Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.056
Πόντοι
5.006
Θα γίνετε το τέλειο ζευγάρι με την κα. Wilde Rose!
[ 99 + 123 ] 222kgs!!!
getImage.do

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω παντως ως χοντρη δεν μπορω να κοροιδευω χονδρους . εσεις που ειστε ολοι σωματαρες ψηλοι ομορφοι και γαματοι και πετυχημενοι φανταζομαι εχετε καθε λογο :jerking:

Να θέσω το θέμα στην πραγματική διάστασή του.
Ουδείς [ στο νήμα μας ] έχει την διάθεση να σχολιάσει κάποιον σωματότυπο, πολύ περισσότερο που οι πλείστοι εξ ημών είναι εις προκεχωρημένην ηλικίαν και με τα όσα η ηλικία αυτή συνεπάγεται.
Ο όποιος σχολιασμός φρονώ ότι γίνεται επειδή το νικ wilde rose αυτοπαρουσιάζεται περίπου ως top model και ο Αλέκος ενισχύει την πεποίθησή της αυτή. Και στην πλειοψηφία των μελών μας ο όρος top model έχει διαφορετικό νόημα από τον σωματότυπο [ ύψος 1,70 και βάρος 99 κιλά ], που έχει παραθέσει ο κ. The Saint.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο ακεραιος χαρακτηρας που χλευαζε την χοντρη στο φορουμ οτι εκανε εκτρωση παιδι του χασοδικη.
ο ακεραιος χαρακτηρας που ποσταρε φωτο της πενταγιωτισσας για χλευασμο.
πανω απο ολα στηριζει ς γυναικες και τις ευαισθησιες τους.
αει ρε αγιε δεν ντρεπεσαι οταν σε εγκαλουν ακεραιοι χαρακτηρες  :2funny:
κοιτα μπορεις να λες μλκιες φυσικα οσες θες . αυτο σε κανει καραμαλακα ΛΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟ. ενα τιποτα δηλαδη  που ησουν παντα. Τις δικες σου φωτο ομως δεν τις ποσταρα. εκει να δεις ακεραιοτητα..   :tooth:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ο ακεραιος χαρακτηρας που χλευαζε την χοντρη στο φορουμ οτι εκανε εκτρωση παιδι του χασοδικη.
ο ακεραιος χαρακτηρας που ποσταρε φωτο της πενταγιωτισσας για χλευασμο.
πανω απο ολα στηριζει ς γυναικες και τις ευαισθησιες τους.
αει ρε αγιε δεν ντρεπεσαι οταν σε εγκαλουν ακεραιοι χαρακτηρες  :2funny:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ουδείς [ στο νήμα μας ] έχει την διάθεση να σχολιάσει κάποιον σωματότυπο, πολύ περισσότερο που οι πλείστοι εξ ημών είναι εις προκεχωρημένην ηλικίαν και με τα όσα η ηλικία αυτή συνεπάγεται.
Ο όποιος σχολιασμός φρονώ ότι γίνεται επειδή το νικ wilde rose αυτοπαρουσιάζεται περίπου ως top model και ο Αλέκος ενισχύει την πεποίθησή της αυτή. Και στην πλειοψηφία των μελών μας ο όρος top model έχει διαφορετικό νόημα από τον σωματότυπο [ ύψος 1,70 και βάρος 99 κιλά ], που έχει παραθέσει ο κ. The Saint.
και; αυτο δινει στον αγιο το ελευθερο να βγαινει στο φορουμ και να λεει οτι ειναι χοντρη; καλη φαση

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
και; αυτο δινει στον αγιο το ελευθερο να βγαινει στο φορουμ και να λεει οτι ειναι χοντρη; καλη φαση

Δεν αναφέρθηκα στον Άγιο. Ούτε ο Άγιος σήμερα έκανε σχόλια για τον σωματότυπο της κας. Wilde Rose. Αναφέρθηκα στα λοιπά σχόλια/αναρτήσεις των λοιπών μελών μας.  :hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν χλευαζουμε το παχος καθεαυτο αλλα την συμπεριφορα. τρανο παραδειγμα το παλιο μελος boomb που αν και χοντρη ειχε την εκτιμηση των μελων και πρωτα απο ολους τη δικη μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ειναι γνωστο αυτο.ποια ειναι η αληθεια . ειπε η ροζυ ελα αγιε να βγουμε να δεις ποσα κιλα ειμαι να το λες στον κοσμο στο μπου; τι λε ρε φιλε..

Μάλιστα...

Δηλαδή εσείς που επισυνάψατε την φωτό με το χέρι της δ. Πενταγιώτισσας το κάμνατε από αγνές προθέσεις, ενώ εγώ που αποκατέστησα την αλήθεια (σε μια διένεξη που είχε δημιουργηθεί) το κάμνω από υστεροβουλία.  :2funny: :2funny: :2funny:

Καμιά σας όμως δε φαίνεται να λυπάται την πεντάγιω που τρωει δεκαπλάσιο τραμπούκο εδώ και 3 μέρες από το μισό site..

Ούτε εσύ,ούτε η άλλη η "αλληλέγγυα" που επισύναψε κατευθείαν το χέρι της πεντάγιως για να συνεχιστεί το πάρτυ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν αναφέρθηκα στον Άγιο. Ούτε ο Άγιος σήμερα έκανε σχόλια για τον σωματότυπο της κας. Wilde Rose. Αναφέρθηκα στα λοιπά σχόλια/αναρτήσεις των λοιπών μελών μας.  :hi:
θα σου ελεγα να πας να γαμηθεις αλλα δεν βρισκεις κιολας ευκαιρο κολ γκερλ  :birdman:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
δεν χλευαζουμε το παχος καθεαυτο αλλα την συμπεριφορα. τρανο παραδειγμα το παλιο μελος boomb που αν και χοντρη ειχε την εκτιμηση των μελων και πρωτα απο ολους τη δικη μου.

σε μενα τι σε χαλαει τυπε? εγω δε το παιζω αδυνατη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μάλιστα...

Δηλαδή εσείς που επισυνάψατε την φωτό με το χέρι της δ. Πενταγιώτισσας το κάμνατε από αγνές προθέσεις, ενώ εγώ που αποκατέστησα την αλήθεια (σε μια διένεξη που είχε δημιουργηθεί) το κάμνω από υστεροβουλία.  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι Αγιε το εκανα επειδη ειμαι υστεροβουλη. και ενω την ελεγα στον λάκη και σε καθενα γιατι την εβριζε ειπα ας ποσταρω ξανα το χερι απο μονη μου χωρις να το ζητησει κανεις για να πουν κι αλλα. γιατι αλλιως τα καλοπαιδια θα σταματουσαν . απο εμενα συνεχιστηκε. βρε δεν γαμιεστε  :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
οχι Αγιε το εκανα επειδη ειμαι υστεροβουλη. και ενω την ελεγα στον λάκη και σε καθενα γιατι την εβριζε ειπα ας ποσταρω ξανα το χερι απο μονη μου χωρις να το ζητησει κανεις για να πουν κι αλλα. γιατι αλλιως τα καλοπαιδια θα σταματουσαν . απο εμενα συνεχιστηκε. βρε δεν γαμιεστε  :2funny:

ρε εμενα δε με πειραξε που αναδημοσιευσε τη φωτο μ κ ενοχλει εσας??

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
θα σου ελεγα να πας να γαμηθεις αλλα δεν βρισκεις κιολας ευκαιρο κολ γκερλ  :birdman:

Ευχαριστώ για την ευχή σας, κυρία! Αλλά εσχάτως ούτε επί πληρωμή ανευρίσκω διαθέσιμη ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom