ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Α ετσι ?οκ
αντικειμενικοτατο σχολιο ηταν.
αλλα δεν μου απαντησες δις εαν με περιλαμβανουν τα βρισιδια και οι πολεμοι
Α ετσι ?οκ
Τα εχει αποκλειστικοτητα ο Αγιος,εσυ σε καραντινα προς το παρον γιατι δεν μου αρεσες σημερα,χθες ησουν καυλα σημερα οχιαντικειμενικοτατο σχολιο ηταν.
αλλα δεν μου απαντησες δις εαν με περιλαμβανουν τα βρισιδια και οι πολεμοι
Τα εχει αποκλειστικοτητα ο Αγιος,εσυ σε καραντινα προς το παρον γιατι δεν μου αρεσες σημερα,χθες ησουν καυλα σημερα οχι
εσυ θα βαλεις καραντινα εμενα ρε γιδι? με τι αναστημα
αντε μαζεψου [size=16pt]μην σε σιδερωσω στο πατωμα[/size]
Φιλική αφιέρωση με κώλο.
Με καλύψατε.
πουντηνα μωρη να εκτιμησωΑυτογραφο φυσικα και υπαρχει και αναρτημενη εδω μεσα στο φορουμ.Ανοιχτα και ξεκαθαρα.
γεια σου καυλαΤα εχει αποκλειστικοτητα ο Αγιος,εσυ σε καραντινα προς το παρον γιατι δεν μου αρεσες σημερα,χθες ησουν καυλα σημερα οχι
φιλε αργησες λιγο ειμαι ηδη ντακαπογεια σου καυλα
εχω ακουσει ότι οι μονες καυλες εδώ μεσα είναι οι δεσποσύνες μαριαννα και αλιντισσα....μαλιστα το γεγονος ότι η αλιντι εχει λεφτα αισθηματα, παει να πει ότι είναι μουναρα...φιλε αργησες λιγο ειμαι ηδη ντακαπο
τυπε την μαριαννα την ειδαμε με τα ματια μας για την αλλην ποιος απεφανθη οτι απολαμβανει τον χαρακτηρισμο της γκαυλας γιατι εχει σημασιαεχω ακουσει ότι οι μονες καυλες εδώ μεσα είναι οι δεσποσύνες μαριαννα και αλιντισσα....μαλιστα το γεγονος ότι η αλιντι εχει λεφτα αισθηματα, παει να πει ότι είναι μουναρα...
αφου θελει φραγκατο, πρεπει να εχει ολο το πακετο...δεν μπορει να είναι πατσαβουρα και να εχει τέτοιες απαιτησειςτυπε την μαριαννα την ειδαμε με τα ματια μας για την αλλην ποιος απεφανθη οτι απολαμβανει τον χαρακτηρισμο της γκαυλας γιατι εχει σημασια
τυπε εδω εχω απαιτησεις εγω που τον εχω μια σταλιααφου θελει φραγκατο, πρεπει να εχει ολο το πακετο...δεν μπορει να είναι πατσαβουρα και να εχει τέτοιες απαιτησεις
τυπε να σου πω την αληθεια, τον πρωτο καιρο εδώ μεσα νομιζα πως εισαι αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...τυπε εδω εχω απαιτησεις εγω που τον εχω μια σταλια
χοντροτυπε να σου πω την αληθεια, τον πρωτο καιρο εδώ μεσα νομιζα πως εισαι αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...
νταξει τωρα ξερω οτι δεν εισαι (μαλλον)....
όχι τυπε....στο σταυρο που σου κανω....μπαινεις και συ ολο σε κατι θρεντ με βιβλια και κουλτουρα και ετσι, και νομιζα πως ησουν αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...τυπε δεν πιστευω να ηταν χτυπημα κατω απ την μεση αυτο για να αρπαξεις απ τα χερια μου το γκαυλοαλιντι
τυπε δεν βλεπω τηλεοραση καθολου διαβαζω κακο ειναι αυτο?όχι τυπε....στο σταυρο που σου κανω....μπαινεις και συ ολο σε κατι θρεντ με βιβλια και κουλτουρα και ετσι, και νομιζα πως ησουν αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...
το σαλιωνεις το δαχτυλο όταν αλλαξεις σελιδα?τυπε δεν βλεπω τηλεοραση καθολου διαβαζω κακο ειναι αυτο?
ναι τυπετο σαλιωνεις το δαχτυλο όταν αλλαξεις σελιδα?