Ε , μα και εσυ, δεν επενδυεις. Ασε, που την εχει πεσει στο θειο καποιος κολλητος σου (ονοματα δεν λεμε- π.....τσαρας ειναι) και του στελνει συνεχεια πιτσιρικες για να τον καλοπιασει και να του φαει τη περιουσια.
Για να μου εμβάσετε τις 100.000... και μετά ...
Κανένα!
Είμαι κοντός, χοντρός, φαλακρός, άσχημος και ηλικιωμένος. Παρουσιάζω ελαφρά κώφωση, κύφωση, αλωπεκίαση και διάφορα άλλα προβλήματα όλως ελαφράς φύσεως πάντως.
Τι να ορεχθεί ένα θήλυ από εμένα;
Αυτο βλεπω και αρχιζω να ανησυχω. Πρεπει να παει να το κοιταξει. Αλλα τι περιμενεις απο τη πεθερα που εχει. Αυτη μεχρι και το μουστακι (μαλακια) θα τον βαλει να κοψει.
Καλημερα παιδακια.
'νταξει ειπαμε! αλλα οχι και πρωι πρωι παιδακια!!!
Το προκεχωρημένον της ηλικίας μου και ο κάματος της ημέρας δεν επέτρεψαν την συνεύρεση κατά τις πρωινές ώρες και όπως δήλωσα και παλαιότερα, αφέθηκα στην αδάπανη αγκάλη του Μορφέως!