raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.285
- Πόντοι
- 5.006
αχαριστη και αλητισσα, για πες μου τι σου ζητησα...τον Σαούλ τον παω με χίλια κι ας ήθελε ν μου φάει τον πιλατοθ αχαχαχαχ
αχαριστη και αλητισσα, για πες μου τι σου ζητησα...τον Σαούλ τον παω με χίλια κι ας ήθελε ν μου φάει τον πιλατοθ αχαχαχαχ
αχαριστη και αλητισσα, για πες μου τι σου ζητησα...
μαν μη μου χαλας το κονε...ασε να τις ψησει και θα στις γνωρισω και σενααχαριστη και αλητισσα, για πες μου τι σου ζητησα...
Το παιδι (πιλατοθ) ειναι υπο την προστασια μου πλεον τυπε,αν παθει κατι θα θεωρηθεις υποπτος με αυτα που λες...για δεκα δε ξερω....εγω μπορει να μη κινηθω απειλητικα αλλα μη ξεχνας οτι και ο μπλιζαρντ τρεφει τα ιδια αισθηματα αγαπης με μενα για ταψωφογατααγαπημενα ζωντανα
Σαούλ.. Μην τραβάς τα σκοινιαγια δεκα δε ξερω....εγω μπορει να μη κινηθω απειλητικα αλλα μη ξεχνας οτι και ο μπλιζαρντ τρεφει τα ιδια αισθηματα αγαπης με μενα για ταψωφογατααγαπημενα ζωντανα
την ώρα που ο ραοπαο θέλει ν φάει την γκομενα από το πουλι κ από οποιοδήποτε.. Ο Σαούλ δίνει.. Ορίστε κύριοιμαν μη μου χαλας το κονε...ασε να τις ψησει και θα στις γνωρισω και σενα![]()
εχω ισχυρο αλοθι τυπε...αφου εκρεμει το κονε με τις 2 μιλφαρες...δε θα εκανα κατι για να χαλασω το κονεΤο παιδι (πιλατοθ) ειναι υπο την προστασια μου πλεον τυπε,αν παθει κατι θα θεωρηθεις υποπτος με αυτα που λες...
το τραβάς κ θα αλλάξω γνώμη μάνα μουεχω ισχυρο αλοθι τυπε...αφου εκρεμει το κονε με τις 2 μιλφαρες...δε θα εκανα κατι για να χαλασω το κονε![]()
Ετσι,να εισαι καλο παιδι,και θα σου συμβαινουν καλα πραματαεχω ισχυρο αλοθι τυπε...αφου εκρεμει το κονε με τις 2 μιλφαρες...δε θα εκανα κατι για να χαλασω το κονε![]()
αφου μολις δηλωσα οτι δε θα κινηθω κατα του πιλατου η οποιοδηποτε αλλου γατιουτο τραβάς κ θα αλλάξω γνώμη μάνα μου
εισαι μπραδερ τυπε...μαν μη μου χαλας το κονε...ασε να τις ψησει και θα στις γνωρισω και σενα![]()
αφου μολις δηλωσα οτι δε θα κινηθω κατα του πιλατου η οποιοδηποτε αλλου γατιου
ξουτεισαι μπραδερ τυπε...
ξεκωλιασε τες, ξεσκισε τες στον πουτσο, ριξε μια και για μενα![]()
![]()
βαλε καμια φωτο με τον κωλο της καθηγητριας να τον παιξω και γω...
σκασε
γιατι ήμουν πριν εμπόδιο ? Θεέ μου τι άλλο θα ακούσωσκασε
δεν θα μπαινεις πια εμποδιο στην πολυποικιλη ερωτικη ζωη του παιδαρου![]()
η μία Σαούλ δεν έχει βυζα είναι σαν εμέναΒυζγια παιδια, τιποτα αλλο![]()