blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Απ´ ότι θα ´χεις καταλάβει το ´χουν κι άλλοι αυτό το κουσούρι ...
Απ´ ότι θα ´χεις καταλάβει το ´χουν κι άλλοι αυτό το κουσούρι ...
Χάθηκε το προηγούμενο, δε ξέρω πως. Κι αυτό είναι δυσανάγνωστο, πρέπει να το αλλάξω.
Αγαπητέ μου μήπως υπερβάλετε; Μικρό σας φαίνεται;
απο τις 6 στο ποδι. οτι ωρα και να κοιμηθω ειτε ειναι διακοπες ειτε οχι . με κολλησε ο μπλιζ εγω δεν ημενα ετσι . παλιοθρεντΑπ´ ότι θα ´χεις καταλάβει το ´χουν κι άλλοι αυτό το κουσούρι ...
καλα καταλαβα οτι εχω χασει επεισόδια... Τι εγινε;ζιγκ επαθα στερητικο που λειπεις και εγινα μπιλιες με ολουθ
Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμη όμορφη Έρι μου ότι εμείς οι γέροντες εσένα θέλουμε. Γράψε εσύ κάτι να κρασάρει το bou πάλι!Γιατί Βλου Βλου μου σκέφτομαι πόσες μουναρες υπάρχουν εκεί έξω κ μου φεύγει ο ύπνος
καλα καταλαβα οτι εχω χασει επεισόδια... Τι εγινε;
Παιδια ειναι λιγο μπουρδελο η συνδεση μου κολαει και το σαιτ και ειναι δυσκολες οι παραθεσεις απο κινητο
Έχω ξεκαθαρίσει πολλάκις το πως είναι ο σωματότυπός της, και για τα κριτήρια του κ. Λόπεθ, είναι χοντρή. Το να εμπλακώ περισσότερο το βρίσκω απρεπές.
α για τα δικα μου? οκ εγω πες γενικως ειμαι ιδιαιτερος στα γουστα, για τα δικα σου κριτηρια και για τον υπολοιπο κοσμο τι ειναι τα 99 κιλα που εσυ εγραψες? ετσι για την απορια
Χοντρή.-
Γεια σου ρε Ζιγκ από τις διακοπές σου! Όλα καλά;Καλημερα γεροντες
Ολα καλα;; τι εγινε ποιος τσακωνεται;
κατσε λιγοφευγω αν ξυπνησει ο αγιος και πει κατι εξυπνο απο τα συνηθισμένα για το ποσες εχει γαμησει απο εδω και οτι τις ξερει ολες και τις συγκρινει ολες πειτε του εκ μερους μου να παει να γαμηθει να γραψει μια κριτική γιατι εκει δειχνει περισσοτερη ευαισθησια . Ευχαριστω
τυπε μου κρέμασε κουδούνια πάλι καλα που δεν με πέρασε για φτωχό να με πει βρωμοπουσταΜία έντονη συζήτηση, που ξεκίνησε από τον σωματότυπο της κας. Wilde Rose, ως παρακάτω...
Κατά τα ειωθότα αντηλάγησαν απόψεις επί παντός θηλυκού νικ. Διαφώνησαν οι άρρενες με τα θήλεα ως είθισται και η έντονη ζωή μας συνεχίζεται!
Επίσης ο κ. raopau είπε ότι ο κ. brabus είναι γκέυ αλλά μετά το ανεκάλεσε αφού διέγνωσε την μήνη των υπολοίπων.
Αν είναι μπουρδέλο η σύνδεση με το σάϊτ καλά πρέπει να τα πηγαίνει ...καλα καταλαβα οτι εχω χασει επεισόδια... Τι εγινε;
Παιδια ειναι λιγο μπουρδελο η συνδεση μου κολαει και το σαιτ και ειναι δυσκολες οι παραθεσεις απο κινητο
.........Αν είναι μπουρδέλο η σύνδεση με το σάϊτ καλά πρέπει να τα πηγαίνει ...
τυπε μου κρέμασε κουδούνια πάλι καλα που δεν με πέρασε για φτωχό να με πει βρωμοπουστα
ετσιΜη φοβείσθε! Ημείς εδώ είμεθα και προστατεύουμε την έξωθεν καλή μαρτυρίαν σας! Γιγνώσκομεν το ποιόν του κ. raopau, ο οποίος επειδή βρήκε γκόμενα νομίζει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει....
.......Μη φοβείσθε! Ημείς εδώ είμεθα και προστατεύουμε την έξωθεν καλή μαρτυρίαν σας! Γιγνώσκομεν το ποιόν του κ. raopau, ο οποίος επειδή βρήκε γκόμενα νομίζει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει....
.......
...... Χάθηκε το ιέρεια της Αφροδίτης?