NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Δεν σε εχω κοψει εσενα,επιφυλασσομαι :-*
μη μου στέλνεις φιλάκια, λιγόνομαι :S
Δεν σε εχω κοψει εσενα,επιφυλασσομαι :-*
Αυτογραφο φυσικα και υπαρχει και αναρτημενη εδω μεσα στο φορουμ.Ανοιχτα και ξεκαθαρα.
Φιλική αφιέρωση με κώλο.
Με καλύψατε.
να μας πει ο αγιος . οχι μισες κουβεντες. του ειπε κατι η επειδη σε ειδε να μιλας μαζι του.
Σαλτα γαμησου τωρα λοιπονΕ...
Τώρα που ξεκαθαριστηκε ότι το αυτόγραφο με τον κώλο φόρα παρτίδα ήταν αμιγώς φιλικό, δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν.
Σαλτα γαμησου τωρα λοιπον
Αν ησουν καλος σκακιστης θα το ηξερες..πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?
βλεπω την εβαλες τη φωτο με το σορτσακιΣαλτα γαμησου τωρα λοιπον
Αν ησουν καλος σκακιστης θα το ηξερες..
γιατί φιλικό δεν υπάρχει ?
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα
Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος
Ευχαριστώ για την ευχή σας.
αυτό που θυμάστε όλοι τι είπε ο καθένας από εσάς το 2006 και το 2008 με ξεπερνάει
εγώ δε θυμάμαι τι πόσταρα χθες
ή είστε όλοι της ΕΥΠ ή δεν έχετε τίποτα σπουδαιότερο να θυμάστε στη ζωή σας :o
Το "παιχνίδι" που περιέγραψε πριν ο κ. Λόπεθ, είναι παρόμοιο με το σκάκι. Και οι καλοί και έμπειροι σκακιστές έχουν το προσόν να θυμούνται όλες σχεδόν τις παρτίδες που έχουν παιχτεί.
ρε γραφτην σταρχιδια σου τι θες και ασχολεισαι? το ιδιο ευχαριστω θα επαιρνες και τοτε
δεν αρκει μονο να θυμασαι. πρεπει και να το αποδεικνυεις οπως βλεπεις διαχρονικα. αλλιως ο καθενας διαψευδει οποιον θελει.
Α καλα μουνι τα χεις κανει ,ο Εκτωρ την ξερει την ιστορια αλλα τα χεις μπερδεψει δεν εχει σχεση με τον αλτεκ αυτοΘυμάστε τότε που μας παραπονιόταν ότι κάποιος ανώμαλος της είχε γίνει "στενός κορσές" χωρίς λόγο και χωρίς να έχουν καμία επαφή, και όταν μετά την εκγαλέσατε παραδέχτηκε ότι είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα;
τυπισσα σε ειδε απο κοντα κι εκοψε λασπη; :-Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε
Διαβασε το ολο και μην κοβεις τα λογια μου εξυπνακιατυπισσα σε ειδε απο κοντα κι εκοψε λασπη; :-
κακο αυτο :-