Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
η γκομενα στο μπου του λοπεζ, η ροξυ, ηταν κυπρια. την ειχε ψαρεψει απο το κοσμο και την εφερε εδω ως εκτορομωρο.. και καλα. μετα της εκανε μαλκια και χαθηκε απο προσωπου αυτη ητο διαζευμενη κατα δηλωση της. κακιασμενη ολιγον τι μολις εβλεπε γυναικα αφιονιζοταν. πρεπει να ειχε φαει πολυ κερατο στην ζωη της.

ti mlkia ths ekane?  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
η γκομενα στο μπου του λοπεζ, η ροξυ, ηταν κυπρια. την ειχε ψαρεψει απο το κοσμο και την εφερε εδω ως εκτορομωρο.. και καλα. μετα της εκανε μαλκια και χαθηκε απο προσωπου αυτη ητο διαζευμενη κατα δηλωση της. κακιασμενη ολιγον τι μολις εβλεπε γυναικα αφιονιζοταν. πρεπει να ειχε φαει πολυ κερατο στην ζωη της.

Δεν γνωρίζω την ιστορία αυτή.
Απλά προσπαθώ να εξυπηρετήσω τον κ. dopamina, που δείχνει μία προτίμηση προς τις Κύπριες.  :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Kαλά ρε αποκτάτε προσωπικές σχέσεις με κάποιους,βγαινετε για καφέ και μετά μπαίνετε εδώ και λέτε ποσα κιλά ήταν ?Πόσο μαλάκες,αναξιόπιστα άτομα παίζει να είστε?Καλά κάνω εγώ και δε γαμιέμαι με κανεναν απο δω μεσα.Αναρχιδοι αναξιοπιστοι κομπλεξαρες ΖΩΑ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Kαλά ρε αποκτάτε προσωπικές σχέσεις με κάποιους,βγαινετε για καφέ και μετά μπαίνετε εδώ και λέτε ποσα κιλά ήταν ?Πόσο μαλάκες,αναξιόπιστα άτομα παίζει να είστε?Καλά κάνω εγώ και δε γαμιέμαι με κανεναν απο δω μεσα.Αναρχιδοι αναξιοπιστοι κομπλεξαρες ΖΩΑ

Φρονώ ότι το γενικεύετε το θέμα αρκετά αυθαίρετα!  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
θα σου ελεγα να πας να γαμηθεις αλλα δεν βρισκεις κιολας ευκαιρο κολ γκερλ  :birdman:
αρχισε ήδη να μετανιώνει για τον αέρα αυτοπεποίθησης που σου προσαψε τηρώντας τα προσχήματα να μην σε πει μπαζολα :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε οχι ολοι. αλλα μερικοι.. :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

που ναξερες εσυ τι εχεις ακουσει απο μπουρδες πισω σου

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαχαχα ποιο ρε θλιμενη? οποτε θελω σε σηκωνω στον αερα με στρακαστρουκες που να εριχνα και βομβα.  :dancing:
μιλησε μας για την ροχαλα  :cool2:
Ε οκ ετσουξε. σορρυ δεν ηθελα να σε πιεσω εξαλλου εισαι σε δυσκολη ηλικια  :orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
μεινε μαζί μου εγγυος ειμαι πολυ φερέγγυος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom