blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
εγω τα λεω χυμα και μιλιεμαι με ολους (εστω βριζοντας)
εγω τα λεω χυμα και μιλιεμαι με ολους (εστω βριζοντας)
ντοπα ποτε θα παμε για παστα
και;Ξέρω ένα καλό κυπριακό ζαχαροπλαστείο!
μπα ειναι εκνευρισμενη απο τοτε που κυκλοφορησαν τα στοιχεια της υπογειως. λογικο εως ενα σημειο.
μας χρωστάς μια χύμα εξήγα... περί του αλεξίπτωτου (κατά Larouse )εγω τα λεω χυμα και μιλιεμαι με ολους (εστω βριζοντας)
Αλλαξουμε το θεμα ενω το θεμα ειναι η κατινιστικη συμπεριφορα σας και το κουτσομπολιο σας και μην το παιζετε κινεζακιαΒεβαίως και είναι λογικό.
Πλην όμως αυτό το θέμα έχει συζητηθεί ενδελεχώς, και άπαντες την έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν είχα καμία σχέση (όπως μανιωδώς μου καταλόγιζε κάποτε).
Ξέρω ένα καλό κυπριακό ζαχαροπλαστείο!
παρτηνμας χρωστάς μια χύμα εξήγα... περί του αλεξίπτωτου (κατά Larouse )
Αλλαξουμε το θεμα ενω το θεμα ειναι η κατινιστικη συμπεριφορα σας και το κουτσομπολιο σας και μην το παιζετε κινεζακια
η γκομενα στο μπου του λοπεζ, η ροξυ, ηταν κυπρια. την ειχε ψαρεψει απο το κοσμο και την εφερε εδω ως εκτορομωρο.. και καλα. μετα της εκανε μαλκια και χαθηκε απο προσωπου αυτη ητο διαζευμενη κατα δηλωση της. κακιασμενη ολιγον τι μολις εβλεπε γυναικα αφιονιζοταν. πρεπει να ειχε φαει πολυ κερατο στην ζωη της.Άσχετον πλην όμως επίκαιρον!
η γκομενα στο μπου του λοπεζ, η ροξυ, ηταν κυπρια. την ειχε ψαρεψει απο το κοσμο και την εφερε εδω ως εκτορομωρο.. και καλα. μετα της εκανε μαλκια και χαθηκε απο προσωπου αυτη ητο διαζευμενη κατα δηλωση της. κακιασμενη ολιγον τι μολις εβλεπε γυναικα αφιονιζοταν. πρεπει να ειχε φαει πολυ κερατο στην ζωη της.
ναι ναι.. οπως τα λες.Κανένα κουτσομπολιό.
Η περιγραφή μου σχετικά με τον σωματότυπο της δίδος Ροζαλίας, έγινε με την παραίνεση-παράκληση του κ. alex71, κι προκειμένου να διευθετηθεί κάποια διένεξη που είχε με τον κ. Πετούμενο.
kypria