erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και συ τρεχεις σαν σκυλακι πισω μου ;εσυ την εγραψες
και συ τρεχεις σαν σκυλακι πισω μου ;εσυ την εγραψες
τραβα στο αλλο θρεντ καποιος θιγει την νιοτη και την εμορφια σουκαι συ τρεχεις σαν σκυλακι πισω μου ;
δεν μπορω να ασχοληθω με γυναικες μανα μου μονο με πουτσους
αγιε σε εδωσε στεγνα ο εκτορας για την ροζυ
τον εστρωσα τον ασπρομαλλη που θα μιλησει για ηλικια και ασχημια ο πενηνταρης αποτυχημενος εργαζομενος σε πορτες με το βλεμμα της αγελαδαςτραβα στο αλλο θρεντ καποιος θιγει την νιοτη και την εμορφια σου
ε οχι λεμε θα μου σπασεις τα σκωτια;eixate στη σχολη κυπριους με φορμα βρακα κ σταμπα work it στον πουτσο?
και γιατι διαδιδεις οτι ειναι χονδρη ; και αφηνεις και τον αλλον να διαδιδει οτι το ειπες εσυ;Ουδέποτε αρνήθηκα το ότι την γνωρίζω.
καλα τα φιλικα που δινεις για να κρατιεσαι σε φορμα αλλα παιζεις σε ξερο ακοματον εστρωσα τον ασπρομαλλη που θα μιλησει για ηλικια και ασχημια ο πενηνταρης αποτυχημενος εργαζομενος σε πορτες με το βλεμμα της αγελαδας
τι ειναι αυτο το ξερο; μιλα καθαρα . ξηγησου αντρικιακαλα τα φιλικα που δινεις για να κρατιεσαι σε φορμα αλλα παιζεις σε ξερο ακομα
τι ειναι αυτο το ξερο; μιλα καθαρα . ξηγησου αντρικια
αλλη μια μερα εικονομαχιας σε εξελιξη!!!!!!
εγω ειμαι τσουλακι δεν μασάω απο ξερα και χλωρα
που σε συ ρε λαρυ!? σε χασαμε!
και γιατι διαδιδεις οτι ειναι χονδρη ; και αφηνεις και τον αλλον να διαδιδει οτι το ειπες εσυ;
λαρυ. μην μας πηδας πρωι πρωι με την κοσμοθεωρία σου ..τι να με κανετε εγω ουτε εχω διαφορες με κανενα ουτε θελω να γαμησω την ερι !!! απλα μπαινω λεω ενα γεια μια τρολια και φευγω!!!!!
τι να με κανετε εγω ουτε εχω διαφορες με κανενα ουτε θελω να γαμησω την ερι !!! απλα μπαινω λεω ενα γεια μια τρολια και φευγω!!!!!