blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
η αλωπεκιαση ειναι πολυ γοητευτική
Γιατί έχω την αίσθηση ότι με ειρωνεύεσθε;
η αλωπεκιαση ειναι πολυ γοητευτική
σιγα μην ασχοληθω με τις παπαριες σαςεισαι μεγαλο σκουπιδι ρε θλιμενη. ο εκτορ εχει αντρισμο και αρχιδια τεραστια και δεν εχει σχολιασει ΠΟΤΕ ουτε τι γαμησε ουτε παπατζα γαμησια.
προσπαθησε περισσοτερο οσο κλαις τοσο γουσταρω. ξεφτιλισου ή φερε μας αποδειξεις εστω μαρτυρες.
κακομοιρα
το οτι εισαι προσγειωμενος ισως?!
Τώρα με ειρωνεύεσθε και εσείς!
γεια σ νικ!!
εγω; εγω ειμαι ενας αγγελοςεισαι γνωστή για τις τακτικές σου δυσκολεύεσαι να κρύψεις την σκατοψυχια σου οταν σε στριμώχνουν ξέρεις βέβαια που τα κανεις και ειναι η μοναδική ένδειξη εξυπνάδας που διαβλέπω
επειδή τον έχει μεγάλο ?
επειδή τον έχει μεγάλο ?
Αλλα δε βρεθηκε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ να μου πει ποια αρχιδια τα ελεγαν αυτα που ουτε τριχα απο τα μαλλια μου δεν αγγιξε κανεις εδω μεσα,αι σιχτιρια μεσημεριατικα
ελαφρως.Γιατί έχω την αίσθηση ότι με ειρωνεύεσθε;
οχι με τον νατσο ρε με τον πετρανεσείς λέγατε ότι βρισκόσασταν και τα πίνατε ποιός ο λόγος να πεις τέτοιο ψέμα
επειδή τον έχει μεγάλο ?
Kαλά ρε αποκτάτε προσωπικές σχέσεις με κάποιους,βγαινετε για καφέ και μετά μπαίνετε εδώ και λέτε ποσα κιλά ήταν ?Πόσο μαλάκες,αναξιόπιστα άτομα παίζει να είστε?Καλά κάνω εγώ και δε γαμιέμαι με κανεναν απο δω μεσα.Αναρχιδοι αναξιοπιστοι κομπλεξαρες ΖΩΑ
το τερματισεςέχουν πει για σένα ότι σε γαμούσε ο πετράν πάρε θέση
αλλη φερέγγυα
"...γιατι σε ειχαμε απο σεβντα ή πρεπει να παιζουμε τα παιχνιδια που ξεκινατε εσεις?θλιβερη ψευτρα επειδη ζοριστηκε. μη μασας.
ησουν ερωτευμενος μαζι της;πού είναι η βίλμα
"...γιατι σε ειχαμε απο σεβντα ή πρεπει να παιζουμε τα παιχνιδια που ξεκινατε εσεις?
ας ειχες μυαλο να προσεχεις.... "
γεια σ νικ!!