Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Χάθηκε το προηγούμενο, δε ξέρω πως. Κι αυτό είναι δυσανάγνωστο, πρέπει να το αλλάξω.

7e09b91eeec32d49c889df2089b5e7ea.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απ´ ότι θα ´χεις καταλάβει το ´χουν κι άλλοι αυτό το κουσούρι ...
απο τις 6 στο ποδι. οτι ωρα και να κοιμηθω ειτε ειναι διακοπες ειτε οχι . με κολλησε ο μπλιζ εγω δεν ημενα ετσι . παλιοθρεντ  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φευγω αν ξυπνησει ο αγιος και πει κατι εξυπνο απο τα συνηθισμένα για το ποσες εχει γαμησει απο εδω και οτι τις ξερει ολες και τις συγκρινει ολες πειτε του εκ μερους μου να παει να γαμηθει να γραψει μια κριτική γιατι εκει δειχνει περισσοτερη ευαισθησια . Ευχαριστω :birdman:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ζιγκ επαθα στερητικο που λειπεις και εγινα μπιλιες με ολουθ
καλα καταλαβα οτι εχω χασει επεισόδια... Τι εγινε;

Παιδια ειναι λιγο μπουρδελο η συνδεση μου κολαει και το σαιτ και ειναι δυσκολες οι παραθεσεις απο κινητο

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Γιατί Βλου Βλου μου σκέφτομαι πόσες μουναρες υπάρχουν εκεί έξω κ μου φεύγει ο ύπνος
Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμη όμορφη Έρι μου ότι εμείς οι γέροντες εσένα θέλουμε. Γράψε εσύ κάτι να κρασάρει το bou πάλι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Παιδια ειναι λιγο μπουρδελο η συνδεση μου κολαει και το σαιτ και ειναι δυσκολες οι παραθεσεις απο κινητο

Μία έντονη συζήτηση, που ξεκίνησε από τον σωματότυπο της κας. Wilde Rose, ως παρακάτω...

Έχω ξεκαθαρίσει πολλάκις το πως είναι ο σωματότυπός της, και για τα κριτήρια του κ. Λόπεθ, είναι χοντρή. Το να εμπλακώ περισσότερο το βρίσκω απρεπές.

α για τα δικα μου? οκ εγω πες γενικως ειμαι ιδιαιτερος στα γουστα, για τα δικα σου κριτηρια και για τον υπολοιπο κοσμο τι ειναι τα 99 κιλα που εσυ εγραψες? ετσι για την απορια

Κατά τα ειωθότα αντηλάγησαν απόψεις επί παντός θηλυκού νικ. Διαφώνησαν οι άρρενες με τα θήλεα ως είθισται και η έντονη ζωή μας συνεχίζεται!
Επίσης ο κ. raopau είπε ότι ο κ. brabus είναι γκέυ αλλά μετά το ανεκάλεσε αφού διέγνωσε την μήνη των υπολοίπων.  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
φευγω αν ξυπνησει ο αγιος και πει κατι εξυπνο απο τα συνηθισμένα για το ποσες εχει γαμησει απο εδω και οτι τις ξερει ολες και τις συγκρινει ολες πειτε του εκ μερους μου να παει να γαμηθει να γραψει μια κριτική γιατι εκει δειχνει περισσοτερη ευαισθησια . Ευχαριστω :birdman:
κατσε λιγο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Μία έντονη συζήτηση, που ξεκίνησε από τον σωματότυπο της κας. Wilde Rose, ως παρακάτω...

Κατά τα ειωθότα αντηλάγησαν απόψεις επί παντός θηλυκού νικ. Διαφώνησαν οι άρρενες με τα θήλεα ως είθισται και η έντονη ζωή μας συνεχίζεται!
Επίσης ο κ. raopau είπε ότι ο κ. brabus είναι γκέυ αλλά μετά το ανεκάλεσε αφού διέγνωσε την μήνη των υπολοίπων.  :)
τυπε μου κρέμασε κουδούνια  :grin: πάλι καλα που δεν με πέρασε για φτωχό να με πει βρωμοπουστα  :grin:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Αν είναι μπουρδέλο η σύνδεση με το σάϊτ καλά πρέπει να τα πηγαίνει ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τυπε μου κρέμασε κουδούνια  :grin: πάλι καλα που δεν με πέρασε για φτωχό να με πει βρωμοπουστα  :grin:

Μη φοβείσθε! Ημείς εδώ είμεθα και προστατεύουμε την έξωθεν καλή μαρτυρίαν σας! Γιγνώσκομεν το ποιόν του κ. raopau, ο οποίος επειδή βρήκε γκόμενα νομίζει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει....  :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ στην νέα ψηφοφορία μας!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Μη φοβείσθε! Ημείς εδώ είμεθα και προστατεύουμε την έξωθεν καλή μαρτυρίαν σας! Γιγνώσκομεν το ποιόν του κ. raopau, ο οποίος επειδή βρήκε γκόμενα νομίζει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει....  :tickedoff:
ετσι  :gay:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
.......

...... Χάθηκε το ιέρεια της Αφροδίτης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom