astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
στηθος, πουπουλα, κοτοπουλο μου ερχεται στο νου!!εξαρταται. για αρσεις θανατου ειναι πουπουλο, για στηθος ειναι ζεσταμα. για γυναικειο βαρος ειναι τοφαλος.
στηθος, πουπουλα, κοτοπουλο μου ερχεται στο νου!!εξαρταται. για αρσεις θανατου ειναι πουπουλο, για στηθος ειναι ζεσταμα. για γυναικειο βαρος ειναι τοφαλος.
ειναι γνωστο αυτο.ποια ειναι η αληθεια . ειπε η ροζυ ελα αγιε να βγουμε να δεις ποσα κιλα ειμαι να το λες στον κοσμο στο μπου; τι λε ρε φιλε..Φερω ευθύνη που αποκατέστησα την αλήθεια;;;
Πολύ περίεργες αντιλήψεις έχετε.
εξαρταται. για αρσεις θανατου ειναι πουπουλο, για στηθος ειναι ζεσταμα. για γυναικειο βαρος ειναι τοφαλος.
δεν παω με χονδρες!!!
Βλέπετε;
Ο Αλέκος επιτελεί κοινωνικό έργο, που πάει μαζί της [ έστω και με το skype ... ].
εγω παντως μια φορα που βγηκα με την ερι για ραντεβου θανατου δεν αντεξα !!!!!!!!! μολις βγαλει το αλεξιπτωτο για βρακι που φοραει δεν υπαρχει αυριο βλεπεις μια τριχωτη σπηλια με απειθμενο βαθος που σταζουν υγρα πανω απο τους ετων σταλακτιτες αγαμιας!!!!!!!
χονδρον!!
η πρωην αποτιστη εδω και καιρο ποτιζεται!!!
μεταξυ εμου και της ερις δεν υπαρχουν χονδρα υπαρχει μονο ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!
εγω παντως ως χοντρη δεν μπορω να κοροιδευω χονδρους . εσεις που ειστε ολοι σωματαρες ψηλοι ομορφοι και γαματοι και πετυχημενοι φανταζομαι εχετε καθε λογο
στα αγνα χρονια στο τσατ ολοι πηδιομασταν μεταξυ μας αχ ωραιαι εποχαιτα αγνα χρονια του σαιτ εγω ειχα την ερι και αυτη εμενα απο μενα εμαθε την πιπα χωρις δοντι και χερια απο αυτη εμαθα το σημειο G στην γυναικα οταν και οι δυο δεν ειχαμε γκομενους γκομενες γαμιομασταν μεταξυ μας !!!!! τι να πω εγω για την ερι λοιπον ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!
μαλιστα...
εριξα βλεφαρο εμπεριστατωμενο
το χερακι κρεατωμενο φουλ, το τρωει ολο το φαι της η μπεμπα
πρεπει να ειναι γυρω στα 100 κιλα επολε ζετε
ειναι ξυπνια ομως γιατι εχει βαλει το τετραδιο πανω στις μπουτες να τις κρυψει και εχει αφησει μονο αστραγαλο
χαλια νοικοκυρα
πολυ σκονη και σκουπιδακια
μονο εγω λειπω απο το χαλι
Και τα σχόλια του κ. το πουλί επί της επίμαχης φωτογραφίας.