zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μη λες τετοια σερνεται και ραοπαο στο νημα :SΔε θα πάω τότε. Ο δικός μου κώλος στέκει υπερήφανα ψηλα![]()
μη λες τετοια σερνεται και ραοπαο στο νημα :SΔε θα πάω τότε. Ο δικός μου κώλος στέκει υπερήφανα ψηλα![]()
Ίσως και να ξέρουν.![]()
Δε θα πάω τότε. Ο δικός μου κώλος στέκει υπερήφανα ψηλα![]()
Σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει. Από κάτι σιγανά ποτάμια την πατάς.. :S :Sμη λες τετοια σερνεται και ραοπαο στο νημα :S
μπορεις να πας γιατι θα περιτριγυριζεσαι μονο απο ακινδυνα παπουλετα που σε βλεπουν ως εξωτικο πουλιΔε θα πάω τότε. Ο δικός μου κώλος στέκει υπερήφανα ψηλα![]()
Κάτι τέτοιο?μπορεις να πας γιατι θα περιτριγυριζεσαι μονο απο ακινδυνα παπουλετα που σε βλεπουν ως εξωτικο πουλι
κανουν 20 λεπτα υπτιο και μετα βγαινουν στην παραλια με ενα χρυσο σταυρο να μπλεκεται στο λευκο δασυτριχο στηθος τους και παιζουν ταβλι τρωγοντας ξεφλουδισμενο μηλαρακι
πηγε για μπανια για τη μεσηΟ κ. Σισές, που είναι;![]()
ακριβωςΚάτι τέτοιο?
πηγε για μπανια για τη μεση
Αφου είναι![]()
![]()
![]()
και με καραμούζες τα μισα...Ε...
Άμα γράφει κανείς 200 μηνύματα ανά μέρα...
Δίκιο έχεις. Θα πάω να λιαστώ παρέα με την ακίνδυνη τρίτη ηλικίαακριβως
τωρα ειναι η εποχη να απολαυσεις ξενοιαστα το μπανιο σου
απο ιουνιο και μετα θα εχεις καρφωμενα πανω στην πατουρα σου δεκαδες πεινασμενα ζευγαρια ματια αδηφαγων αρσενικων σε παραγωγικη ηλικια
θα σε ματιαξουνε, θα πνιγεις με το σαλιο σου απο το κακο το ματι
τωρα ειναι η εποχη για ακινδυνο μπλουμ παρεα με τους ραμολιδες
να χεις ετοιμα σπιτι παναντολ και κοτοσουπαΔίκιο έχεις. Θα πάω να λιαστώ παρέα με την ακίνδυνη τρίτη ηλικία![]()
και με καραμούζες τα μισα...
Δε θα με χαλάσει. Εχω 10 μέρες άδεια + μια βδομάδα αναρρωτική... καλώς ήρθες Μάιενα χεις ετοιμα σπιτι παναντολ και κοτοσουπα![]()
πλακα εκανε αλλα εδώ τους αλλους τους μπαναρουν για το "μαλακα"...Ποιους καραμούζιασε;
Τοτε τι το σκέφτεσαι;;Δε θα με χαλάσει. Εχω 10 μέρες άδεια + μια βδομάδα αναρρωτική... καλώς ήρθες Μάιε![]()
![]()
![]()
Υπάγω, όπως λέει και ο μπλιζ, και θα επιστρέψω δριμύτερη (ή κουρέλι)Τοτε τι το σκέφτεσαι;;
Τρεχα