brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
προς το παρον μασας μονο τα ξεραεγω ειμαι τσουλακι δεν μασάω απο ξερα και χλωρα
προς το παρον μασας μονο τα ξεραεγω ειμαι τσουλακι δεν μασάω απο ξερα και χλωρα
ναι τωρα σε πηρε ο πονος για την απρέπεια και σενανε.. το οτι της αξιζει η συμπεριφορα αυτη δεν μειωνει την ευθυνη σου για ορισμενα πραγματαΈχω ξεκαθαρίσει πολλάκις το πως είναι ο σωματότυπός της, και για τα κριτήρια του κ. Λόπεθ, είναι χοντρή. Το να εμπλακώ περισσότερο το βρίσκω απρεπές.
πανε κανε τον καμποσο ξυπνιο και ωραιο σε κανενα 19 χρονο καμένο μυστικο ..προς το παρον μασας μονο τα ξερα
τι να με κανετε εγω ουτε εχω διαφορες με κανενα ουτε θελω να γαμησω την ερι !!! απλα μπαινω λεω ενα γεια μια τρολια και φευγω!!!!!
Έχω ξεκαθαρίσει πολλάκις το πως είναι ο σωματότυπός της, και για τα κριτήρια του κ. Λόπεθ, είναι χοντρή. Το να εμπλακώ περισσότερο το βρίσκω απρεπές.
α για τα δικα μου? οκ εγω πες γενικως ειμαι ιδιαιτερος στα γουστα, για τα δικα σου κριτηρια και για τον υπολοιπο κοσμο τι ειναι τα 99 κιλα που εσυ εγραψες? ετσι για την απορια
σε καποια με τα μισα σου χρονια δηλαδη?πανε κανε τον καμποσο ξυπνιο και ωραιο σε κανενα 19 χρονο καμένο μυστικο ..
α για τα δικα μου? οκ εγω πες γενικως ειμαι ιδιαιτερος στα γουστα, για τα δικα σου κριτηρια και για τον υπολοιπο κοσμο τι ειναι τα 99 κιλα που εσυ εγραψες? ετσι για την απορια
.....και τι ειναι βρε καημενε τα 99 κιλα!! κανα σοβαρο θεμα!?
Ανεψιέ, μόλις κατανόησα τι σημαίνει το 123 δίπλα από το άβαταρ... Είναι τα κιλά σας...
καποια που θα μπορούσε να ητο κορη σου δηλαδη.. για να μην πω εγγονη καποιων εδω μεσασε καποια με τα μισα σου χρονια δηλαδη?
ναι τωρα σε πηρε ο πονος για την απρέπεια και σενανε.. το οτι της αξιζει η συμπεριφορα αυτη δεν μειωνει την ευθυνη σου για ορισμενα πραγματα
καποια που θα μπορούσε να ητο κορη σου δηλαδη.. για να μην πω εγγονη καποιων εδω μεσα
επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....και τι ειναι βρε καημενε τα 99 κιλα!! κανα σοβαρο θεμα!?
Θα γίνετε το τέλειο ζευγάρι με την κα. Wilde Rose!
[ 99 + 123 ] 222kgs!!!
καποια που θα μπορούσε να ητο κορη σου δηλαδη.. για να μην πω εγγονη καποιων εδω μεσα
για το μονο πραμα που μπορεις να συμβουλεψεις και να προκυπτει απο προσωπικη εμπειρια ειναι η κλιμακτηριος σε ακουμε λοιπονκαποια που θα μπορούσε να ητο κορη σου δηλαδη.. για να μην πω εγγονη καποιων εδω μεσα
ψηφισα πρωτη φορα χωρις τρολλια!!!!!!