Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (0 μέλη και 111 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Διαβασε το ολο και μην κοβεις τα λογια μου εξυπνακια
το διαβασα ρε αναπηρη
αλλα την επομενη μερα παλι μαζι με το παιδι ησουνα;
τη μεθεπομενη;
την παραμεθεπομενη;
μετα απο μια βδομαδα;
μετα απο δυο μηνες;  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Α καλα μουνι τα χεις κανει ,ο Εκτωρ την ξερει την ιστορια αλλα τα χεις μπερδεψει δεν εχει σχεση με τον αλτεκ αυτο

Έγραψα πουθενά ότι έχει σχέση με τον κ. Αλτέκιο;  :uglystupid:

Απλώς σχολίασα το υφάκι " πάντα οι άλλοι φταίνε, εγω ουδέποτε έδωσα αιχμές"  που βγάζετε προς τα έξω, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τι να πω, εγώ 2 χρόνια μέλος και έχω 3700 πμ, το 90% για πουτάνες, παρ' όλα αυτά μου είναι αδύνατον να ανατρέξω στο αρχείο να ψάξω πληροφορίες για μια πουτάνα, όσο και αν με ενδιαφέρει κάποια στιγμή

έχω σβήσει και και καμία 1000άδα πμ με αρλούμπες, γιατί να με συγχωρείτε, όλα αυτά τα θεωρώ αρλούμπες  :hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θυμάστε τότε που μας παραπονιόταν ότι κάποιος ανώμαλος της είχε γίνει "στενός κορσές" χωρίς  λόγο και χωρίς να έχουν καμία επαφή, και όταν μετά την εκγαλέσατε παραδέχτηκε ότι είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα;   :grin:

ρε πες της να παει να γαμηθει λεμε.
ακου κει λογικη. καποιος λεει οτι τη γαμαει, θα πρεπει να τρεξουμε να της πουμε οτι τη γαμαει.
και αν τη γαμαει τι λογος πεφτει σε μας? και αν δεν τη γαμαει τι μας ειναι η πατσαβουρα να την ενημερωσουμε? κολλητη?
να προεξοφλησουμε δηλαδη οτι ειναι μπαρουφα δεν ισχυει και να τρεξουμε να την ενημερωσουμε να κανουμε τους φιλους που προσεχουν το ιματζ της να κερδισουμε ποντους στον πιρφορισμο :jerking:
εδω δεν καρφωσα αλλον που κυκλοφοραγε φωτο καποιας (οχι των γνωστων διαρροων)που τα ελεγα και περισσοτερο μαζι της ενω τον αλλον δεν τον ειχα σε εκτιμηση.
και παλι δεν τον εδωσα. γιατι η ευθυνη και μαλακια ηταν δικη της στο κατω κατω και δευτερευοντως του καθε αντρικου μελους εδω μεσα.
εδω ειναι αντρικο σαιτ οποια μπαινει το κανει με δικη της ευθυνη εξολοκληρου σε ολα.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα

Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος

Φιλική κουβέντα με σταλθείσα φωτό με κώλο; Γαμώτο...τόσα χρόνια, καμιά φίλη μου δε μου έστειλε φωτό με τον κώλο της...τι να κάνω λάθος άραγε!!!  :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
το διαβασα ρε αναπηρη
αλλα την επομενη μερα παλι μαζι με το παιδι ησουνα;
τη μεθεπομενη;
την παραμεθεπομενη;
μετα απο μια βδομαδα;
μετα απο δυο μηνες;  :think:
Ναι τι?Δε θελησα να προχωρησω με καποιον απο δω οχι συγκεκριμενα με τον αλτεκιο το θεμα.Αυτος σου ξαναλεω μου φανηκε ενταξει παιδι οσο τα λεγαμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ποσο γλοιωδης παιζει να σαι ρε αγιε ?

Αρκετά.

Αλλά όχι τόσο γλοιώδης, ώστε να αφιερώνω "φιλικά" αυτόγραφα με κώλο, και να στέλνω sms  στους αποδέκτες τον αυτογράφων παρουσία του παιδιού μου.  :)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Αρκετά.

Αλλά όχι τόσο γλοιώδης, ώστε να αφιερώνω "φιλικά" αυτόγραφα με κώλο και να στέλνω sms  στους αποδέκτες τον αυτογράφων παρουσία του παιδιού μου.  :)
Το παι δι που κολλαει στα αυτογραφα ρε βοιδι?Σαλτα γαμησου

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Φιλική κουβέντα με σταλθείσα φωτό με κώλο; Γαμώτο...τόσα χρόνια, καμιά φίλη μου δε μου έστειλε φωτό με τον κώλο της...τι να κάνω λάθος άραγε!!!  :grin:

τύπε, αν έχεις λάβει φωτό από κώλο πουτάνας, να ξέρεις ότι είσαι στο σωστό σαιτ, άσε τους άλλους να ψάχνονται που είναι  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α καλα μουνι τα χεις κανει ,ο Εκτωρ την ξερει την ιστορια αλλα τα χεις μπερδεψει δεν εχει σχεση με τον αλτεκ αυτο

ο εκτορ ξερει πολλες ιστοριες και ξερει πολυ καλα ποτε να ανοιξει το στομα του και αν μπορει να το στηριξει αυτο που θα πει.
εσυ συνεχισε το νανι και μη μας ζαλιζεις ταρχιδια εμας των μη ντομπρων.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Οτι γουσταρω θα κανω αρχιδακι αγιε γλοιωδη τυπε που επειδη καποτε σου εγραψα ενα κειμενο στους χαρακτηρισμους μελων και σε ΕΤΣΟΥΞΕ απο τοτε τρεχεις ξωπισω να με κραζεις.,,χαχαχα ανδρεικελα γελοια

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ο εκτορ ξερει πολλες ιστοριες και ξερει πολυ καλα ποτε να ανοιξει το στομα του και αν μπορει να το στηριξει αυτο που θα πει.
εσυ συνεχισε το νανι και μη μας ζαλιζεις ταρχιδια εμας των μη ντομπρων.
Ξερεις αν λεω αληθεια Εκτωρ και ποια ειμαι και τι ειμαι.Τουλαχιστον εσυ προς το παρον δεν αφησες αιχμες για μενα,στο αναγνωριζω απο οσα εχω δει τουλαχιστον

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
τύπε, αν έχεις λάβει φωτό από κώλο πουτάνας, να ξέρεις ότι είσαι στο σωστό σαιτ, άσε τους άλλους να ψάχνονται που είναι  ;)

Η πουτάνα δεν έχει λόγο να μου στείλει πριβέ φωτό αδερφέ...τις έχει δημόσια για να πουλήσει την πραμάτειά της...για φίλη μιλάω...κανονική φίλη...αααα, πάει...μάλλον δεν έκανα τις σωστές γυναίκες..φίλες μου!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Το παι δι που κολλαει στα αυτογραφα ρε βοιδι?Σαλτα γαμησου

Εγώ δεν το κόλλησα πουθενά. Τα παιδιά  για εμένα είναι ιερά.- Εσείς το κολλήσατε όταν στέλνατε sms παρουσία του  στον αποδέκτη της "φιλικής" αφιέρωσης προκειμένου  να τον πληροφορήσετε ότι βρίσκεστε στο Ντα Κάπο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ναι τι?Δε θελησα να προχωρησω με καποιον απο δω οχι συγκεκριμενα με τον αλτεκιο το θεμα.Αυτος σου ξαναλεω μου φανηκε ενταξει παιδι οσο τα λεγαμε
δηλαδη αφου σε ειδε απο κοντα αυτος ηθελε παραπανω γνωριμια αλλα το εληξες εσυ;
και αφου ηταν ενταξει και ντομπρος εφταιγε μονο το οτι ηταν απο δω μεσα;
και αφου δεν ηθελες να το προχωρησεις γιατι εστελνες κωλους;
μπαζει η ιστορια...
μονο ενας μπορει να ξεδιαλυνει τα πραγματα...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Η πουτάνα δεν έχει λόγο να μου στείλει πριβέ φωτό αδερφέ...τις έχει δημόσια για να πουλήσει την πραμάτειά της...για φίλη μιλάω...κανονική φίλη...αααα, πάει...μάλλον δεν έκανα τις σωστές γυναίκες..φίλες μου!!!

τώρα εσύ πιστεύεις ότι το νικ Αλίντισσα είναι φίλη με το νικ Altec ή οποιοδήποτε άλλο νικ (ενδεικτικά τα παραδείγματα, απλά και μόνο επειδή αναφέρθηκαν)

ααα και οι πριβέ φωτό από πουτάνες παίζουν πολύ στο μπου, έτσι για να σε ενημερώσω, οι δημόσιες πολλές φορές δεν καλύπτουν  ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
δηλαδη αφου σε ειδε απο κοντα αυτος ηθελε παραπανω γνωριμια αλλα το εληξες εσυ;
και αφου ηταν ενταξει και ντομπρος εφταιγε μονο το οτι ηταν απο δω μεσα;
και αφου δεν ηθελες να το προχωρησεις γιατι εστελνες κωλους;
μπαζει η ιστορια...
μονο ενας μπορει να ξεδιαλυνει τα πραγματα...
Ναι αν τον γνωριζα εξω δε θα ειχα  προβλημα αλλα απο δω οχι υπαρχει θεμα,αναταλλασσαμε φωτο γενικως κι αυτος μου εστελνε κι εγω του εστελνα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πωπω ωρες ωρες ειστε τοσο κουραστικοι και μετα λετε τις γκομενες πρηξαρχιδισσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom