Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Eμ...αντί να πλακώνεστε, δε μαζεύεστε σε ένα δωμάτιο να..."πλακωθείτε" να γουστάρετε κιόλας ρεεεε;;; Καινούριος είμαι εδώ  και δεν υπάρχει νήμα στο οποίο συμμετέχει γυναίκα που να μην γίνει της πουτάνας το κάγκελο...Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμίσι μια που απ΄ό,τι καταλαβαίνω, γνωρίζεστε κιόλας λίγο παραπάνω...Ε, τι λέτε; (και μετά, στείλτε μας φωτογραφίες...φιλικά πάντα... :grin:)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
αντικειμενικοτατο σχολιο ηταν.
αλλα δεν μου απαντησες δις εαν με περιλαμβανουν τα βρισιδια και οι πολεμοι
Τα εχει αποκλειστικοτητα ο Αγιος,εσυ σε καραντινα προς το παρον γιατι δεν μου αρεσες σημερα,χθες ησουν καυλα σημερα οχι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα εχει αποκλειστικοτητα ο Αγιος,εσυ σε καραντινα προς το παρον γιατι δεν μου αρεσες σημερα,χθες ησουν καυλα σημερα οχι

εσυ θα βαλεις καραντινα εμενα ρε γιδι? με τι αναστημα
αντε μαζεψου μην σε σιδερωσω στο πατωμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
φιλε αργησες λιγο ειμαι ηδη ντακαπο  :birdman:
εχω ακουσει ότι οι μονες καυλες εδώ μεσα είναι οι δεσποσύνες μαριαννα και αλιντισσα....μαλιστα το γεγονος ότι η αλιντι εχει λεφτα αισθηματα, παει να πει ότι είναι μουναρα... :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
εχω ακουσει ότι οι μονες καυλες εδώ μεσα είναι οι δεσποσύνες μαριαννα και αλιντισσα....μαλιστα το γεγονος ότι η αλιντι εχει λεφτα αισθηματα, παει να πει ότι είναι μουναρα... :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε την μαριαννα την ειδαμε με τα ματια μας για την αλλην ποιος απεφανθη οτι απολαμβανει τον χαρακτηρισμο της γκαυλας γιατι εχει σημασια   :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
τυπε την μαριαννα την ειδαμε με τα ματια μας για την αλλην ποιος απεφανθη οτι απολαμβανει τον χαρακτηρισμο της γκαυλας γιατι εχει σημασια   :grin:
αφου θελει φραγκατο, πρεπει να εχει ολο το πακετο...δεν μπορει να είναι πατσαβουρα και να εχει τέτοιες απαιτησεις  :sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
αφου θελει φραγκατο, πρεπει να εχει ολο το πακετο...δεν μπορει να είναι πατσαβουρα και να εχει τέτοιες απαιτησεις  :sunglasses:
τυπε εδω εχω απαιτησεις εγω που τον εχω μια σταλια  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
τυπε εδω εχω απαιτησεις εγω που τον εχω μια σταλια  :2funny:
τυπε να σου πω την αληθεια, τον πρωτο καιρο εδώ μεσα νομιζα πως εισαι αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...
νταξει τωρα ξερω οτι δεν εισαι (μαλλον).... :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
τυπε δεν πιστευω να ηταν χτυπημα κατω απ την μεση αυτο για να αρπαξεις απ τα χερια μου το γκαυλοαλιντι  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
τυπε δεν πιστευω να ηταν χτυπημα κατω απ την μεση αυτο για να αρπαξεις απ τα χερια μου το γκαυλοαλιντι  :grin:
όχι τυπε....στο σταυρο που σου κανω....μπαινεις και συ ολο σε κατι θρεντ με βιβλια και κουλτουρα και ετσι, και νομιζα πως ησουν αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
όχι τυπε....στο σταυρο που σου κανω....μπαινεις και συ ολο σε κατι θρεντ με βιβλια και κουλτουρα και ετσι, και νομιζα πως ησουν αδερφη, ότι τον παιρνεις δηλαδή...
τυπε δεν βλεπω τηλεοραση καθολου διαβαζω κακο ειναι αυτο?  :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom