Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εριναλ ποτε θα προτινεις στη δασκαλα να γραφτει στο μπου?
ερι τα γιουβαρλακια τα κανεις ασπρα η κοκκινα;Κουκου
τη δασκάλα θες ?είπα στην εισαγγελεαεριναλ ποτε θα προτινεις στη δασκαλα να γραφτει στο μπου?
Μηπως ψηνονται για παρτουζα?τη δασκάλα θες ?είπα στην εισαγγελεα
Θα σε ξεκανουν τυπε :SΜηπως ψηνονται για παρτουζα?![]()
![]()
θα ρωτήσω ? Αν ψήνονται θε ?που να τους πω ότι θα τις πας. Μακεδονία Παλλάς ?Μηπως ψηνονται για παρτουζα?![]()
![]()
στη δασκαλα πεςτη δασκάλα θες ?είπα στην εισαγγελεα
Δε θα προλαβουν τυπε ο μεσος ορος που κρατιεμαι εγω ειναι 4μισι λεπταΘα σε ξεκανουν τυπε :S
το παιδί θα το προσέξουν δεν θα το δώσουμε έτσι. Απλά θα τον ρουφηξουν. Ν κοιτάξει ν έχει δύο τρεις μέρες κενό μετά για ανάρρωσηστη δασκαλα πες
αμα δεν τα βρουν το πολυ πολυ να του πεταξει στα μουτρα ξυλομπογιες και πλαστελινες
ενω η εισαγγελεας θα τον παει πιπα κωλο εμπλοκη
μερα παρα μερα θα τον προσαγουν για εξακριβωση
Ναι και πες θα εχει και κρεβατι με στρωμα νερουθα ρωτήσω ? Αν ψήνονται θε ?που να τους πω ότι θα τις πας. Μακεδονία Παλλάς ?
για το σαουλ, τις δινεις αβερτα..σε μενα, ουτε να με χεσεις...ωραια φιλη...το παιδί θα το προσέξουν δεν θα το δώσουμε έτσι. Απλά θα τον ρουφηξουν. Ν κοιτάξει ν έχει δύο τρεις μέρες κενό μετά για ανάρρωση
αστέρι είσαιΝαι και πες θα εχει και κρεβατι με στρωμα νερου![]()
![]()
τον Σαούλ τον παω με χίλια κι ας ήθελε ν μου φάει τον πιλατοθ αχαχαχαχγια το σαουλ, τις δινεις αβερτα..σε μενα, ουτε να με χεσεις...ωραια φιλη...
παιδια με συγκινει η βοηθεια σας. ως ενδειξη ευγνωμοσηνης θα βγαλω κρυφα φωτο τα στριγκακια της τροφαντοκολης γκομενας και θα τα ποσταρω.![]()
αν μου κανεις τετοιο κονε θα σταματησει να κυνδινευει για τουλαχιστον 2 χρονιατον Σαούλ τον παω με χίλια κι ας ήθελε ν μου φάει τον πιλατοθ αχαχαχαχ
για δέκα..αν μου κανεις τετοιο κονε θα σταματησει να κυνδινευει για τουλαχιστον 2 χρονια