erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω ειμαι κομης δελαπορτας!!!
παιζουμε κατι????

εγω ειμαι κομης δελαπορτας!!!
παιζουμε κατι????
τωρα καταλαβαμε οτι καποια εχει ακομα ελπιδεςωραιο παιγνιο οι κομπαρες!!!! μικρος το επαιζα πολυ και στο τελος γαμουσα παντα την ποιο ασχημη τωρα καταλαβα οτι το εστηναν!!!!
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλοςτωρα καταλαβαμε οτι καποια εχει ακομα ελπιδες![]()
στο κυλικειο του δικαστικου μελαθρου στα μαθαινουνε αυτα την ωρα που αδειαζεις τα καλαθακια ?Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος
οχι στο μπουρδελα που μπαινω και απο το πληκτρολογιο κανω τον μαγκαστο κυλικειο του δικαστικου μελαθρου στα μαθαινουνε αυτα την ωρα που αδειαζεις τα καλαθακια ?
Γεια σου και σενα αρχηγε μας
αν και μπαινεις ΜΟΝΟ για εμενα ..Γεια σου και σενα αρχηγε μας![]()
δοκιμασες την τυχη σου και παλιοτερα χωρις αποτελεσμα τι σε κανει να αισθανεσαι τυχερη αποψεοχι στο μπουρδελα που μπαινω και απο το πληκτρολογιο κανω τον μαγκα![]()
αν και μπαινεις ΜΟΝΟ για εμενα ..![]()
θα σου δωσουμε το ειδικο βραβειο "θελω να με πει ο αλεξ πολεμιο του μπλιζ και της ερι για να νοιωσω κατι", ετσι οπως το πας...δοκιμασες την τυχη σου και παλιοτερα χωρις αποτελεσμα τι σε κανει να αισθανεσαι τυχερη αποψε![]()
εδω και καιρο χανει μονο χρονια προχωρημενης σηψης7 χρόνια νιότης έχασες εδώ μέσα
σπαταλησα την ζωη μου ανωφελα7 χρόνια νιότης έχασες εδώ μέσα
και σενα το ειδικο βραβειο ανεκπληρωτες υποσχεσειςθα σου δωσουμε το ειδικο βραβειο "θελω να με πει ο αλεξ πολεμιο του μπλιζ και της ερι για να νοιωσω κατι", ετσι οπως το πας...![]()