erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ρετσινακι μην τον ακούς τον Σαούλ
ρετσινακι μην τον ακούς τον Σαούλ
τυπισσα να κανω αλλη μια προσπαθεια αυτη τη βδομαδα ή να δωσω τη διευθυνση του ραο να τελειωνουμε;Ε μωρέ πουλί εντάξει δεν πειράζει σιγά. Θες να έρθω να κάνω την αδελφή σου που φτιάχνει παιδικό ?
Τι κάνετε εσείς? Γάμους βλέπωρετσινακι μην τον ακούς τον Σαούλ
στον ραοπαο δεν θα δώσεις τίποτα γιατί είναι για κλωτσιές. Να πάρεις θάρρος. Δεν είμαστε άγρια θηρία. Τι φοβάσαι το πολύ ν μην θέλειτυπισσα να κανω αλλη μια προσπαθεια αυτη τη βδομαδα ή να δωσω τη διευθυνση του ραο να τελειωνουμε;
Ναι ήτο κεραυνοβολοΤι κάνετε εσείς? Γάμους βλέπω![]()
τυπε εσυ ετσι οπως το πας θα βρεθεις χρεωμενος στο τελος...κοιτα μην αγορασεις καμια ντουλαπα την επομενη φορα και σου μεινει αμανατι...τυπισσα να κανω αλλη μια προσπαθεια αυτη τη βδομαδα ή να δωσω τη διευθυνση του ραο να τελειωνουμε;
Tυπε σε καταλαβαινω, κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω οτν πηγαινα 2 γυμνασιου! Τοτε γουσταρα μια μεγαλυτερη του λυκειου (τα δυο σχολεια ηταν στον ιδιο χωρο)και θυμαμαι ειχα φαι τρελο κολλημα μαζι της,αφου ειχα χρησημοποιηση ολους τους φιλου μου για να την συνατησω,καθε τοσο την εστελνα ραβασακια, της εγραφα μνμ στο τειχο της τουαλετας (πηγαινε συχνα εκει στα διαλειματα επειδεις καπνιζε) και αλλα πολλα, ολα αυτα εντος σχολειου.Οσπου ηρθε η ωρα να βρεθουμε (αυτη περισσοτερο ηθελε να το τελειωνει,γιατι μαλλον ειχε γκομενο)το ραντεβου ηταν να γινει πισω απ το σχωλειο αλλα με προλαβε η πενθημερη αποβολη που ειχα φαι λογο οτι ειχα δειρει ενα πρωτακι (εφαγε αρκετο ξυλο)και ετσι εγινα γνωστος σε ολο το σχωλειο με οχι ωραιο τροπο κατι που δεν της αρεσε και αυτο το εμαθα και οταν ξανα δωθηκε το ραντεβου που ηταν φυσικα ποιο πολυ τυπικο,πηγα της ειπα ενα γεια εκατσα λιγο χωρις να μιλησω (δεν ειχα κουραγιο να πω τιποτα) και εφυγα,αυτη εκανε το τσιγαρο της και χαθηκε στο βαθος! Απο τοτε δεν την ξανα ενοχλησα.του μεικ ε λονγκ στορυ σορτ
το πουλι ξυπνησε σαββατιατικα με πρωινες κατουροκαυλες
εκανε ντουζακι, ντυθηκε γαμπρος, εβαλε κολωνια μυρτω λεμονι και 40 προβες στον καθρεφτη αργοτερα μπηκε στο αμαξι και εβαλε πλωρη για το επιπλαδικο
αφου παρκαρε αποξω το σαραβαλο, μπηκε μεσα ολο χαρη και λοκαρε το στοχο σε μια γωνια του επιπλαδικου να μιλαει με ενα νεαρο ζευγαρι
προσποιηθηκε οτι κοιταει διαφορα επιπλα μεχρι να τελειωσει το γκομενακι με το ζευγαρι αλλα η ωρα περναγε και δεν τα εσωναν οι μαλακες οι ακαταλληλοι
το πουλι πλησιασε και καταλαβε απο σκορπιες κουβεντες οτι το ζευγαρι επρηζε τις ωοθηκες της πωλητριας γιατι ηθελε να φτιαξει ενα παιδικο δωματιο φουλ εξτρα
το πουλι εκατσε στο διπλανο τμημα με τις ντουλαπες και μπηκε σε μουντ "υποψηφιος πελατης", ανοιγοκλεινε φυλλα, μετραγε ραφια, ετσετερα (etc)
καποια στιγμη, αφου ειχε περασει κανα τεταρτο μεσα στο νερο και ειχε ξεχαστει με τις ντουλαπες, ακουει μια φωνη απο πισω "μπορω να βοηθησω σε κατι;"
γυρναει και τι να δει;
ηταν το γκομενακι - στοχος που του χαμογελουσε και οι πρασινες ματαρες του τον κοιταζαν στην ψυχη
εκει τυποι μου θα σας το εξομολογηθω
αγχωθηκα τοσο πολυ που περασε η ζωη μου απο μπροστα μου σε κλασματα δευτερολεπτου σαν ταινια
και τι λεω ο μαλακας;
ο ο ο ο οχι ευχαριστω, μια ματια ριχνω...
το γκομενακι εφυγε και το πουλι εμεινε σαστισμενο να προσπαθει να καταλαβει τι εγινε
επειδη λοιπον της ειπα να φυγει σα μαλακας και δεν κολλαγε να παω στα καπακια και να της ζητησω τηλεφωνο η να βγουμε για καφεδακι, εκανα την καρδια μου πετρα και περπατησα ολο το walk of shame ως το σαραβαλακι μου, και στα αφτια μου ηχουσαν τα γελια του δον ζουαν, του κυανωπωγωνα, του καζανοβα, του μαρκησιου ντε σαντ, του γιαννη σπαλιαρα και του αλεξ71
οποτε τυποι οπως καταλαβαινετε, εγινε κατι χειροτερο απο χυλοπιτα, δεν εγινε προσπαθεια καν
το πουλι ειναι πολυ προβληματισμενο οτι η 10ετης συναναστροφη με μποτανες το εχει κανει να χασει το μοτζο του με τα γκομενακια
ας χρησιμοποιησει το κόλπο γούαι φαΐ έπιασε κ σε εσένα κ σε εμένα έτσι έριξα τον βασιλοφροναδε φοβουντε εσας...φοβουντε το blue balls![]()
νταξει τυπε το δικο σου δεν ειναι τραγικοTυπε σε καταλαβαινω, κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω οτν πηγαινα 2 γυμνασιου!
Λαθος κανεις, εμενα ηταν στην αρχη και θα μπορουσε να με επηρεαση πολυ αρνητικα...αλλα ευτυχως εκεινη την εποχη (καπου τελη 90)στην παραλια κατερινης γινοταν χαμος απο σερβες και φυσικα εμεις δεν χαναμε στιγμη,οπου βλεπαμε βυζγια οξω της πλευριζαμε κανονικα και ας ηταν 10 και 15 χρονια μεγαλυτερεςνταξει τυπε το δικο σου δεν ειναι τραγικο
ησουνα σχολιαροπαιδο και μικροτερος σε ηλικια απο το γκομενετο
λογικο να εισαι διστακτικος
εγω ομως 30 χρονων γαιδουρι δε δικαιολογουμαι :-
αγχωθηκα γιατι μου ηρθε αποτομα
την ειδα μπροστα μου ξαφνικα στο 1 μετρο και σκαλωσα
το ζευγαρακι μου εκανε ολη τη ζημια γαμω το λαμπατερ τους
τιποτα ρε
βατερλω για την υστεροφημια του πουλιου
μαυρη σελιδα για την ιστορια του :-
ΠΑΝΤΑ τα λεω ωραιαΚαλά τα λέει ο Βίκινγκ