Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (0 μέλη και 118 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδιά όταν έπινα καφέ εγώ με τη βίλμα τη μπουμπ την αλίντισσα και τις μουνίτσες, εσεί παίζατε το πουλάκι σας

ποιες είναι αυτές ρε πούστη μου  :2funny: :2funny: :2funny:
:grin:  αστα αυτα τριβη... :orchestra:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εισαι και αισχρος παλιομουλικο! την πεφτεις σε γυναικα αλλου!? ......μολις το μαθει ο βασιλικος την πουτσιξες!! θα σε καλεσει σε ραντεβου θανατου!  :birdman:

Σιγά που είμαι και αισχρός παρθενοπιπίτσα, στη Ερη την πέφτω  και στην τελική τιμή μου να πέσω μαχόμενος από τον Βασιλόφρωνα, μπούλη ανεψιέ,

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αλλα δε βρεθηκε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ να μου πει ποια αρχιδια τα ελεγαν αυτα που ουτε τριχα απο τα μαλλια μου δεν αγγιξε κανεις εδω μεσα,αι σιχτιρια μεσημεριατικα

Ψευδές.

Κάποτε σας ειχα κάνει νύξη για  κάποιον "μηχανόβιο" και τότε ποιούσατε την νήσσαν.  Τι άλλαξε τώρα και καμώνεστε την οργισμένη;  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αυτό που θυμάστε όλοι τι είπε ο καθένας από εσάς το 2006 και το 2008 με ξεπερνάει  :headbang: :headbang: :headbang:

εγώ δε θυμάμαι τι πόσταρα χθες

ή είστε όλοι της ΕΥΠ ή δεν έχετε τίποτα σπουδαιότερο να θυμάστε στη ζωή σας  :o

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγιε μηχανοβιο τον αλτεκ λες; ο αλτεκ ποτε δεν ειπε τετοια κουβεντα .

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ψευδές.

Κάποτε σας ειχα κάνει νύξη για  κάποιον "μηχανόβιο" καιτότε ποιούσατε την νήσσαν.  Τι άλλαξε τώρα;  :)
Ωραια παμε να πουμε και γι αυτο.Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε γιατι εγω δεν ηθελα εφοσον ημουν με το παιδι μου.Μιλουσαμε στα πμ και στα κινητα φιλικα και του ειχα στειλει και μια φωτο αφιερωση με κωλο.Αυτα.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά είμαι και εγώ στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ, όποιος περάσει να μου μιλήσει

πμ δε στέλνω  :tickedoff:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα

Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
και έίμαι και μηχανόβιος  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
αυτό που θυμάστε όλοι τι είπε ο καθένας από εσάς το 2006 και το 2008 με ξεπερνάει  :headbang: :headbang: :headbang:

εγώ δε θυμάμαι τι πόσταρα χθες

ή είστε όλοι της ΕΥΠ ή δεν έχετε τίποτα σπουδαιότερο να θυμάστε στη ζωή σας  :o

Το "παιχνίδι" που περιέγραψε πριν ο κ. Λόπεθ, είναι παρόμοιο με το σκάκι.  Και οι καλοί και έμπειροι σκακιστές έχουν το προσόν να θυμούνται όλες σχεδόν τις παρτίδες που έχουν παιχτεί.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα
να μας πει ο αγιος . οχι μισες κουβεντες. του ειπε κατι η επειδη σε ειδε να μιλας μαζι του.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος

τύπισα πάρτο πίσω αυτό θα σφαχτούμε, δε σου φέρθηκα εγώ ντόμπρα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ωραια παμε να πουμε και γι αυτο.Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε γιατι εγω δεν ηθελα εφοσον ημουν με το παιδι μου.Μιλουσαμε στα πμ και στα κινητα φιλικα και του ειχα στειλει και μια φωτο αφιερωση με κωλο.Αυτα.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????

Φιλική αφιέρωση με κώλο.  :)

Με καλύψατε.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Το "παιχνίδι" που περιέγραψε πριν ο κ. Λόπεθ, είναι παρόμοιο με το σκάκι.  Και οι καλοί και έμπειροι σκακιστές έχουν το προσόν να θυμούνται όλες σχεδόν τις παρτίδες που έχουν παιχτεί.

αααααα και εγώ είμαι καλός στο σκάκι, παίζω 62 χρόνια και ακόμη χάνω με Ναπολεόντιο  :tooth:

άσε που για να κάνω μεγάλο ροκέ θέλω 3 σκακιέρες  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom