Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
να μας πει ο αγιος . οχι μισες κουβεντες. του ειπε κατι η επειδη σε ειδε να μιλας μαζι του.

Ε...

Τώρα που ξεκαθαριστηκε ότι το αυτόγραφο με τον κώλο φόρα παρτίδα ήταν αμιγώς φιλικό, δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
γιατί φιλικό  :zfuck: δεν υπάρχει ?

Γιατί ρωτάτε εμένα, και όχι αυτούς που στέλνουν φιλικά αυτόγραφα με κώλο;

Τώρα που το σκέφτομαι... Τον παρεξηγήσαμε τον καημένο τον κ. Πίκη. Κι αυτός φιλικά θα τον πόσταρε τον κώλο του...  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα

Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος

τοτε μην μας ζαλιζεις ταρχιδια. καλα να παθεις και γουσταρω που δεν σου ειπε κανεις τιποτα. ηθελες και ενημερωση ζωο κοιμισμενο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό που θυμάστε όλοι τι είπε ο καθένας από εσάς το 2006 και το 2008 με ξεπερνάει  :headbang: :headbang: :headbang:

εγώ δε θυμάμαι τι πόσταρα χθες

ή είστε όλοι της ΕΥΠ ή δεν έχετε τίποτα σπουδαιότερο να θυμάστε στη ζωή σας  :o

δεν χρειαζετε να θυμομαστε οταν εχουμε 1900 πμ και αρχεια απο εποχης ονλαιν τσατ και θρεντ chatσοι που ξερουν οι παλιοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το "παιχνίδι" που περιέγραψε πριν ο κ. Λόπεθ, είναι παρόμοιο με το σκάκι.  Και οι καλοί και έμπειροι σκακιστές έχουν το προσόν να θυμούνται όλες σχεδόν τις παρτίδες που έχουν παιχτεί.

δεν αρκει μονο να θυμασαι. πρεπει και να το αποδεικνυεις οπως βλεπεις διαχρονικα. αλλιως ο καθενας διαψευδει οποιον θελει. 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ρε γραφτην σταρχιδια σου τι θες και ασχολεισαι? το ιδιο ευχαριστω θα επαιρνες και τοτε

Θυμάστε τότε που μας παραπονιόταν ότι κάποιος ανώμαλος της είχε γίνει "στενός κορσές" χωρίς  λόγο και χωρίς να έχουν καμία επαφή, και όταν μετά την εκγαλέσατε παραδέχτηκε ότι είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα;   :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Θυμάστε τότε που μας παραπονιόταν ότι κάποιος ανώμαλος της είχε γίνει "στενός κορσές" χωρίς  λόγο και χωρίς να έχουν καμία επαφή, και όταν μετά την εκγαλέσατε παραδέχτηκε ότι είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα;   :grin:
Α καλα μουνι τα χεις κανει ,ο Εκτωρ την ξερει την ιστορια αλλα τα χεις μπερδεψει δεν εχει σχεση με τον αλτεκ αυτο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε
τυπισσα σε ειδε απο κοντα κι εκοψε λασπη;  :-
κακο αυτο  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom