erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αστα αυτα τριβη...παιδιά όταν έπινα καφέ εγώ με τη βίλμα τη μπουμπ την αλίντισσα και τις μουνίτσες, εσεί παίζατε το πουλάκι σας
ποιες είναι αυτές ρε πούστη μου
αστα αυτα τριβη...παιδιά όταν έπινα καφέ εγώ με τη βίλμα τη μπουμπ την αλίντισσα και τις μουνίτσες, εσεί παίζατε το πουλάκι σας
ποιες είναι αυτές ρε πούστη μου
αστα αυτα τριβη...
εισαι και αισχρος παλιομουλικο! την πεφτεις σε γυναικα αλλου!? ......μολις το μαθει ο βασιλικος την πουτσιξες!! θα σε καλεσει σε ραντεβου θανατου!
Αλλα δε βρεθηκε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ να μου πει ποια αρχιδια τα ελεγαν αυτα που ουτε τριχα απο τα μαλλια μου δεν αγγιξε κανεις εδω μεσα,αι σιχτιρια μεσημεριατικα
Υπόψη ότι η κα. Έριναλ γνωρίζει την ρωσικήν!
μπορώ να κάνω την τέντα για τα 150000 μέλη του μπου εύκολα
Γατάκι είστε.
Καλυπτω το τριπλάσιο χαλαρά....
Ωραια παμε να πουμε και γι αυτο.Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε γιατι εγω δεν ηθελα εφοσον ημουν με το παιδι μου.Μιλουσαμε στα πμ και στα κινητα φιλικα και του ειχα στειλει και μια φωτο αφιερωση με κωλο.Αυτα.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????Ψευδές.
Κάποτε σας ειχα κάνει νύξη για κάποιον "μηχανόβιο" καιτότε ποιούσατε την νήσσαν. Τι άλλαξε τώρα;
αυτό που θυμάστε όλοι τι είπε ο καθένας από εσάς το 2006 και το 2008 με ξεπερνάει
εγώ δε θυμάμαι τι πόσταρα χθες
ή είστε όλοι της ΕΥΠ ή δεν έχετε τίποτα σπουδαιότερο να θυμάστε στη ζωή σας :o
να μας πει ο αγιος . οχι μισες κουβεντες. του ειπε κατι η επειδη σε ειδε να μιλας μαζι του.ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα
ο Αλτεκ ηταν ντομπρος,ετσι τον εκοψα εγω τουλαχιστον,απο οσο ειχαμε μιλησει ετσι καταλαβα
Ισως και ο μοναδικος εδω μεσα ντομπρος
Δεν σε εχω κοψει εσενα,επιφυλασσομαι :-*τύπισα πάρτο πίσω αυτό θα σφαχτούμε, δε σου φέρθηκα εγώ ντόμπρα?
Ωραια παμε να πουμε και γι αυτο.Τον Αλτεκ λες.Ανταλλασαμε πμ και ειχαμε ανταλλαξει και κινητα και μιλουσαμε γιατι τον ειχα εμπιστευτει.Με εχει δει μια και μονο φορα που αφου ανταλλαξαμε πμ με ρωτησε που ειμαι κι εγω επινα καφε στο ΝΤΑ ΚΑΠΟ στο κολωνακι και πέρασε απο κει και με ειδε απο μακρυα χωρις να συστηθουμε χωρις να μιλησουμε γιατι εγω δεν ηθελα εφοσον ημουν με το παιδι μου.Μιλουσαμε στα πμ και στα κινητα φιλικα και του ειχα στειλει και μια φωτο αφιερωση με κωλο.Αυτα.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????
Το "παιχνίδι" που περιέγραψε πριν ο κ. Λόπεθ, είναι παρόμοιο με το σκάκι. Και οι καλοί και έμπειροι σκακιστές έχουν το προσόν να θυμούνται όλες σχεδόν τις παρτίδες που έχουν παιχτεί.
Αυτογραφο φυσικα και υπαρχει και αναρτημενη εδω μεσα στο φορουμ.Ανοιχτα και ξεκαθαρα.Φιλική αφιέρωση με κώλο.
Με καλύψατε.